Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
Imamoglunun kendi kendini taslatma tiyatrosu
Sorgulama yeteneğinizi gerçekten yitirmişsiniz. Yazıklar olsun...

Dün bir Cumhurbaşkanı mitinginde montajlanmış bir video gösterdi. Halkı kin ve nefrete sürükleyen bu montajlı video ve yayınlatan Cumhurbaşkanı hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?

Dün bir Cumhurbaşkanı mitinginde montajlanmış bir video gösterdi. Halkı kin ve nefrete sürükleyen bu montajlı video ve yayınlatan Cumhurbaşkanı hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?

Ben artık dayanamıyorum 5 günlük psikolojim kaldı

Hepimizin gözü önünde yaptı. Şahit olduk balığın baştan koktuğuna.

Son dakika

Eklentiler

• Screenshot_20230508_131056_Twitter.jpg
    Screenshot_20230508_131056_Twitter.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 48
Boşa kürek çekmeyin,burda bı kesim bilmek istediğini bilir, görmek istediğini görür, anlatılmak isteneni anlamak istemez ve asla ama asla karşı tarafa hak vermez.. şimdi siz bunları yazdığınız için o kesimin saz arkadaşları toplanır beğenmeme topuna tutulursunuz bilgisizlikle suçlanır alay edilirsiniz sonra da ayrıştırıldıklarından bahsederler ve çocuklarınıza acımaya başlarlar ,ama kabul etmeliyim derslerine çok güzel çalışıyorlar... Sonra da siz buradan ayrıldıktan sonra sayfa sayfa sizin arkanızdan dedikodunuzu yaparlar ki burası en trajikomik kısmı...
Arka odalarda iş paylaşımı yapıyorlar 😂sevgili Mune bile yeter bu kadar gıybet dedi. Takılmıyorum 😃 aksine dünden beri ne yapacaklarını şaşırdılar 🫢

Ne düşündüğüme de bir zahmet karışmayın siz ağzınıza geleni söylerken bir şey duydunuz mu benden. Ben olanların planlı yapıldığını düşünüyorum. Miting alanına gitmeden olduğu yerde miting yapmaya kalkışmak nedir ?izniniz var mı yok. Mülki amire valiye atarlanmak nedir ? Herkes haddini bilecek. Bir üçüncüsü taş bulunmayan yerden nereden çıktı o taşlar? Kimin tarafından atıldı o koca koca taşlar? Video da mı izlemediniz?
İzledik tabi ki hatta canlı yayını da izledik. Bütün açıklamaları da dinledik ama sanırım sizin izlediğiniz videolar başka bir konuya ait

Boşa kürek çekmeyin,burda bı kesim bilmek istediğini bilir, görmek istediğini görür, anlatılmak isteneni anlamak istemez ve asla ama asla karşı tarafa hak vermez.. şimdi siz bunları yazdığınız için o kesimin saz arkadaşları toplanır beğenmeme topuna tutulursunuz bilgisizlikle suçlanır alay edilirsiniz sonra da ayrıştırıldıklarından bahsederler ve çocuklarınıza acımaya başlarlar ,ama kabul etmeliyim derslerine çok güzel çalışıyorlar... Sonra da siz buradan ayrıldıktan sonra sayfa sayfa sizin arkanızdan dedikodunuzu yaparlar ki burası en trajikomik kısmı...
Başlatmayın ama saz arkadaşına! Sayfa açık, dedikodu yapıyorsak uluorta yapıyoruz. Şimdi senin yaptığın gibi.

