- 3 Mayıs 2015
- 13.224
- 48.477
Bende aynısını söyledimHayır hanımefendi olaylar miting alanında gerçekleşmemiş.
Evet tabii ki öyle. Burada otobus falan olmuyor normalde.Miting alanına belediye başkanı halk otobüslerini çekmiş. Doldurmuş yani. Öyle değil miydi? Ben mi yanlış okudum
27 Nisanda Meral Akşener de geldi. O da aynı yerde yaptı. Bir şey bildiğiniz yok konuşuyorsunuz. Her buluşma miting alanında yapılmıyor.Hayır hanımefendi olaylar miting alanında gerçekleşmemiş.
Neden taşlasınlar tabi ki değil olmamalı. Ancak mitingi burada yapıcaz diye inmek istemelerinin sebebi ne ? Bu olaylara Erzurum insanının sebep olmadığını düşünüyorum ne olduğu çıkacaktır kameralarda. İmamoğlunu sevmem ama benim belediye başkanım saygı duyarım. Hataları olduğunu düşünüyorum (istanbul için ) bunun da cevabını sandıkta alacaklardır. İşte provokasyon olduğu düşündürten şeyler bunlar ama kimdir nedendir ? Umarım en kısa zamanda sorumlular bulunurMiting alanında yapılmadı diye taşlasınlar yani öyle mi? Normal yani bir metropolün başkanına kaya fırlatmak? Otobüsünün camını indirmek, ayni mahallede oturan komşusunu yaralamak. Miting alaninda yapilmadi diye normal buluyorsunuz.
Burada yapıcaz diye inmediler. Günler öncesinden afişlerde belliydi orada yapılacağı. Belediye başkanı otobuslerle alanı kapatti. Ne sebeple kapatti da sonra ne sebeple açtı düşündünüz mü hiç?
İzin alınmadan yapılamaz27 Nisanda Meral Akşener de geldi. O da aynı yerde yaptı. Bir şey bildiğiniz yok konuşuyorsunuz. Her buluşma miting alanında yapılmıyor.
Hanımefendi niye inatla ayni seyi yaziyorsunuz? Günler öncesinden zaten belliydi havuzbaşında olacağı. Kimse o anda ben vazgeçtim burada yapalim demedi.Neden taşlasınlar tabi ki değil olmamalı. Ancak mitingi burada yapıcaz diye inmek istemelerinin sebebi ne ? Bu olaylara Erzurum insanının sebep olmadığını düşünüyorum ne olduğu çıkacaktır kameralarda. İmamoğlunu sevmem ama benim belediye başkanım saygı duyarım. Hataları olduğunu düşünüyorum (istanbul için ) bunun da cevabını sandıkta alacaklardır. İşte provokasyon olduğu düşündürten şeyler bunlar ama kimdir nedendir ? Umarım en kısa zamanda sorumlular bulunur
Izin yoksa belediye başkanı otobüsleri niye çıkarttı meydandan?İzin alınmadan yapılamaz
Tutarsız olan her şeye tiyatro derim. Üç kafadan üç ayrı hikaye çıkıyorsa hiçbiri gerçek değildir.Sizde erdogan a karsi olan herseye tiyatro diyodunuz
Benimde inanmamam gayet normal
İş var oluş savaşına döndü ablacım, kıldan ince kılıçtan keskin. Türkiye tarihi de böyle seçim görmemiştir zaten.Hayatımda o kadar seçim gördüm bu kadarını görmedim resmen
Boşa kürek çekmeyin,burda bı kesim bilmek istediğini bilir, görmek istediğini görür, anlatılmak isteneni anlamak istemez ve asla ama asla karşı tarafa hak vermez.. şimdi siz bunları yazdığınız için o kesimin saz arkadaşları toplanır beğenmeme topuna tutulursunuz bilgisizlikle suçlanır alay edilirsiniz sonra da ayrıştırıldıklarından bahsederler ve çocuklarınıza acımaya başlarlar ,ama kabul etmeliyim derslerine çok güzel çalışıyorlar... Sonra da siz buradan ayrıldıktan sonra sayfa sayfa sizin arkanızdan dedikodunuzu yaparlar ki burası en trajikomik kısmı...Hayır hanımefendi olaylar miting alanında gerçekleşmemiş.
