Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
Bunu eski sayfalarda konuştular yeliz. Muhalif tüm arkadaşlar da kınadı. Senin gibi muhteşemler basılmadı çocukların yaralanmasına.
Ben görmedim bir anne olarak bugünün konusu bu olmalıydı diye düşünüyorum ...ama bu tercihlerinizi oylarınıza göre sınıflandırdığınız için sizi anlamakta güçlük çekiyorum
Benim bastığım muhteşem Erzurum'daki AKP mitingine katılan halk içindi cımbızla ve inatla öne çıkardığınız muhteşemim nedenini açıklamama rağmen yine işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz

KO zaman bugünün konusu bu olmalıydı kesinlikle inanmıyorum size... Nolcak canı yanan sadece bir çocuk sizin gözünüzde , Rabbim şifa versin yavruya... Acıdığınz yeri verdiğiniz oyunuza göre seçmeyin ...
Neden bugünün konusu bu olmalıydı? Dünkü konu konuşulmasın diye mi? O olayın yaşandığı gün o da konuşuldu herkes kınadı. Ama ben daha sizin taraftan birinizin dünkü olayı kınadığına şahit olmadım burada. (Gözümden kaçan olduysa kusura bakmasın)

Yalan soylemek neyse de, 13 yasindan beri kendi parasini kazanan birisine iftira atar; imada bulunursaniz orada dur denir. Herkesin bir bam teli vardir. Teyzenizden nasihat olsun.
Hadi gittim ben; size bol malzeme vererek. Ardindan 40 iti havlatmayana yigit denmezmis. Buyuk askim gelmis sayi tamamlandi.

“İstedigin kadar bagir cagir, susan birini yenemezsin”. 👋🏻
Bu kişinin böyle yazmasına hiç şaşirmadım ben şu nicki bile beni o kadar irrite ediyordu ki zorlama :KK66:

15 temmuzda 251 sehit oldu
Yuzlerce kisi gazi oldu
Silahlar bombalar patladi
Peki bunlara tiyatro diyen kimdi
Darbenin nasıl bir şey olduğunu yaşayan, yaşamasa bile kitaplardan okuyan biri 15 Temmuz un darbe olmadığını rahatlıkla anlar. En basitinden darbe halk uykudayken sabaha karşı yapılır ki sokaklarda kimse olmasın. Darbe değil diyerek şehit ve gazileri yok saydığımız anlamını da gelmez. Ne istediler de vermedik diyen birileri yüzünden artık neler verildiyse o yüzden yaşandı 15 Temmuz ne çabuk unuttunuz o günleri.

Neden bugünün konusu bu olmalıydı? Dünkü konu konuşulmasın diye mi? O olayın yaşandığı gün o da konuşuldu herkes kınadı. Ama ben daha sizin taraftan birinizin dünkü olayı kınadığına şahit olmadım burada. (Gözümden kaçan olduysa kusura bakma
Hemen size açıklama yapayım Erzurum'daki şiddet ile ilgili memnuniyet duyduğumu düşünen kişiye hayır yazdım... Arkasından AK parti mitingine katılan Erzurum halkına övgüler dizebilirim yazdım
Bu ikisi karıştırıldı kim suçluysa tabii ki cezasını çekmeli

Tabi iş paylaşımı yapıyoruz, hatta kişileri paylaştık, 2 kişi belirlediği 1 karşıt görüşü bombardımana alıyor 🤣 kahrolası dış güçler 🤣 bu yaşadığınızın adı paranoya
Neden her şeyi şahsileştirme gibi bir durum var burada anlamıyorum ama birkaç gün önce burada şahit olduğum bir konuşma üzerine söyledim. Özel çaba sarfetmeyin üzerinize alınmak için.

O zaman bugünün konusu bu olmalıydı kesinlikle inanmıyorum size... Nolcak canı yanan sadece bir çocuk sizin gözünüzde , Rabbim şifa versin yavruya... Acıdığınz yeri verdiğiniz oyunuza göre seçmeyin ...
Çocuk mu ayıralım hanımefendi? Hepsine üzülüyoruz ne istiyorsunuz?

Ne düşündüğüme de bir zahmet karışmayın siz ağzınıza geleni söylerken bir şey duydunuz mu benden. Ben olanların planlı yapıldığını düşünüyorum. Miting alanına gitmeden olduğu yerde miting yapmaya kalkışmak nedir ?izniniz var mı yok. Mülki amire valiye atarlanmak nedir ? Herkes haddini bilecek. Bir üçüncüsü taş bulunmayan yerden nereden çıktı o taşlar? Kimin tarafından atıldı o koca koca taşlar? Video da mı izlemediniz?

Soylunun dediği gibi bir durum yok miting yapılacak yer başından belli , izin alınmış. Saatler öncesinden toplanan bir kalabalık var ve polis müdahale edemiyor!

Orada bir miting söz konusu değil zaten, öyle olsa sahne ses sistemi kurulur. Adam halkla kısa bir söyleşi yapıp gidecek, otobüsün üzerine çıkmış. Kaldı ki kaldırım taşı olmayan alanda bu taşlarla saldırı yapmak için epey organize çalışmak önceden hazırlanmak lazım. Neden bu grup miting alanına gitmemiş de hazırlanıp oraya toplanmış. Hem de bütün otobüs camlarını indirip üzerine halka atıp yaralayacak miktarda taşla. Yoldan geçen adam tepkisi değil bu, düpedüz organize suç. Linç girişimi.
noegthy noegthy

Arka odalarda iş paylaşımı yapıyorlar 😂sevgili Mune bile yeter bu kadar gıybet dedi. Takılmıyorum 😃 aksine dünden beri ne yapacaklarını şaşırdılar 🫢
Arka odalarda değil bizzat göz önünde yaptık. Hatta gıybeti yapılan şahısa da yazdık buradayken de ama engellediği için bakmamıştır heralde 🙄

Ben de tam bunu anlatmaya çalıştım ama bir türlü anlaşamadık karşı taraf diye görünüyoruz ya 🫢 her dediğimiz yanlış anlaşılmak için çaba harcanıyor 🫢 Orada planlı programlı yapılmış bir provokasyon var birileri senaryolaştırmış ve yapmış kimdir nedir bilemiyoruz

Soylunun dediği gibi bir durum yok miting yapılacak yer başından belli , izin alınmış. Saatler öncesinden toplanan bir kalabalık var ve polis müdahale edemiyor!

Ülkede kimse işini yapamıyor ki, ne polis kaldı ne asker.
Devlet memurları kendi kurumları içinde bir cümle söylemeye eriniyor, etliye sütlüye dokunmadan yaşamaya çalışıyor.
Paylaşım dahi yapamıyor, telefonlar dinleniyorlardır diye cümle kurmuyorlar.
Bu neyin korkusu, hepimiz biliyoruz.
Oradaki müdahale edemeyen polise değil, onlardan olmazsa iki yakasının bir araya gelmeyeceğini belirten bunu geçmişte defalarca yapmış, ellerindeki gücü en kötüsüne kullanmış makam sahiplerine olmalı öfke.
Ben dik dururum, sen durursun ama herkes duramıyor, şuçu boynunu bükene değil, kafasını azıcık kaldırsa elinde balyozla ezmek için bekleyene atmalı.

Çocuk mu ayıralım hanımefendi? Hepsine üzülüyoruz ne istiyorsunuz?
Ben çocuklarımı başkaları ne der ,ne hisseder nasıl düşünür diye yetiştirmiyorum. birileri onların üzerine çay dokmesin yeter ,özgürce kaliteli bir hayat yaşamaya hakları var o yüzden fikirlerinizn önemi yok ...

X