- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
Haklısın, izleyecegim mutlakaOnlar seslerini duyurmak için o programa katıldılar. Üzülsem de sinirlensem de ağlasam da izleyeceğim. Asıl izlemezsem çok daha kötü hissederim.
Bugün arabada annem babam komsu vs vardiİnşallah gerçekleşir bunlar. Ülkenin en çok düzgün bir eğitim sistemine ihtiyacı var
Ben hepsini izleyemedim, ağlama noktasına geldim. Unutmadık, unutmayacağız ama artık devletin sahip çıkması lazım bu insanlara. Halk ilk şoku atlatana kadar elinden geleni yaptı, dünyanın yardımı da toplandı, şimdi toplanan yardımları kullanarak düze çıkaracak bu insanları. Sırf bunun için bile sandığa gömülmesi lazım bunların. Oradaki her damla göz yaşının vebali bunların üzerineParamparca etti beni, diyecek söz yok
Tek delil saç telleriydi, onu da kaybetti devletimiz diyor..Ben hepsini izleyemedim, ağlama noktasına geldim. Unutmadık, unutmayacağız ama artık devletin sahip çıkması lazım bu insanlara. Halk ilk şoku atlatana kadar elinden geleni yaptı, dünyanın yardımı da toplandı, şimdi toplanan yardımları kullanarak düze çıkaracak bu insanları. Sırf bunun için bile sandığa gömülmesi lazım bunların. Oradaki her damla göz yaşının vebali bunların üzerine
Uydur uydur yaz üstüne, gerizekalılar. Kadın hepinizi gömmüş bize fatiha okumayı bırakmış.
Ah söylenecek ne çok şey var, içimde tutmaktan yoruldum artık.Sinir tahribatı yüksek bir video,kendi hanımı yaparken çok şirindi ama değil mi?
Adamın da gözleri doluyor dinlerken, o helak olmuştur oradaHepsini izlemeye dayanabilirsem izleyecegim. Yutkunamadim izlerken
Konyayı gördükten sonra umudum çok yükseldi. Olacak galiba bu sefer.
Alanın kaç metre kare olduğunu bilmeden sayı veremem ama baya kalabalık bir miting olmuş
3 kere arka arkaya izledim.Paramparca etti beni, diyecek söz yok
Ben adanaliyim alan çok geniş
Alanın kaç metre kare olduğunu bilmeden sayı veremem ama baya kalabalık bir miting olmuş
Hımm...340 bin metre kare falan olmasın lazım 1.7 milyon insanın sığabilmesi için.Ben adanaliyim alan çok geniş
Ahmet ümit kitaplarını da çok severek okuduğum bir yazar, güzel konuşmuş