Hayır hanımefendi olaylar miting alanında gerçekleşmemiş.
Boşa kürek çekmeyin,burda bı kesim bilmek istediğini bilir, görmek istediğini görür, anlatılmak isteneni anlamak istemez ve asla ama asla karşı tarafa hak vermez.. şimdi siz bunları yazdığınız için o kesimin saz arkadaşları toplanır beğenmeme topuna tutulursunuz bilgisizlikle suçlanır alay edilirsiniz sonra da ayrıştırıldıklarından bahsederler ve çocuklarınıza acımaya başlarlar ,ama kabul etmeliyim derslerine çok güzel çalışıyorlar... Sonra da siz buradan ayrıldıktan sonra sayfa sayfa sizin arkanızdan dedikodunuzu yaparlar ki burası en trajikomik kısmı...
15 mayista sarayi bosaltan erdogan ailesi temsiliBu haftayı kavgasız bansız atlatsak başka bir şey istemiyorum, size yayın yasağı mı getirsek ne yapsak :)))
Üf sana noluyor ne biliyorsun konuyla ilgili yelizBoşa kürek çekmeyin,burda bı kesim bilmek istediğini bilir, görmek istediğini görür, anlatılmak isteneni anlamak istemez ve asla ama asla karşı tarafa hak vermez.. şimdi siz bunları yazdığınız için o kesimin saz arkadaşları toplanır beğenmeme topuna tutulursunuz bilgisizlikle suçlanır alay edilirsiniz sonra da ayrıştırıldıklarından bahsederler ve çocuklarınıza acımaya başlarlar ,ama kabul etmeliyim derslerine çok güzel çalışıyorlar... Sonra da siz buradan ayrıldıktan sonra sayfa sayfa sizin arkanızdan dedikodunuzu yaparlar ki burası en trajikomik kısmı...
Mağdur görünmek için yapılanları gün gün izledik biz. 'Devletin kriptolu telefonlarını dinlemişler' sözü size bir şey ifade ediyor mu? Bana çok şey anlatıyor.Chp bunlari goze almis demekki
Biraz magdur gorunmek icin
Bütün yorumları okumadan bir tanesini çekip ‘’buna yorum yapayım’’ bari mesajıO taşlar normal yani, tas az olmuş kalasnikof ile vursalarmis
Neyi savunuyorsunuz ya?
Bütün yorumları okumadan bir tanesini çekip ‘’buna yorum yapayım’’ bari mesajı
Girme oraya, ben o geceye ait iki video izledim bu gözlerle. Birinde takım elbiseli yönetici bir bina kapısından sakince çıkıp basın mensuplarına 'halk sokağa çıksın' dedi. İkincisi cep telefonundan canlı yayında halka 'sokağa çıkın' çağrısı yaptı çaresizce aynı şeyi iki defa farklı yollarla söyleyecek vaktiniz varsa epey planlama zamanınız olmuş demektir. Ama siz buna ikna olmazsınız.15 temmuzda 251 sehit oldu
Yuzlerce kisi gazi oldu
Silahlar bombalar patladi
Peki bunlara tiyatro diyen kimdi
Bazı tanıdıklarım vardı cemaaten
Cemaatin sohbetlerine gider kemesler düzenler hoca efendinin! Kitaplarını okurlardı
Bu iktidara ölümüne bağlı
Birkaç defa yapmayın etmeyin dediğimde
Çok güçlüydüler ve yargıladılar suçumda belliydi
Sen zaten dinsizsin sen bilmezsin sen bizim gördüklerimizi göremiyorsun
Din iman vatan edebiyatına doyururlardı beni
Darbe oldu
Eşleri dostları hapse atıldı işten atıldı açlığa mahrum edildi intihara sürüklendi
Sonra anladılar hey hooo aslında adalet iyi birşeymiş birgün herkesin ihtiyacı olurmuş
Bugün iktidarı destekleyenlere şunu diyoorum
Adelet iyi birşeydir burgün sizinde işiniz düşer