Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348

Siz dün mitingteydiniz sanırım. Cumhurbaşkanının montajlı bir video gösterip halkı kin ve nefrete sürüklemesine ne diyorsunuz?

Arka odalarda iş paylaşımı yapıyorlar sevgili Mune bile yeter bu kadar gıybet dedi. Takılmıyorum aksine dünden beri ne yapacaklarını şaşırdılar
Tabi iş paylaşımı yapıyoruz, hatta kişileri paylaştık, 2 kişi belirlediği 1 karşıt görüşü bombardımana alıyor kahrolası dış güçler bu yaşadığınızın adı paranoya

Siz dün mitingteydiniz sanırım. Cumhurbaşkanının montajlı bir video gösterip halkı kin ve nefrete sürüklemesine ne diyorsunuz?
Evet mitingdeydim ben sorgusuz sualsiz her şey doğrudur demiyorum. Yanlış olan şeyler hatalar tabi ki var. Bu videoyu ben de anlamadım ancak bazı videolar gerçekten kesilip veriliyor. Başından sonuna oradaydım. Hdp pkk ilişkisi yüzünden böyle bir şey yapılmış olabilir. Sinan Oğan’ın da twitini paylaştım gördünüz. Maalesef ki hdp ile ilişkilendiriliyor millet ittifakı. pkklıların kendi söylemleri de var görüyorsunuz. Hdp ile olan ilişki beni de onlardan uzaklaştırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…