Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
Devlet var alın adresini yönlendirin hatta siz de konu komşu seferber olun,hem vergiden dert yanarsınız hem fakir fukarayi sadece dile getirmekten başka bir şey yapmazsiniz
Ne alacaklar ya devletten

Bak bakalım kaç para bağlanıyormuş. Sokağa çıkıp dilenseler daha çok kazanırlar

Afedersiniz neyi çaldı neydi ki bu gençlik 23 yıl evveli ,çalındı diyorsunuz
Yok yaaaa, senden olmaz. Kavanozdan bakıyorsun dünyaya. Ya bunların zengin ettiklerinin evladısın ya mahallenden hiç çıkıp çalışmamışsın, hayatın ne halde olduğundan haberin yok. Sen a haber izle. Almanya işgal edildiğinde hala hitlerin lafına kanıp kazandığını zanneden zavallılardan farkın yok.

Ne varmış 23 yıl öncesinde, şimdiden daha mı kötüymüş. Hiç değilse o zaman insanlar emekli olunca ikramiyesiyle bir ev bir araba alabiliyordu. Şimdi bir oda alamıyorlar. En düşük emekli maaşı asgari ücretten az olamıyordu, şimdi kaç para, bir fikrin var mı? Bence yok. Yoksa evimizde buzdolabı mı yoktu

İşte böyle böyle çürüttünüz gecmisi, sanki 23 yıl evveli Türkiye şaha kalkmış ta gelen ibb gibi her şeyin üstüne konmuş misali
Evet eski belediyenin şaha kaldırdığı borçlar gerçekten hayrete düşürüyordu, tam bir başarı öyküsüydü. Her müdür odasının ayrı banyosu olması müthiş bir çığır açmaydı, bütün dünya ilham aldı harcamalardan

Kuyruk kuyruk deyip durma, halâ var kuyruk. Beyin kanaması geçirmiş yatalak babama nöroloji randevusu bulamıyorum 15 gün sonrasına ki ben büyük şehirde de değilim, hastane kapısında beklemiyoruz ama evde bekliyoruz, hem de sabahtan akşama da değil günler sonraya. Masal anlatma kimseye, yemiyoruz. Elden ayaktan düşen, doktora muhtaç olan hastan olsun da gör insanlar hangi kuyrukta

Devlet var alın adresini yönlendirin hatta siz de konu komşu seferber olun,hem vergiden dert yanarsınız hem fakir fukarayi sadece dile getirmekten başka bir şey yapmazsiniz
Senin alım gücünün olması ülkedeki çoğunluğun o şekilde olduğunu göstermiyor. Ülkenin çoğunluğu o halde zaten. Fakirliğe de mi gözünü kapatıyorsun.

İşte böyle böyle çürüttünüz gecmisi, sanki 23 yıl evveli Türkiye şaha kalkmış ta gelen ibb gibi her şeyin üstüne konmuş misali
Bir emekli emekli olunca toplu para alırdı o zaman ve ev alıyordu o paraya, asgari ücretten daha fazlaydı maaşı. Bir emekli bu durumdan bu duruma düştüyse evet şahtan mat etmişler şu insanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…