Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348

Demiş demiş, halk tvde de konuşuldu.
Eşim 'o adama kalırsa tayyibe veririm ona vermem, en azından ahirette kendi fünahımın bebalini öderim' dedi. Hayatında cumhura oyu fitmemiş insan.

Ben oy kullanmaya gitmem, nasıl olsa yine diğerine hediye eder. O tongaya bir defa düşülür.

Ben z kuşağından umutluyum şu an, inceden cayan çok olmuştur. Durumun ciddiyeti iyice belirginleşti. Bucadaki chp bürosuna saldırılmış az önce. Şiddet artmaya başladı. Bu hafta çok zor geçecek.

Şunlara oy vermediğim için resmen içim yanıyor. Buradan vekil çıkaramazlar kesin 😔 sandıkta fikir değiştirmem çok muhtemel. Bildiğin sorumluluk hissediyorum iki tarafa da
Dedem kesin de Tip konusunda şuan kararsızım bulunduğum bölgede oy boşa gitmesin diye Chp ye verebilirim bende

Şunlara oy vermediğim için resmen içim yanıyor. Buradan vekil çıkaramazlar kesin 😔 sandıkta fikir değiştirmem çok muhtemel. Bildiğin sorumluluk hissediyorum iki tarafa da

Dedem kesin de Tip konusunda şuan kararsızım bulunduğum bölgede oy boşa gitmesin diye Chp ye verebilirim bende

Bir diyorum, boşa mı gider? Sonra diyorum chp listesi chp mi? Açıkça karşı çıktığım şeylere açıkça karşı çıkanı desteklemek istiyorum.

Din dersinden aslında muaf olunuyor, bir dilekçeye bakar. Ben çocuğumu özellikle muaf tutmadım; öğrensin, bilsin istedim. O da muaf olmak istemedi. Tartışıyor derslerde, sorguluyor. Ben ateistim diye benim dini bilgim yok sanıyorlar, anlatmaya çalışıyorlar; aksine birçok inançlıdan daha çok bilgiye sahibim. Neye karşı olduğunu bilmeden karşı olmanın anlamı yok. İmam hatip okulları hakkında hiç konuşmak bile istemiyorum. Mezunlarının ayrıcalığını herkes görüyor; idaresinin ayrıcalığını öğretmenler görüyor; öğrencileri desek, zorla güzellik olmuyor... Bitecek bu zorlamalar diye umut etmek için son altı gün.
Ateistler dinlere inanalardan daha hakim zaten. Kolay değil her şeyi reddedecek noktaya gelmek.

Ateistler dinlere inanalardan daha hakim zaten. Kolay değil her şeyi reddedecek noktaya gelmek.
Çok zaman alıyor bazen, bazen hiç gelmiyor o cesaret.
20230323_214041.jpg

X