Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
Bazı tanıdıklarım vardı cemaaten
Cemaatin sohbetlerine gider kemesler düzenler hoca efendinin! Kitaplarını okurlardı
Bu iktidara ölümüne bağlı
Birkaç defa yapmayın etmeyin dediğimde
Çok güçlüydüler ve yargıladılar suçumda belliydi
Sen zaten dinsizsin sen bilmezsin sen bizim gördüklerimizi göremiyorsun
Din iman vatan edebiyatına doyururlardı beni
Darbe oldu
Eşleri dostları hapse atıldı işten atıldı açlığa mahrum edildi intihara sürüklendi
Sonra anladılar hey hooo aslında adalet iyi birşeymiş birgün herkesin ihtiyacı olurmuş
Bugün iktidarı destekleyenlere şunu diyoorum
Adelet iyi birşeydir burgün sizinde işiniz düşer

Mune abla ben de 90larin basindaki bir belediye secimlerde RTEyi cok seviyormusum sokakta afis gordugumde sarilmaya calisiyormusum. Tabi seküler ailem deliriyormuş. 🤣🤣🤣
😂😂
Benim kız da Ali Müfit Gürtuna‘cıydı :))) çocuk çıldırıyordu Ali Büdüt Tuna diye 😂 Ali bey o dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığını aldı seçimlerde, ki desteklediğim bir aday değildi partisinin ideolojileri bana tersti ama bir ara kızımı belediye binasına götürsem mi diye düşünmedim de değil 😂😂 dedeleri çok severdi hele böyle güleryüzlü dedeleri görsün mest olurdu benim bacaksız :)) galiba Ali beyi bu yüzden çok sevmişti :)

Soylu demiş ki Erzurum halkina provakator diyen İmamoglu'nun kendisi provokatördür. Bu yaşananlara sahip çıkan bir bakanın bu sözüne katılan biri yaralanan vatandaşlara üzülmesin. Bu yaşanan provokasyon değilse o çocuklar yaşlılar kadınlar niye yaralandı? Şeytan taşlayalım diye örgütleniyorlar sosyal medyada. Gerekli cezayı vereceğiz demesi gereken yerde elinde kaldırım taşı olanlara sahip çıkılır mı? Siyaseten tanıdığın bir yüze geçmiş olsun demek bu kadar mi zor? Hepimiz biliyoruz bu öfkenin sebebini. Once dünya adaleti diliyorum sonra ilahi adalet. Ağzı burnu kan içinde kalan çocuk büyüsün sorsun bunun hesabını inşallah.
Ne düşündüğüme de bir zahmet karışmayın siz ağzınıza geleni söylerken bir şey duydunuz mu benden. Ben olanların planlı yapıldığını düşünüyorum. Miting alanına gitmeden olduğu yerde miting yapmaya kalkışmak nedir ?izniniz var mı yok. Mülki amire valiye atarlanmak nedir ? Herkes haddini bilecek. Bir üçüncüsü taş bulunmayan yerden nereden çıktı o taşlar? Kimin tarafından atıldı o koca koca taşlar? Video da mı izlemediniz?

Haberin altında da taş atan ellerinize sağlık dadaşlar gibi yorumlar var
Söyleyecek kelime bulamıyorum
İşte en önemli farklarımızdan biri de bu. Biz şiddetin her türlüsüne karşıyız ama onlar sadece kendi taraflarına yapılırsa karşı çıkıyorlar.

Soylu'ya katılıyorum dediniz daha ne diyesiniz? Adamlar şeytan taşlama fotoğrafı paylaşıyor. Bunu görmeyene ne anlatabiliriz?
Bunu görmediğimi ya da beğendiğimi mi gördünüz ? Bu da doğru değil ancak kafanızda belirlediğiniz bir şey var buna da sesi çıkmaz bu kişlerin diyorsunuz değil mi? Bu yapılan da terbiyesizliktir

Ne düşündüğüme de bir zahmet karışmayın siz ağzınıza geleni söylerken bir şey duydunuz mu benden. Ben olanların planlı yapıldığını düşünüyorum. Miting alanına gitmeden olduğu yerde miting yapmaya kalkışmak nedir ?izniniz var mı yok. Mülki amire valiye atarlanmak nedir ? Herkes haddini bilecek. Bir üçüncüsü taş bulunmayan yerden nereden çıktı o taşlar? Kimin tarafından atıldı o koca koca taşlar? Video da mı izlemediniz?
Hanımefendi olayın gerçekleştiği şehirde yaşıyorum. :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Orada yaşıyor olmanız her yerde gözünüz olduğu anlamına gelmez benim de yeğenim orada yaşıyor Atatürk üniversitesinden mezun ve orada kaldı çalışıyor 😃
Nerede ne var biliyorum. Her şeyi açık açık yazamıyorum. Bana ne sizin yeğeninizden? Videolari izlediniz mi diyorsunuz ben de yaşadığım yer diyorum.

Benim merak ettiğim birsey var. Olası senaryolardan biri Tayyip Erdoğanın cumhurbaskanligi+ mecliste CHP iyi parti hatta bağımsız giren partilerin çoğunluğu
O zmn çıkacak şenlikte çok eglenecegim ölümüne savunduğunuz insanların neler yaptığını görmek çok canınızı yakacak. Tam tersi de olabilir Kemal Bey + Akparti çoğunluğu gibi ..
Herkes tek taraflı olacak sanıyor ama hayır çok ilginç bir sonuç geleceğine eminim

Benim merak ettiğim birsey var. Olası senaryolardan biri Tayyip Erdoğanın cumhurbaskanligi+ mecliste CHP iyi parti hatta bağımsız giren partilerin çoğunluğu
O zmn çıkacak şenlikte çok eglenecegim ölümüne savunduğunuz insanların neler yaptığını görmek çok canınızı yakacak. Tam tersi de olabilir Kemal Bey + Akparti çoğunluğu gibi ..
Herkes tek taraflı olacak sanıyor ama hayır çok ilginç bir sonuç geleceğine eminim
Sıkıntı olmaz sınırsız yetkili başkanlık sistemi bu
Meclis pek önemli değil artık

Nerede ne var biliyorum. Her şeyi açık açık yazamıyorum. Bana ne sizin yeğeninizden? Videolari izlediniz mi diyorsunuz ben de yaşadığım yer diyorum.
E o zaman bu arbedenin miting alanında değil mitingi burada yapıcaz diye indikleri yerde gerçekleştiğini bilirsiniz 😂 Evet sana ne benim yeğenimden olanları o da bizzat görenlerden

E o zaman bu arbedenin miting alanında değil mitingi burada yapıcaz diye indikleri yerde gerçekleştiğini bilirsiniz 😂 Evet sana ne benim yeğenimden olanları o da bizzat görenlerden
Miting alanına belediye başkanı halk otobüslerini çekmiş. Doldurmuş yani. Öyle değil miydi? Ben mi yanlış okudum

Miting alanında yapılmadı diye taşlasınlar yani öyle mi? Normal yani bir metropolün başkanına kaya fırlatmak? Otobüsünün camını indirmek, ayni mahallede oturan komşusunu yaralamak. Miting alaninda yapilmadi diye normal buluyorsunuz.

Burada yapıcaz diye inmediler. Günler öncesinden afişlerde belliydi orada yapılacağı. Belediye başkanı otobuslerle alanı kapatti. Ne sebeple kapatti da sonra ne sebeple açtı düşündünüz mü hiç?

X