Neden taşlasınlar tabi ki değil olmamalı. Ancak mitingi burada yapıcaz diye inmek istemelerinin sebebi ne ? Bu olaylara Erzurum insanının sebep olmadığını düşünüyorum ne olduğu çıkacaktır kameralarda. İmamoğlunu sevmem ama benim belediye başkanım saygı duyarım. Hataları olduğunu düşünüyorum (istanbul için ) bunun da cevabını sandıkta alacaklardır. İşte provokasyon olduğu düşündürten şeyler bunlar ama kimdir nedendir ? Umarım en kısa zamanda sorumlular bulunur
Orada bir miting söz konusu değil zaten, öyle olsa sahne ses sistemi kurulur. Adam halkla kısa bir söyleşi yapıp gidecek, otobüsün üzerine çıkmış. Kaldı ki kaldırım taşı olmayan alanda bu taşlarla saldırı yapmak için epey organize çalışmak önceden hazırlanmak lazım. Neden bu grup miting alanına gitmemiş de hazırlanıp oraya toplanmış. Hem de bütün otobüs camlarını indirip üzerine halka atıp yaralayacak miktarda taşla. Yoldan geçen adam tepkisi değil bu, düpedüz organize suç. Linç girişimi.

Üf sana noluyor ne biliyorsun konuyla ilgili yeliz :KK70: :KK70: :KK70: ben orada yaşıyorum onun da yeğeni yaşıyor. Germe bizi senlik bir mevzu degil.:KK70::KK70::KK70:
Ben genel yazdım siz üstünüze alındınız, yazık...
Arka odalarda iş paylaşımı yapıyorlar 😂sevgili Mune bile yeter bu kadar gıybet dedi. Takılmıyorum 😃 aksine dünden beri ne yapacaklarını şaşırdılar 🫢
Mune bıktı istekleri bitmiyor ", şunu gönderin göndermeyecekseniz bilelim" .. vs vs..
Oda yazdı "iki kelimeyi bir araya getiremeyip karşılık olarak bana yazmayın şikayet etmeyin... Kabullenin burası herkesin forumu dileyen fikirlerini istedikleri gibi saygı çerçevesinde yazabilir ben engelleyemem..
Fakat maalesef bu bile anlamak istemedikleri bir durum...

Mune bıktı istekleri bitmiyor ", şunu gönderin göndermeyecekseniz bilelim" .. vs vs..
Oda yazdı "iki kelimeyi bir araya getiremeyip karşılık olarak bana yazmayın şikayet etmeyin... Kabullenin burası herkesin forumu dileyen fikirlerini istedikleri gibi saygı çerçevesinde yazabilir ben engelleyemem..
Fakat maalesef bu bile anlamak istemedikleri bir durum...
Ee? Kime demişler ki biz anlamadık ama sen anlamışsın belli ki.

Boşa kürek çekmeyin,burda bı kesim bilmek istediğini bilir, görmek istediğini görür, anlatılmak isteneni anlamak istemez ve asla ama asla katarafa hak vermez.. şimdi siz bunları yazdığınız için o kesimin saz arkadaşları toplanır beğenmeme topuna tutulursunuz bilgisizlikle suçlanır alay edilirsiniz sonra da ayrıştırıldıklarından bahsederler ve çocuklarınıza acımaya başlarlar ,ama kabul etmeliyim derslerine çok güzel çalışıyorlar... Sonra da siz buradan ayrıldıktan sonra sayfa sayfa sizin arkanızdan dedikodunuzu yaparlar ki burası en trajikomik kısmı...
Eee bu kaç gündür bize uyguladığınız tarife Yeliz hanimcigim😌.

Orada bir miting söz konusu değil zaten, öyle olsa sahne ses sistemi kurulur. Adam halkla kısa bir söyleşi yapıp gidecek, otobüsün üzerine çıkmış. Kaldı ki kaldırım taşı olmayan alanda bu taşlarla saldırı yapmak için epey organize çalışmak önceden hazırlanmak lazım. Neden bu grup miting alanına gitmemiş de hazırlanıp oraya toplanmış. Hem de bütün otobüs camlarını indirip üzerine halka atıp yaralayacak miktarda taşla. Yoldan geçen adam tepkisi değil bu, düpedüz organize suç. Linç girişimi.
Ben de tam bunu anlatmak istedim pamuk musun nesin e teşekkür ederim 👍😃

Teessüf ederim saz arkadaşlarım. Demek arka odalarda iş paylaşımı yapıp beni çağırmıyorsunuz.:KK43:

X