Yerel seçimler böyle olurdu. Genel seçimlerde bu denli rezillik inanilmaz.
Yok benim dediğim başka açıdan şimdilik bu kdr yazmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerel seçimler böyle olurdu. Genel seçimlerde bu denli rezillik inanilmaz.
Ben de trabzon tonyaliyim.Valla itiraf edeyim Erzurumluyum. Utandım yazamadım
Mune abla ben de 90larin basindaki bir belediye secimlerde RTEyi cok seviyormusum sokakta afis gordugumde sarilmaya calisiyormusum. Tabi seküler ailem deliriyormuş.
Ne düşündüğüme de bir zahmet karışmayın siz ağzınıza geleni söylerken bir şey duydunuz mu benden. Ben olanların planlı yapıldığını düşünüyorum. Miting alanına gitmeden olduğu yerde miting yapmaya kalkışmak nedir ?izniniz var mı yok. Mülki amire valiye atarlanmak nedir ? Herkes haddini bilecek. Bir üçüncüsü taş bulunmayan yerden nereden çıktı o taşlar? Kimin tarafından atıldı o koca koca taşlar? Video da mı izlemediniz?Soylu demiş ki Erzurum halkina provakator diyen İmamoglu'nun kendisi provokatördür. Bu yaşananlara sahip çıkan bir bakanın bu sözüne katılan biri yaralanan vatandaşlara üzülmesin. Bu yaşanan provokasyon değilse o çocuklar yaşlılar kadınlar niye yaralandı? Şeytan taşlayalım diye örgütleniyorlar sosyal medyada. Gerekli cezayı vereceğiz demesi gereken yerde elinde kaldırım taşı olanlara sahip çıkılır mı? Siyaseten tanıdığın bir yüze geçmiş olsun demek bu kadar mi zor? Hepimiz biliyoruz bu öfkenin sebebini. Once dünya adaleti diliyorum sonra ilahi adalet. Ağzı burnu kan içinde kalan çocuk büyüsün sorsun bunun hesabını inşallah.
Bir de ne dediğini anlatabilsendedi ne yapacağını bilemeyip saldıranlarla aynı tarafı destekleyenlerden biri. Offff hep kendi tarafınıza laf sokuyorsunuz ama olmuyor böyle, biraz da bize laf sokun
İşte en önemli farklarımızdan biri de bu. Biz şiddetin her türlüsüne karşıyız ama onlar sadece kendi taraflarına yapılırsa karşı çıkıyorlar.Haberin altında da taş atan ellerinize sağlık dadaşlar gibi yorumlar var
Söyleyecek kelime bulamıyorum
Bunu görmediğimi ya da beğendiğimi mi gördünüz ? Bu da doğru değil ancak kafanızda belirlediğiniz bir şey var buna da sesi çıkmaz bu kişlerin diyorsunuz değil mi? Bu yapılan da terbiyesizliktirSoylu'ya katılıyorum dediniz daha ne diyesiniz? Adamlar şeytan taşlama fotoğrafı paylaşıyor. Bunu görmeyene ne anlatabiliriz?
Hanımefendi olayın gerçekleştiği şehirde yaşıyorum.Ne düşündüğüme de bir zahmet karışmayın siz ağzınıza geleni söylerken bir şey duydunuz mu benden. Ben olanların planlı yapıldığını düşünüyorum. Miting alanına gitmeden olduğu yerde miting yapmaya kalkışmak nedir ?izniniz var mı yok. Mülki amire valiye atarlanmak nedir ? Herkes haddini bilecek. Bir üçüncüsü taş bulunmayan yerden nereden çıktı o taşlar? Kimin tarafından atıldı o koca koca taşlar? Video da mı izlemediniz?
Orada yaşıyor olmanız her yerde gözünüz olduğu anlamına gelmez benim de yeğenim orada yaşıyor Atatürk üniversitesinden mezun ve orada kaldı çalışıyorHanımefendi olayın gerçekleştiği şehirde yaşıyorum.
Nerede ne var biliyorum. Her şeyi açık açık yazamıyorum. Bana ne sizin yeğeninizden? Videolari izlediniz mi diyorsunuz ben de yaşadığım yer diyorum.Orada yaşıyor olmanız her yerde gözünüz olduğu anlamına gelmez benim de yeğenim orada yaşıyor Atatürk üniversitesinden mezun ve orada kaldı çalışıyor
Sıkıntı olmaz sınırsız yetkili başkanlık sistemi buBenim merak ettiğim birsey var. Olası senaryolardan biri Tayyip Erdoğanın cumhurbaskanligi+ mecliste CHP iyi parti hatta bağımsız giren partilerin çoğunluğu
O zmn çıkacak şenlikte çok eglenecegim ölümüne savunduğunuz insanların neler yaptığını görmek çok canınızı yakacak. Tam tersi de olabilir Kemal Bey + Akparti çoğunluğu gibi ..
Herkes tek taraflı olacak sanıyor ama hayır çok ilginç bir sonuç geleceğine eminim
E o zaman bu arbedenin miting alanında değil mitingi burada yapıcaz diye indikleri yerde gerçekleştiğini bilirsiniz Evet sana ne benim yeğenimden olanları o da bizzat görenlerdenNerede ne var biliyorum. Her şeyi açık açık yazamıyorum. Bana ne sizin yeğeninizden? Videolari izlediniz mi diyorsunuz ben de yaşadığım yer diyorum.
Sıkıntı olmaz sınırsız yetkili başkanlık sistemi bu
Meclis pek önemli değil artık
Miting alanına belediye başkanı halk otobüslerini çekmiş. Doldurmuş yani. Öyle değil miydi? Ben mi yanlış okudumE o zaman bu arbedenin miting alanında değil mitingi burada yapıcaz diye indikleri yerde gerçekleştiğini bilirsiniz Evet sana ne benim yeğenimden olanları o da bizzat görenlerden
E o zaman bu arbedenin miting alanında değil mitingi burada yapıcaz diye indikleri yerde gerçekleştiğini bilirsiniz Evet sana ne benim yeğenimden olanları o da bizzat görenlerden
Miting alanında yapılmadı diye taşlasınlar yani öyle mi? Normal yani bir metropolün başkanına kaya fırlatmak? Otobüsünün camını indirmek, ayni mahallede oturan komşusunu yaralamak. Miting alaninda yapilmadi diye normal buluyorsunuz.E o zaman bu arbedenin miting alanında değil mitingi burada yapıcaz diye indikleri yerde gerçekleştiğini bilirsiniz Evet sana ne benim yeğenimden olanları o da bizzat görenlerden
Hayır hanımefendi olaylar miting alanında gerçekleşmemiş.Miting alanına belediye başkanı halk otobüslerini çekmiş. Doldurmuş yani. Öyle değil miydi? Ben mi yanlış okudum