- 9 Şubat 2010
- 17.889
- 39.923
Yüzünden belli zaten. Dedemin yatağa düşmeden önceki hali gibi, yargılanmaktan korktuğundan mı acaba bu çabası, bu kadar hırs tek başına insanı öldürmeye yeter zatenBugün eşim Kırklareli Millet Bahçesi açılışındaydı. İki metre mesafeden gördüm, Erdoğan bitmiş, desteksiz merdivenden zor iniyordu diyor.
Çok üzücü ya, onları mecliste görmemek üzer beniİşçi partisi barajı geçemez arkadaşlar
Hoş geldin, çok geç katıldın aramıza sanki, buralar çok karışıkBu arada herkese iyi geceler ve selamlar
Meralin kocasıymış o, ben tanımıyordum.Bu adam o adam deme, kime çay koyuyor? Tanımadım ayy, kel kele benzer
Son deminde insan bir günde bu kadar yalanı niye söyler? Ya herru ya merru, diyor işte.Yüzünden belli zaten. Dedemin yatağa düşmeden önceki hali gibi, yargılanmaktan korktuğundan mı acaba bu çabası, bu kadar hırs tek başına insanı öldürmeye yeter zaten
Yüzünü dönseymiş ya, misafir eksik olmuyor mutfaktaMeralin kocasıymış o, ben tanımıyordum.
Twitter açılsa bu konuda Cumhurbaşkanı'na bi şey diyecem de Twitter açılmıyor...!
Siz dün mitingteydiniz sanırım. Cumhurbaşkanının montajlı bir video gösterip halkı kin ve nefrete sürüklemesine ne diyorsunuz?
Aaa evet ona benziyor. Misafirliğe gitmiş dedemMeralin kocasıymış o, ben tanımıyordum.
Evet twitter açıkTwitter açılsa bu konuda Cumhurbaşkanı'na bi şey diyecem de Twitter açılmıyor...!
Sen girebiliyor musun arkadaşım?
Orta diyesim geldi.Türk Karı Kuvvetleri çok iyi değil mi yaTKK! Hangi parmağı alsak
Başka parmak kalmadı zaten kapıldı hepsiOrta diyesim geldi.
Düzenin hakettiği bu.Neyse ki cici bir kadınım da demedim
AynenBaşka parmak kalmadı zaten kapıldı hepsi
Ben vermeyi düşünüyordum hatta emindim ama aday hoşuma gitmediği için veremeyeceğim.Çok üzücü ya, onları mecliste görmemek üzer beni
Dedi hudaparla birlik olan cumhurcuTabii ki Cumhur İttifakı...Terörist sevicilerle işim olmaz
Sera’nın beyanına göre, bulundukları ittifak sebebiyle baraj sıkıntısı yok, o bölgede aday çıkarmasak dahi verdiğiniz oylar bizim mecliste sayımızı arttıracak dedi. Ben mi yanlış anladım acaba?Ben vermeyi düşünüyordum hatta emindim ama aday hoşuma gitmediği için veremeyeceğim.
Baya kaldım öyle hiçbir şekilde içime sinen aday yok.
Çok seslilik iyidir ama umarım geçerler barajı.
Teşekkürler.Evet twitter açık
Demişti sanırım öyle bir şey onu dinlemeyi çok sevdiğim için anımsıyorum bu tarz bir söylem ama yine de sevemedim adayı.Sera’nın beyanına göre, bulundukları ittifak sebebiyle baraj sıkıntısı yok, o bölgede aday çıkarmasak dahi verdiğiniz oylar bizim mecliste sayımızı arttıracak dedi. Ben mi yanlış anladım acaba?