- 13 Mayıs 2015
- 4.626
- 13.476
Beni de çağıran olmadıHangi arka oda?
Bensiz grup mu kurdunuz kuzlar
Aşk olsun.
Kimse beni çağırmadı.
Küstüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de çağıran olmadıHangi arka oda?
Bensiz grup mu kurdunuz kuzlar
Aşk olsun.
Kimse beni çağırmadı.
Küstüm.
Ben bu konunun başından beri 20 küsür senelik iktidarın yarı suçlusunun zaten başarısız muhalefet olduğunu söylüyorum.Bakın şu resme bakarak sizin hiçbir şekilde kazanamamak kaygınız olmaması gerekiyor değil mi?
Ama var o zaman içinizdeki o çürük elmaları baştan ayıracaktınız...
Büyük İstanbul Mitingi İçin Ulaşım RehberiHımmm bedava Eki Görüntüle 3244677
Iyy, aman bee, öff...
Şuan ki iktidarla da bu zihniyet bitmeyeceğine göre....Ne yapsak acaba yeni birilerini mi denesekBu zihniyet bitmeden iflah olmaz bu toplum
Haklısınız ben son bir şans vereceğim ... uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi mezunuyum dereceyle bitirdim ama bende uzun yıllar farklı kollarda çalıştım benide üzen çok şey oldu malesef ....Ben bu konunun başından beri 20 küsür senelik iktidarın yarı suçlusunun zaten başarısız muhalefet olduğunu söylüyorum.
Ve inanın şuan hiçbir siyasal kimse umrumda değil, kimsenin ne yanında ne karşısındayım.
Ben vatandaş olarak haklarımı istiyorum, güven duymak istiyorum, gelecek için endişelenmeyi bırakmak istiyorum.
Kadınlarımızı, çocuklarımızı, hayvanları koruyabilmek, söz sahibi olabilmek istiyorum.
2013 te üniden mezun oldum, o zaman da senelerdir kadro açılmıyordu trt de, hala açılmadı.
Ben dayısı olanlarla eşit olmak istiyorum, birileri sefa sürüp kaç maaş alırken, sokakta işten işe koşturan aileler çocuklarına ayakkabı, oyuncağı düşünmeden alabilsinler istiyorum.
Çok sesli ve çok renkliliğe bayılırım, sizin benle tam da zıt görünüşüzü sonuna kadar savunabildiğiniz gibi benim de parmaklık korkusu olmadan savunabilmeyi arzu ediyorum.
Kısaca çok güzel şeyler istiyorum ve çok basit.
Siz ben öbürü olmadan, biz olmayı.
Sizin değeriniz bir bakanla aynı olsun, ben Şırnak ta yaşayan genç kadınla aynı özgürlüğe sahip olayım, başımıza bir iş gelirse adalet, en ağır cezayı versin istiyorum.
Bunlar şuan yok, 10 sene önce de yoktu, e o zaman bir bakalım başkası yapabilecek mi?
Yapamazsa yine bir başkasına bakalım, ömür geçiyor 1 hayatımız var ve bunu bize en iyi şartlarda yaşatabileceği aramamız hakkımız değil mi?
?Bakın şu resme bakarak sizin hiçbir şekilde kazanamamak kaygınız olmaması gerekiyor değil mi?
Ama var o zaman içinizdeki o çürük elmaları baştan ayıracaktınız...
HDP o çürük elma görmezden gelerek bir yere varamazsnz..?
Ne demek bu şimdi, çürük elma kim?
İttifakın içinde çürük elma olarak nitelenecek adam yok. Davutoğlu ve babacanı sevmem ama adamlar samimi bir şekilde biz böyle olsun istemedik, şu harita doğrultusunda çoğulcu demokrasiye döneceğiz diyor.
İktidarın hayallerde buluşturduğu kimseler sadece hayal. Hayale inanmayı tercih edenler gerçek çürük elmaları kucaklamaya devam etsin.
Ben liseye girmiştim iktidar başa geçtiğinde, o çocuk aklımla almanca bir okul tercih ettim çünkü önümüz ab, anadilleri almanca.Haklısınız ben son bir şans vereceğim ... uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi mezunuyum dereceyle bitirdim ama bende uzun yıllar farklı kollarda çalıştım benide üzen çok şey oldu malesef ....
