Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
Miting alanı olmayan bir yerde kolluk kuvvetlerinin bekletilmesi akla mantğa uygun gelmiyor. Bir anda gelişen olaylardan bahsediyorruz. Sonrasında da müdahaleleri gördük izledik
Sabahtan başladı her şey önce Erzurum Belediye başkanı tüm otobüsleri miting alanına park ettirdi. Sonra halkın tepkisi üzerine mitinge az bir süre kala çektirmek zorunda kaldı. O sırada bir grup ve hepsi erkek İmamoğlunu protesto etti ve polis sadece izledi. Miting başladığında da durum değişmedi hatta İmamoğlu polislere bizde sizi izliyoruz dedi. Bir şeyler olacağı belliydi ama polisler hiç bir şey yapmadan izlemeye devam ettiler....Bunu dün yazmıştım çünkü twitter dan takip ediyordum durumları. Bir anda gelişmedi yani olaylar.

Miting alanı olmayan bir yerde kolluk kuvvetlerinin bekletilmesi akla mantğa uygun gelmiyor. Bir anda gelişen olaylardan bahsediyorruz. Sonrasında da müdahaleleri gördük izledik

...

Bilinçli yaptı demiyorum burada montaj videonun kullanıldığını da şahsen düşünmüyorum.Aksine sosyal medyada her şeyin abartıldığını misal herkese 1500 tl verildiğini, toplu taşımaların ücretsiz olduğunu ki fotograf paylaştım kendi kartımın ibb aplikasyonundan ss alarak, kesilmiş videolar ki bunlardan biri bunlarda din yok kitap yok dediği bir video var. Başında kandildekilerin diye söylüyor. Benim anında aklıma geldi bunu çok geçmez kesip yayınlarlar dedim öyle de oldu. Bu neden insanları düşündürüyor. Bunun için videonun tamamını izlemeniz lazım öyle olmadığını anlamanız için.
Ayrıca ek olarak hakikaten dün mitinge giden insanlara eziyet edildi arabamızla çıkmadık yolların tıkanacağını bildiğimiz için. Ama eve çok zor geldik. Maalesef ibb başkanımız bunu bize reva gördü. Tekrar resim atayım görün yüzbinlerce insan yol ücretini ödedi. İyi akşamlar diliyorum

Bir instagram hesabı var, hem cinde yaşıyor hem de İngilizce kursları veriyor tüm dünyadan öğrencileri var kızınıza çok şey katabilir ilgilenirseniz msj atayim

Bilinçli yaptı demiyorum burada montaj videonun kullanıldığını da şahsen düşünmüyorum.
Akp nin mitingini canlı izledim ben. Cumhurbaşkanı o videoyu açıp gösterdi. Video montaj ama Cumhurbaşkanının montajlı videoyu izletmesi montaj değil maalesef. Bilinçli değil diyorsunuz, montaj video da gösterilmedi diyorsunuz...Neydi o zaman benim o mitingte izlediğim.

Çok güzel fikirler teşekkür ederim...

Edirne'de yapıyor şu an aynı şeyi. Aralıksız yalan söylüyor.

O kadar zalimsiniz ki üzüldüğünüz sadece çayla yanan çocuk

Haklı olabilirsiniz. Peki benim yeğenimde orada yaşıyor millet ittifakını destekliyor bunlar ondan duyduklarım bazı bilgiler örtüşmüyor. Olabilir sonuçta çok fazla bilgi var ortada .
Bahsettiğim otobüslerle kapatma olayı.

İzinli olmasına rağmen alanın otobüslerle kapatılmasına halkın tepkisi

Henüz İmamoğlu gelmemişken toplanan provokatör grup

Bir de bu açıdan izler misiniz lütfen

ablalardan bir şeye konsantre olamıyorum.
aynen ya çekirdek çitleyip dizi izler gibi bir tavırları var. İmamoğlu arada oraya dönüyor hiç tepki yok umurlarında değil girin o zaman içeri yani. Full canlı sizi izledik. Bu arada ben de konyadayım katılamadım ama gördüğüm kadarıyla baya kalabalık. Mitinge giden var mı aramızda ekran yanıltması değil dimi umarım böyle kalabalık karşılamıştır memleketim

Tek bir cümlemi almışsınız içinden öenmli değil ancak şu var hdp o gösterilen videolardaki şahıslarrın meclisteki şubesi değil mi? Onlar kimi destekleyeceklerini beyan ettiler mi? O zaman bu videonun çokta sorgulanacak bir tarafı yok. Eklenip yapılmış olabilir.
Peki ben size bir soru sorayım sonra akşam hazırlığı yapmak için ayrılmam lazım. Hdp aldığı hazine yardımını nerede kullanacak? Malûm isimle değil başka bir isimle giriyor. Bunlar da sorgulanması gereken şeyler. Ahmet türkün tehdidi, sırrı sakıkın bize verdiğin sözleri çık açıkla demessi hiç mi düşündürmüyor sizi? Ya yine sırrı sakıkın 100 yıllık eziyeti bitiricez, başka bir konuşmasında afrini geri alacağız demesi, Afrin kimde Afrinde anlı şanlı Türk askeri var? Daha niceleri !!! Bitmez ki siz şimdi sadece bu videoya mı takıldınız? Emin olun benim içim yanıyor
Benim bir oyum değil olsa 1000 oyum feda.

Kaybedeceklerini anlayıp çamura yattılar diyor ben birşey farkettim kendi hislerini karşı tarafın hisleriymiş gibi aksettiriyor
Aynen öyle, aralıksız yalan söylerken karşı tarafın yalan söylediğini iddia ediyor. Söylenmeyen şeyleri çok emin bir şekilde söylenmiş gibi anlatıyor. Sonra da seçmenleri buraya gelip Öcalan çıkacak, bakanlık verilecek, kapalı kapı arkası görüşmeler... Kaynak belli işte. Öyle akit, yeni şafak falan değil bizzat cb söylüyor, bunlar da inanıyor.

Konumuz o olduğu için alıntıyı oradan yaptım. Video ya tabi ki takılırım. Öyle bir video yok. Orta da resmen bir yalan ve iftira var ve siz bunu meşrulaştırıyorsunuz. Sizce öyle bir video olsa biz Millet İttifakını destekler miyiz? Hdp ittifakta olmadığı sürece ne dediği Millet İttifakını bağlamaz. Hdp bildiğim kadarıyla kapatılma durumu olduğu için Yeşil Sol olarak yoluna devam ediyor hazine yardımını da orada kullanacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…