Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
Bakın şu resme bakarak sizin hiçbir şekilde kazanamamak kaygınız olmaması gerekiyor değil mi?
Ama var o zaman içinizdeki o çürük elmaları baştan ayıracaktınız...
Ben bu konunun başından beri 20 küsür senelik iktidarın yarı suçlusunun zaten başarısız muhalefet olduğunu söylüyorum.
Ve inanın şuan hiçbir siyasal kimse umrumda değil, kimsenin ne yanında ne karşısındayım.
Ben vatandaş olarak haklarımı istiyorum, güven duymak istiyorum, gelecek için endişelenmeyi bırakmak istiyorum.
Kadınlarımızı, çocuklarımızı, hayvanları koruyabilmek, söz sahibi olabilmek istiyorum.
2013 te üniden mezun oldum, o zaman da senelerdir kadro açılmıyordu trt de, hala açılmadı.
Ben dayısı olanlarla eşit olmak istiyorum, birileri sefa sürüp kaç maaş alırken, sokakta işten işe koşturan aileler çocuklarına ayakkabı, oyuncağı düşünmeden alabilsinler istiyorum.
Çok sesli ve çok renkliliğe bayılırım, sizin benle tam da zıt görüşünüzü sonuna kadar savunabildiğiniz gibi benim de parmaklık korkusu olmadan savunabilmeyi arzu ediyorum.
Kısaca çok güzel şeyler istiyorum ve çok basit.
Siz ben öbürü olmadan, biz olmayı.
Sizin değeriniz bir bakanla aynı olsun, ben Şırnak ta yaşayan genç kadınla aynı özgürlüğe sahip olayım, başımıza bir iş gelirse adalet, en ağır cezayı versin istiyorum.

Bunlar şuan yok, 10 sene önce de yoktu, e o zaman bir bakalım başkası yapabilecek mi?
Yapamazsa yine bir başkasına bakalım, ömür geçiyor 1 hayatımız var ve bunu bize en iyi şartlarda yaşatabileceği aramamız hakkımız değil mi?

Son düzenleme:
Büyük İstanbul Mitingi İçin Ulaşım Rehberi
...
İl Başkanlığımız, ‘Yüzyılın Mitingi’ hedefiyle gerçekleştireceği Büyük İstanbul Mitingi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Milyonlara ev sahipliği yapacak miting alanında hummalı çalışma sürerken vatandaşların alana rahatlıkla erişebilmesi için ulaşım rehberi yayınlandı.

OTOBÜS

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin gazetecilere verdiği bilgilere göre, vatandaşların miting alanına kolaylıkla ulaşabilmesi için 39 ilçeden toplamda 10 bin otobüs hareket edecek. Her ilçede otobüsler, ilçe başkanlıklarının belirlediği noktalardan hareket edecek.

MARMARAY

Miting alanına Marmaray ile gelmek isteyenler Yeşilyurt/Yeşilköy durağında inecek. Buradan miting alanına kısa aralıklarla sık sık ücretsiz ring seferleri yapılacak.

METRO

Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı’nı tercih edecek vatandaşlar G-1 ve G-2 kapılarından yaya olarak miting alanına ulaşabilecek.

Önceki gün Maltepe mitingi dönüşü Marmaray'ın sefer durduğu iddiası var. Açıklamaya göre "kontrollü" yolcu kabulü yapmışlar.

Ben bu konunun başından beri 20 küsür senelik iktidarın yarı suçlusunun zaten başarısız muhalefet olduğunu söylüyorum.
Ve inanın şuan hiçbir siyasal kimse umrumda değil, kimsenin ne yanında ne karşısındayım.
Ben vatandaş olarak haklarımı istiyorum, güven duymak istiyorum, gelecek için endişelenmeyi bırakmak istiyorum.
Kadınlarımızı, çocuklarımızı, hayvanları koruyabilmek, söz sahibi olabilmek istiyorum.
2013 te üniden mezun oldum, o zaman da senelerdir kadro açılmıyordu trt de, hala açılmadı.
Ben dayısı olanlarla eşit olmak istiyorum, birileri sefa sürüp kaç maaş alırken, sokakta işten işe koşturan aileler çocuklarına ayakkabı, oyuncağı düşünmeden alabilsinler istiyorum.
Çok sesli ve çok renkliliğe bayılırım, sizin benle tam da zıt görünüşüzü sonuna kadar savunabildiğiniz gibi benim de parmaklık korkusu olmadan savunabilmeyi arzu ediyorum.
Kısaca çok güzel şeyler istiyorum ve çok basit.
Siz ben öbürü olmadan, biz olmayı.
Sizin değeriniz bir bakanla aynı olsun, ben Şırnak ta yaşayan genç kadınla aynı özgürlüğe sahip olayım, başımıza bir iş gelirse adalet, en ağır cezayı versin istiyorum.