Hdpden aday gösterdiğimiz bir millet vekili falan göstermen lazım bunun için, yasal kanıt getir bana, gördüğün hayalleri anlatma. Cumhurun dediklerini papağan gibi tekrarlamakla olmuyor bu işHDP o çürük elma görmezden gelerek bir yere varamazsnz..
Bize destek veren çürük elma ittifakta değil ama sizin çürük elmanız 4 milletvekilini AKP listelerinden seçime sokuyor ve ittifakta. Biri de benim güzel memleketim GaziantepHDP o çürük elma görmezden gelerek bir yere varamazsnz..
izleyin lütfen.
Kızım 15 yaşında fen lisesi 1. Sınıf öğrencisi ama kendisi dil istediği için ona çince eğitim veren yer arıyorz , İngilizcesi orta seviyede ama o çince öğrenmekte istiyor... Ona şekil vererek ışığını söndürmek istemiyorum zor olacak ama yeni dünya düzeni bunu gerektiriyor , hayalleri hem çalışıp hem gezmek....Ben liseye girmiştim iktidar başa geçtiğinde, o çocuk aklımla almanca bir okul tercih ettim çünkü önümüz ab, anadilleri almanca.
İngilizce zaten mecburi, bu beni ileri taşıyacak diye.
Ben işsizim, keyfi işsizim
Ortada ne medya kaldı ne ab ne özgür basın vs.
Ben geldim 35 yaşıma, benim ömür gitti, benden sonrakilerin gitti.
Şuankilerin de gitmesin ama, bir şansı daha haketmiyorlar çünkü giden çürüyen ömürler.
Biz y kuşağı sonları yandık, onlar yanmasın.
Ülkemizin donanımlı, eğitimli, cesaretli insanlara ihtiyacı var, onları da kaçırırsak mültecilere talim olacağız.
Bu açıdan bakın.
Facebook'ta Çin'den gelen öğrencilerin olduğu dayanışma sayfaları bul bence. Elbette vardır, her milletin var. Oraya da ilan aç, ücreti mukabilinde online çince ders verecek kişi aranıyor diye. Uygun fiyata ders vermek isteyen pek çok kişi çıkar,emin ol.Kızım 15 yaşında fen lisesi 1. Sınıf öğrencisi ama kendisi dil istediği için ona çince eğitim veren yer arıyorz , İngilizcesi orta seviyede ama o çince öğrenmekte istiyor... Ona şekil vererek ışığını söndürmek istemiyorum zor olacak ama yeni dünya düzeni bunu gerektiriyor , hayalleri hem çalışıp hem gezmek....
Miting alanı olmayan bir yerde kolluk kuvvetlerinin bekletilmesi akla mantğa uygun gelmiyor. Bir anda gelişen olaylardan bahsediyorruz. Sonrasında da müdahaleleri gördük izledikPolis kimden emir alır? Az çok emir komuta zincirini biliyorsunuzdur.
İmrendim, biliyorum işte bu kuşak bizi ileriye taşıyacak.Kızım 15 yaşında fen lisesi 1. Sınıf öğrencisi ama kendisi dil istediği için ona çince eğitim veren yer arıyorz , İngilizcesi orta seviyede ama o çince öğrenmekte istiyor... Ona şekil vererek ışığını söndürmek istemiyorum zor olacak ama yeni dünya düzeni bunu gerektiriyor , hayalleri hem çalışıp hem gezmek....
İkisine de gitmedim. Neyin yalanını söyleyeyim? Ne kazandıracak bana ya da görüşüme bu devede kulak bilgi? Gördüğüm haberleri "-miş" diyerek aktardım. Az önce de cevap yazdım. İlginçsin, diyeyim kibarca. Yanlışın var, bilgin eksik, doğrusu bu demek gelmiyor aklına da yalan söyleme diyorsun. Sayfa sayfa yalana demezsin şunu.Üstelik metrolara zor bindik havalimanındaki kapalıydı CNR EXPO ya yürüdük. Bu kadar rahat yalan söylemeyin isterseniz videoda paylaşırım