Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Metre karesini bilmiyorum ama alan cok geniş ugurmumcu meydani netten baka bilirsinizHımm...340 bin metre kare falan olmasın lazım 1.7 milyon insanın sığabilmesi için.
Beden dilinden anlayan bir arkadaş yorumlasa keşke,ben bile az buçuk ne kadar çaresiz olduğunu gozlemleyebiliyorum bu videoda.Bir halkın koskoca Cumhurbaskani,alenen yalanlar söylüyor halkına ve kin ve nefrete sevk ediyor.Dün yaşanan olaylara ve bundan sonra yaşanması muhtemel olan olaylara hiç şaşırmıyorum.Ah söylenecek ne çok şey var, içimde tutmaktan yoruldum artık.
Yalnız canı çıkıverecekmiş gibi duruyor. Çok halsiz mecalsiz. Seçim sonuçlarını beklese bari. Hezimeti yaşamadan gitmemeli
ooo siz yine meyve falan almışsınız mune.ben bugünAy demeyin valla az evvel alışverişten geldim harcadığım parayı yazmak ayıp yani biz öyle büyütüldük o yüzden bazen böyle şeyleri yazarken utanıyorum
Aldıklarım arasında kahvaltılık, kırmızı et, çay şeker vs yoktu, birkaç parça sebze, 2 çeşit meyve, 1 kilo pirince 400 lira verdim
Topik sakin gidiyor mu diye yoklama da çekeyim gelmişken sakın beni özlemeyin gelirsem birkaçınızı götürüyorum çünkü
"Tarih kürsüsünden halinizi seyrediyorum. Suçluların telaşı içindesiniz. Işıktan korkuyorsunuz.”Beden dilinden anlayan bir arkadaş yorumlasa keşke,ben bile az buçuk ne kadar çaresiz olduğunu gozlemleyebiliyorum bu videoda.Bir halkın koskoca Cumhurbaskani,alenen yalanlar söylüyor halkına ve kin ve nefrete sevk ediyor.Dün yaşanan olaylara ve bundan sonra yaşanması muhtemel olan olaylara hiç şaşırmıyorum.
Dememiştir be
Bu adamdan daha çok korkuyorum ben Hüdapar a kıyaslaArtık kızamıyorum bile. Nesillerin haberi var mıymış bundan
Ablam yeğenime lokasyon itibariyle imam hatip çıktığı ve Farklı ikametten devlet okulu seçemediği için yeğenimi özel okula yazdırmak zorunda kaldıBen istemiyorsam ya?
Çocuğum için mesela?
Neden bu zorunluluk?