- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.023
Çay dökmesin ama taş atsın, biri parayı bastırarak girmek istediği okula kayıt yaptırsın, torpilin en kallafisi ile hakettiği pozisyona başkası getirilsin, oynayacağı park bahçelere rezidanslar dikilsin, ömrünü harcasın ama isteklerinin birini bile karşılayacak kazanıma ulaşamasın; bunlar önemli değil mi?Ben çocuklarımı başkaları ne der ,ne hisseder nasıl düşünür diye yetiştirmiyorum. birileri onların üzerine çay dokmesin yeter ,özgürce kaliteli bir hayat yaşamaya hakları var o yüzden fikirlerinizn önemi yok ...
Çayı paketle fırlatsa problem yoktu heralde.Çay dökmesin ama taş atsın, biri parayı bastırarak girmek istediği okula kayıt yaptırsın, torpilin en kallafisi ile hakettiği pozisyona başkası getirilsin, oynayacağı park bahçelere rezidanslar dikilsin, ömrünü harcasın ama isteklerinin birini bile karşılayacak kazanıma ulaşamasın; bunlar önemli değil mi?
Hah işte böyle, konuştuğumuz gibi, çaktırmaHangi arka oda?
Bensiz grup mu kurdunuz kuzlar
Aşk olsun.
Kimse beni çağırmadı.
Küstüm.
Arka oda diye bir şey yok, hepsini ön odada yaptık. Sizlere de değildi tepkinin çoğu, neden bu kadar içselleştirdiniz ki?Arka odalarda iş paylaşımı yapıyorlarsevgili Mune bile yeter bu kadar gıybet dedi. Takılmıyorum aksine dünden beri ne yapacaklarını şaşırdılar
Bana olmadığını biliyorum burada olan birinin arkasından konuşamazsınız zatenArka oda diye bir şey yok, hepsini ön odada yaptık. Sizlere de değildi tepkinin çoğu, neden bu kadar içselleştirdiniz ki?
Asla ... Bunlarda yanlış...Çay dökmesin ama taş atsın, biri parayı bastırarak girmek istediği okula kayıt yaptırsın, torpilin en kallafisi ile hakettiği pozisyona başkası getirilsin, oynayacağı park bahçelere rezidanslar dikilsin, ömrünü harcasın ama isteklerinin birini bile karşılayacak kazanıma ulaşamasın; bunlar önemli değil mi?
Gündemi geriden takip ediyorsanız suç bizim mi? O haberin bulabildiğim tüm detaylarını buraya yazan benim. Yapan kişinin Chp seçim bürosunda çalışan bir çaycı olduğu söyleniyor. Biz bu yapılanın doğru olmadığını burada konuştuk zaten. Şuan gündemimiz dün Erzurumda ki halk buluşmasında yüzüne taş yiyen çocuk! ve taşlanan insanlar.O zaman bugünün konusu bu olmalıydı kesinlikle inanmıyorum size... Nolcak canı yanan sadece bir çocuk sizin gözünüzde , Rabbim şifa versin yavruya... Acıdığınz yeri verdiğiniz oyunuza göre seçmeyin ...
İzliyordur merak etmeyin dayanamaz çünkü.Bana olmadığını biliyorum burada olan birinin arkasından konuşamazsınız zaten
Bilinçli yaptı diyorsunuz yani? Ben sizin gibi düşünmedim düşünmekte istemedim açıkçası çünkü bu çok büyük bir suç. Etrafındakiler tarafından kandırıldığını düşünmek istiyorumEvet mitingdeydim ben sorgusuz sualsiz her şey doğrudur demiyorum. Yanlış olan şeyler hatalar tabi ki var. Bu videoyu ben de anlamadım ancak bazı videolar gerçekten kesilip veriliyor. Başından sonuna oradaydım. Hdp pkk ilişkisi yüzünden böyle bir şey yapılmış olabilir. Sinan Oğan’ın da twitini paylaştım gördünüz. Maalesef ki hdp ile ilişkilendiriliyor millet ittifakı. pkklıların kendi söylemleri de var görüyorsunuz. Hdp ile olan ilişki beni de onlardan uzaklaştırdı.