Bunlar şuan yok, 10 sene önce de yoktu, e o zaman bir bakalım başkası yapabilecek mi?
Yapamazsa yine bir başkasına bakalım, ömür geçiyor 1 hayatımız var ve bunu bize en iyi şartlarda yaşatabileceği aramamız hakkımız değil mi?
Haklısınız ben son bir şans vereceğim ... uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi mezunuyum dereceyle bitirdim ama bende uzun yıllar farklı kollarda çalıştım benide üzen çok şey oldu malesef ....

Bakın şu resme bakarak sizin hiçbir şekilde kazanamamak kaygınız olmaması gerekiyor değil mi?
Ama var o zaman içinizdeki o çürük elmaları baştan ayıracaktınız...
?
Ne demek bu şimdi, çürük elma kim?

İttifakın içinde çürük elma olarak nitelenecek adam yok. Davutoğlu ve babacanı sevmem ama adamlar samimi bir şekilde biz böyle olsun istemedik, şu harita doğrultusunda çoğulcu demokrasiye döneceğiz diyor.

İktidarın hayallerde buluşturduğu kimseler sadece hayal. Hayale inanmayı tercih edenler gerçek çürük elmaları kucaklamaya devam etsin.

?
Ne demek bu şimdi, çürük elma kim?

İttifakın içinde çürük elma olarak nitelenecek adam yok. Davutoğlu ve babacanı sevmem ama adamlar samimi bir şekilde biz böyle olsun istemedik, şu harita doğrultusunda çoğulcu demokrasiye döneceğiz diyor.

İktidarın hayallerde buluşturduğu kimseler sadece hayal. Hayale inanmayı tercih edenler gerçek çürük elmaları kucaklamaya devam etsin.
HDP o çürük elma görmezden gelerek bir yere varamazsnz..

Haklısınız ben son bir şans vereceğim ... uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi mezunuyum dereceyle bitirdim ama bende uzun yıllar farklı kollarda çalıştım benide üzen çok şey oldu malesef ....
Ben liseye girmiştim iktidar başa geçtiğinde, o çocuk aklımla almanca bir okul tercih ettim çünkü önümüz ab, anadilleri almanca.
İngilizce zaten mecburi, bu beni ileri taşıyacak diye.
Ben işsizim, keyfi işsizim😂
Ortada ne medya kaldı ne ab ne özgür basın vs.
Ben geldim 35 yaşıma, benim ömür gitti, benden sonrakilerin gitti.
Şuankilerin de gitmesin ama, bir şansı daha haketmiyorlar çünkü giden çürüyen ömürler.
Biz y kuşağı sonları yandık, onlar yanmasın.
Ülkemizin donanımlı, eğitimli, cesaretli insanlara ihtiyacı var, onları da kaçırırsak mültecilere talim olacağız.
Bu açıdan bakın.

HDP o çürük elma görmezden gelerek bir yere varamazsnz..
Hdpden aday gösterdiğimiz bir millet vekili falan göstermen lazım bunun için, yasal kanıt getir bana, gördüğün hayalleri anlatma. Cumhurun dediklerini papağan gibi tekrarlamakla olmuyor bu iş

Bak burada hizbullahın akp adayı kapı gibi duruyor

Üstelik 1 tane de değil.

Bak bu da yandaş gazeteden

Üstelik içlerinde hüküm giyip hapiste yatmış olan bile var.

