Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dememiştir be
Dedem kesin de Tip konusunda şuan kararsızım bulunduğum bölgede oy boşa gitmesin diye Chp ye verebilirim bendeŞunlara oy vermediğim için resmen içim yanıyor. Buradan vekil çıkaramazlar kesin sandıkta fikir değiştirmem çok muhtemel. Bildiğin sorumluluk hissediyorum iki tarafa da
Şunlara oy vermediğim için resmen içim yanıyor. Buradan vekil çıkaramazlar kesin sandıkta fikir değiştirmem çok muhtemel. Bildiğin sorumluluk hissediyorum iki tarafa da
Dedem kesin de Tip konusunda şuan kararsızım bulunduğum bölgede oy boşa gitmesin diye Chp ye verebilirim bende
İşçi partisi barajı geçemez arkadaşlarBir diyorum, boşa mı gider? Sonra diyorum chp listesi chp mi? Açıkça karşı çıktığım şeylere açıkça karşı çıkanı desteklemek istiyorum.
Ateistler dinlere inanalardan daha hakim zaten. Kolay değil her şeyi reddedecek noktaya gelmek.Din dersinden aslında muaf olunuyor, bir dilekçeye bakar. Ben çocuğumu özellikle muaf tutmadım; öğrensin, bilsin istedim. O da muaf olmak istemedi. Tartışıyor derslerde, sorguluyor. Ben ateistim diye benim dini bilgim yok sanıyorlar, anlatmaya çalışıyorlar; aksine birçok inançlıdan daha çok bilgiye sahibim. Neye karşı olduğunu bilmeden karşı olmanın anlamı yok. İmam hatip okulları hakkında hiç konuşmak bile istemiyorum. Mezunlarının ayrıcalığını herkes görüyor; idaresinin ayrıcalığını öğretmenler görüyor; öğrencileri desek, zorla güzellik olmuyor... Bitecek bu zorlamalar diye umut etmek için son altı gün.
Hangi adam Tanımıyorum ben deBu adam o adam deme, kime çay koyuyor? Tanımadım ayy, kel kele benzer
Çok zaman alıyor bazen, bazen hiç gelmiyor o cesaret.Ateistler dinlere inanalardan daha hakim zaten. Kolay değil her şeyi reddedecek noktaya gelmek.
Türk Karı Kuvvetleri çok iyi değil mi ya TKK! Hangi parmağı alsakHangi adam Tanımıyorum ben de
Türk Karı Kuvvetleri çok iyi değil mi ya TKK! Hangi parmağı alsak