- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
Belli ki işinize gelmeyenleri görmeye devamEe? Kime demişler ki biz anlamadık ama sen anlamışsın belli ki.
Gecen gün de Ibb de çalışıp maaşını alamayan bir yeğeniniz vardı,mühendisti kendisi.Dedigim gibi hafızam kuvvetlidirAhahahah seni ister inan ister inanma çok sevdim . Süpppersiniz
Dün çocuğunuza acıyan bendim. Lafınız doğrudan bana. Bir kez olsun eylemlerinizin arkasinda durun da şaşıralım.Ben genel yazdım siz üstünüze alındınız, yazık...
Dün çocuğunuza acıyan bendim. Lafınız doğrudan bana. Bir kez olsun eylemlerinizin arkasinda durun da şaşıralım.
Şiddetin hiçbir türü ve tarafı işime gelmiyor da sorumun cevabı bu mu?Belli ki işinize gelmeyenleri görmeye devam
Vallahi var abimin oğlu Atatürk üniversitesinden mezun oldu. Okurken part time havalaanında işe başladı şimdi harekat memuru oradaHer yerde bir yegen var masallah.
Bunu eski sayfalarda konuştular yeliz. Muhalif tüm arkadaşlar da kınadı. Senin gibi muhteşemler basılmadı çocukların yaralanmasına.Belli ki işinize gelmeyenleri görmeye devam
Maşallah sülale kalabalık o zamanVallahi var abimin oğlu Atatürk üniversitesinden mezun oldu. Okurken part time havalaanında işe başladı şimdi harekat memuru orada
Konuştuk bunu dün gece konuştuk.
O artık Dubaide şimdi sen de deme banane senin yeğeninden diyeGecen gün de Ibb de çalışıp maaşını alamayan bir yeğeniniz vardı,mühendisti kendisi.Dedigim gibi hafızam kuvvetlidir.
İkinci defa bana bu soru soruluyor. Ben kimseye yorumumu neden beğenip beğenmediğini ya da kahkaha emojisi attığını sormuyorum. Açıkçası ben Soylu’nun yaptığı yoruma katılıyorum ( yaralanan vatandaşlarımız için çok üzgünüm ) keşke yaşanmasaydı. Anneyim ve hiçbir evladın insanımızın böyle bir şeyin içinde kalmasını istememŞimdi bu yorumun altına bir sürü kahkaha emojisi gelecek ama bu da beni etkilemez. Sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum daha önce de birkaç defa söyledim bir iki arkadaşa. Ayrıca beğendiğim yorumlarınız da oluyor. Fikirler paylaşılmalı saygı duyup duymamak size kalmış yeter ki küfürlü paylaşımlar olmasın
Sevindim,kurtarmış kendini.Artik maaşını düzenli alıyordur en azındanO artık Dubaide şimdi sen de deme banane senin yeğeninden diye
Tabi iş paylaşımı yapıyoruz, hatta kişileri paylaştık, 2 kişi belirlediği 1 karşıt görüşü bombardımana alıyorArka odalarda iş paylaşımı yapıyorlarsevgili Mune bile yeter bu kadar gıybet dedi. Takılmıyorum aksine dünden beri ne yapacaklarını şaşırdılar
Her paylaşımları üzerine tek tek yorum yapma mecburiyetimiz var.Konuştuk bunu dün gece konuştuk.
Dün çocuğunuza acıyan bendim. Lafınız doğrudan bana. Bir kez olsun eylemlerinizin arkasinda durun da şaşıralım.
O zaman bugünün konusu bu olmalıydı kesinlikle inanmıyorum size... Nolcak canı yanan sadece bir çocuk sizin gözünüzde , Rabbim şifa versin yavruya... Acıdığınz yeri verdiğiniz oyunuza göre seçmeyin ...Konuştuk bunu dün gece konuştuk.
Tutuklanmasına çok sevindim. Cezası neyse çeksin. Bu siyaset değil, bu fanatizm, hangi taraf yaparsa yapsın ahlak dışıBelli ki işinize gelmeyenleri görmeye devam
Evet mitingdeydim ben sorgusuz sualsiz her şey doğrudur demiyorum. Yanlış olan şeyler hatalar tabi ki var. Bu videoyu ben de anlamadım ancak bazı videolar gerçekten kesilip veriliyor. Başından sonuna oradaydım. Hdp pkk ilişkisi yüzünden böyle bir şey yapılmış olabilir. Sinan Oğan’ın da twitini paylaştım gördünüz. Maalesef ki hdp ile ilişkilendiriliyor millet ittifakı. pkklıların kendi söylemleri de var görüyorsunuz. Hdp ile olan ilişki beni de onlardan uzaklaştırdı.
Siz dün mitingteydiniz sanırım. Cumhurbaşkanının montajlı bir video gösterip halkı kin ve nefrete sürüklemesine ne diyorsunuz?
Teşekkürler...Tutuklanmasına çok sevindim. Cezası neyse çeksin. Bu siyaset değil, bu fanatizm, hangi taraf yaparsa yapsın ahlak dışı