Ben liseye girmiştim iktidar başa geçtiğinde, o çocuk aklımla almanca bir okul tercih ettim çünkü önümüz ab, anadilleri almanca.
İngilizce zaten mecburi, bu beni ileri taşıyacak diye.
Ben işsizim, keyfi işsizim😂
Ortada ne medya kaldı ne ab ne özgür basın vs.
Ben geldim 35 yaşıma, benim ömür gitti, benden sonrakilerin gitti.
Şuankilerin de gitmesin ama, bir şansı daha haketmiyorlar çünkü giden çürüyen ömürler.
Biz y kuşağı sonları yandık, onlar yanmasın.
Ülkemizin donanımlı, eğitimli, cesaretli insanlara ihtiyacı var, onları da kaçırırsak mültecilere talim olacağız.
Bu açıdan bakın.
Kızım 15 yaşında fen lisesi 1. Sınıf öğrencisi ama kendisi dil istediği için ona çince eğitim veren yer arıyorz , İngilizcesi orta seviyede ama o çince öğrenmekte istiyor... Ona şekil vererek ışığını söndürmek istemiyorum zor olacak ama yeni dünya düzeni bunu gerektiriyor , hayalleri hem çalışıp hem gezmek....

Kızım 15 yaşında fen lisesi 1. Sınıf öğrencisi ama kendisi dil istediği için ona çince eğitim veren yer arıyorz , İngilizcesi orta seviyede ama o çince öğrenmekte istiyor... Ona şekil vererek ışığını söndürmek istemiyorum zor olacak ama yeni dünya düzeni bunu gerektiriyor , hayalleri hem çalışıp hem gezmek....
Facebook'ta Çin'den gelen öğrencilerin olduğu dayanışma sayfaları bul bence. Elbette vardır, her milletin var. Oraya da ilan aç, ücreti mukabilinde online çince ders verecek kişi aranıyor diye. Uygun fiyata ders vermek isteyen pek çok kişi çıkar,emin ol.
Benim buraya okumaya,yüksek lisansa gelen yabancı arkadaşlarimdan evlere oyun ablaligina giden çok kişi var, hep böyle paylaşım gruplarından,Facebook'tan ,telegramdan falan buluyorlar işleri.
kendi dilinde ders verenler de öyle. Ustelik cep harçlığı parasına.
Çalışma izinleri olmadığı için böyle minik şeyler onları da rahatlatıyor.
Bence şansını bir buradan dene

Polis kimden emir alır? Az çok emir komuta zincirini biliyorsunuzdur.
Miting alanı olmayan bir yerde kolluk kuvvetlerinin bekletilmesi akla mantğa uygun gelmiyor. Bir anda gelişen olaylardan bahsediyorruz. Sonrasında da müdahaleleri gördük izledik

İmrendim, biliyorum işte bu kuşak bizi ileriye taşıyacak.
Bambaşka bir algıda onlar, bizlerden çok daha farklı düşünüyorlar.
Ve inanın, kızınızın bu güzel idealleri, gelecek planları için bir şansı daha asla ama asla haketmiyorlar.
Bizler artık gençleri dinlemeli ve onları sınırsız bir dünyaya hazırlamalıyız.
O çocuklar bileti hangi parayla alacağını düşünmemeli, kızınız dershanesinden gece 11 de eve dönerken korkmamalı.
Onlar için işte adaleti, güvenliği ve en önemlisi geleceklerini geri kazanmalıyız.
Ben size şuna verin buna vermeyin demem lakin mevcut düzende güzelim hayallerin yitip gideceğini, bizler gibi sönmüş hayatlardan olacağını açıklıkla söyleyebilirim.

Üstelik metrolara zor bindik havalimanındaki kapalıydı CNR EXPO ya yürüdük. Bu kadar rahat yalan söylemeyin isterseniz videoda paylaşırım
İkisine de gitmedim. Neyin yalanını söyleyeyim? Ne kazandıracak bana ya da görüşüme bu devede kulak bilgi? Gördüğüm haberleri "-miş" diyerek aktardım. Az önce de cevap yazdım. İlginçsin, diyeyim kibarca. Yanlışın var, bilgin eksik, doğrusu bu demek gelmiyor aklına da yalan söyleme diyorsun. Sayfa sayfa yalana demezsin şunu.

X