Burdaki sorun miting alanı mi izin mi gerçekten ne kadar sacmaladiniz. Taş atanlara emniyet amirleri neden müdahale ettirmiyor? Yaralanan bir sürü insan var güvenlikten sorumlu olanlar niye sadece seyrediyorlar?Ne düşündüğüme de bir zahmet karışmayın siz ağzınıza geleni söylerken bir şey duydunuz mu benden. Ben olanların planlı yapıldığını düşünüyorum. Miting alanına gitmeden olduğu yerde miting yapmaya kalkışmak nedir ?izniniz var mı yok. Mülki amire valiye atarlanmak nedir ? Herkes haddini bilecek. Bir üçüncüsü taş bulunmayan yerden nereden çıktı o taşlar? Kimin tarafından atıldı o koca koca taşlar? Video da mı izlemediniz?
Hah, bakın ne güzel anlaştık:)Asla ... Bunlarda yanlış...
Hımmm bedavaİyice cozuttular. Dün de Maltepe'ye giden insanları yollarda sefil etmişler. Bugün ulaşım bedavaymış mitinge.
Sabahtan beri 50 tane yorum yaptım 1 tanesini çıkartıp soruyorsunuz merak ediyorsanız geriye dönük okuyun bir daha yapamayacağım. Şunu söyleyeyim KINIYORUMBurdaki sorun miting alanı mi izin mi gerçekten ne kadar sacmaladiniz. Taş atanlara emniyet amirleri neden müdahale ettirmiyor? Yaralanan bir sürü insan var güvenlikten sorumlu olanlar niye sadece seyrediyorlar?
Bakın şu resme bakarak sizin hiçbir şekilde kazanamamak kaygınız olmaması gerekiyor değil mi?Hah, bakın ne güzel anlaştık:)
Mesele hiçbir zaman parti, siyasal kimlik değildir.
Sever sevmezsiniz, o bambaşka bir şey ama ülkenin geldiği hal belli.
Yüksek mevkide tanıdıkları olanlar sizin, benim, evladımızın hakkını yiyorsa, bizler herhangi bir durumda başımıza iş gelir diye korkuyorsak, güç adaleti satın alıyorsa yönetim kimde ise değişmeli.
Bu kadar.
Daha önce de oldu, olmadı mı ohoo, değişti.
E bu da değişmeli, yine olursa yine değişmeli.
Biz yurttaşlar bu ülkenin gerçek sahipleriyiz, kimse elindeki gücü haklarımızı gasp etmeye kullanamaz.
Ne vatandaş ne seçmen ne kimlik ayıramaz.
O çocukların tüm hakları benimkiyle, sizinkiyle ya da siyasal erklerinkiyle eşit olmalı, bu kadar mevzu.
Hangi taş? Soylu ya göre taş falan yok itişme sırasında biri başını çarpmış sadece
Üstelik metrolara zor bindik havalimanındaki kapalıydı CNR EXPO ya yürüdük. Bu kadar rahat yalan söylemeyin isterseniz videoda paylaşırımHımmm bedava Eki Görüntüle 3244677
Polis kimden emir alır? Az çok emir komuta zincirini biliyorsunuzdur.Ben de tam bunu anlatmaya çalıştım ama bir türlü anlaşamadık karşı taraf diye görünüyoruz yaher dediğimiz yanlış anlaşılmak için çaba harcanıyor Orada planlı programlı yapılmış bir provokasyon var birileri senaryolaştırmış ve yapmış kimdir nedir bilemiyoruz
Donum yıkansın yemeğim yapılsın diye evlenenler :Cehâlet ve düşük zekâ seviyesiyle birlikte yozlaşmış zihniyetlerinin tezahürü: