Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
İkinci defa bana bu soru soruluyor. Ben kimseye yorumumu neden beğenip beğenmediğini ya da kahkaha emojisi attığını sormuyorum. Açıkçası ben Soylu’nun yaptığı yoruma katılıyorum ( yaralanan vatandaşlarımız için çok üzgünüm ) keşke yaşanmasaydı. Anneyim ve hiçbir evladın insanımızın böyle bir şeyin içinde kalmasını istemem 😔 Şimdi bu yorumun altına bir sürü kahkaha emojisi gelecek ama bu da beni etkilemez. Sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum daha önce de birkaç defa söyledim bir iki arkadaşa. Ayrıca beğendiğim yorumlarınız da oluyor. Fikirler paylaşılmalı saygı duyup duymamak size kalmış yeter ki küfürlü paylaşımlar olmasın ☺️
Beğendiğin yorumu da gördüm evet
ama bu ifadeyi haklı bulman üzdü
Ben de anneyim ve yapılanları oyun olarak görmüyorum çok üzücü

Valla itiraf edeyim Erzurumluyum. Utandım yazamadım😔
Bizim akrabalarda gelinler var Erzurumlu, Bayburtlu, Gümüşhaneli; teyzemin Erzurumlu gelini çok sağlam karakterli bir insan, milliyetçi muhafazakâr çizgide, tesettürü olan bir kadın ve dün bu durumu kınadı, bu terörle gerinip gururlanmadı. Başımız dik gezip inadına bizim gibi insanlar da var demek gerekiyor. Ben Trabzonluyum, genel profili mâlum; ama gerinerek geziyorum😎

15 temmuzda 251 sehit oldu
Yuzlerce kisi gazi oldu
Silahlar bombalar patladi
Peki bunlara tiyatro diyen kimdi
Adına darbe dedikleri durum böyle olurmu hiç,80 darbesini bizzat yaşadık gecenin bir yarısı evlere askerler baskın yaptı.
Sokağa çıkma yasağı vardı kafamızı çıkartamazdık sonra kalkıpta darbe denmesin buna.
Köprünün tek tarafı kapalı diğer taraf açık komedi resmen .

İkinci defa bana bu soru soruluyor. Ben kimseye yorumumu neden beğenip beğenmediğini ya da kahkaha emojisi attığını sormuyorum. Açıkçası ben Soylu’nun yaptığı yoruma katılıyorum ( yaralanan vatandaşlarımız için çok üzgünüm ) keşke yaşanmasaydı. Anneyim ve hiçbir evladın insanımızın böyle bir şeyin içinde kalmasını istemem 😔 Şimdi bu yorumun altına bir sürü kahkaha emojisi gelecek ama bu da beni etkilemez. Sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum daha önce de birkaç defa söyledim bir iki arkadaşa. Ayrıca beğendiğim yorumlarınız da oluyor. Fikirler paylaşılmalı saygı duyup duymamak size kalmış yeter ki küfürlü paylaşımlar olmasın ☺️
aynen provokasyon yok

Bunıunla ilgiili dava açtılar asker eşleri,sonuç ne oldu bilmiyorum .
Böylesine adicene bir söylem olamaz.
Önce reddedildi, sonra istinafa taşınmış sanırım. Galiba cüzi bir para cezası ile bitti.

aaah mune,ben sizden de büyüğüm,belki de buradaki en yaşlı üyeyim.o günler bir başkaydı.gerçekten,seviye nedir,siyaset nedir,tartışma nedir,biz onlardan öğrendik.

Bendede yaş 59 en yaşlılar biziz
Durun yahu daha kaç seçim göreceğiz inşallah :nazar::nazar::nazar:

Ama gerçekten hem siyasilerde hem halkta bir siyaset adabı vardı, benim kız 3-4 yaşındaydı yerel seçimler olacaktı, ilçemize seçim arabaları geliyordu her birinde şarkılar türküler, belediye başkan adayları otobüslerden herkesi selamlardı, hiç bağırarak çağırarak rencide ederek atılan sloganları yoktu, halk da öyle taşlayayım hakaret edeyim kovayım demezdi, seçimler hiç abartmıyorum bayram havasında geçiyordu zira bu bir seçimdi savaş değildi, hiç unutmuyorum kızımı dışarı çıkardığım bir gün parka mı götürüyorum artık orasını net hatırlamıyorum, her seçim konvoyunda benim kız oynuyordu 😂 en çok sevdiği şarkı Ali Büdüt Tuna’nın seçim otobüsünde çalıyordu, galiba Ali beyin ismi de hoşuna gitmişti, dili dönmediği için Ali bey kızım için Ali Büdüt Tuna’ydı :)))

Bunu neden anlattım, desteklemediğimiz bir belediye başkan adayıyla ilgili anılarımızı dahi gülümseyerek anlatabiliyoruz çünkü siyasi nezaketin olduğu bir dönemde seçme ve seçilme nedir, halkın demokratik hakkına saygı nedir bilinen bir dönemi gördük bizler, seçim anılarımız bile güzel, düzeyli.

Bugün geldiğimiz noktada seçim demek sanki her an bir yerde bir olay yaşanacakmış da birileri zarar görecekmiş korkusu yaşatıyor halka.

Kültürümüz vardı bizim, evimize, mahallemize, ilçemize, şehrimize gelen misafiri buyur eder saygıyla ağırlardık, taşlamazdık, geçmişten bugüne baktığımda kültürümüzü kaybettiğimizi görüyorum hem de her anlamda.

Son düzenleme:
Seviye diyordu burada birileri 🤢 Sizin için üzgünüm bugün miting sizi epey hırpalamış 😂 😂😂 Ne yapacağınızı bilemez halde gördüm çarşı karışmış .Olsun bir daha ki sefere tekrar denersiniz 🙋‍♀️
dedi ne yapacağını bilemeyip saldıranlarla aynı tarafı destekleyenlerden biri. Offff hep kendi tarafınıza laf sokuyorsunuz ama olmuyor böyle, biraz da bize laf sokun

Durun yahu daha kaç seçim göreceğiz inşallah :nazar::nazar::nazar:

Ama gerçekten hem siyasilerde hem halkta bir siyaset adabı vardı, benim kız 3-4 yaşındaydı yerel seçimler olacaktı, ilçemize seçim arabaları geliyordu her birinde şarkılar türküler, belediye başkan adayları otobüslerden herkesi selamlardı, hiç bağırarak çağırarak rencide ederek atılan sloganları yoktu, halk da öyle taşlayayım hakaret edeyim kovayım demezdi, seçimler hiç abartmıyorum bayram havasında geçiyordu zira bu bir seçimdi savaş değildi, hiç unutmuyorum kızımı dışarı çıkardığım bir gün parka mı götürüyorum artık orasını net hatırlamıyorum, her seçim konvoyunda benim kız oynuyordu 😂 en çok sevdiği şarkı Ali Büdüt Tuna’nın seçim otobüsünde çalıyordu, galiba Ali beyin ismi de hoşuna gitmişti, dili dönmediği için Ali bey kızım için Ali Büdüt Tuna’ydı :)))

Bunu neden anlattım, desteklemediğimiz bir belediye başkan adayıyla ilgili anılarımızı dahi gülümseyerek anlatabiliyoruz çünkü siyasi nezaketin olduğu bir dönemde seçme ve seçilme nedir, halkın demokratik hakkına saygı nedir bilinen bir dönemi gördük bizler, seçim anılarımız bile güzel, düzeyli.

Bugün geldiğimiz noktada seçim demek sanki her an bir yerde bir olay yaşanacakmış da birileri zarar görecekmiş korkusu yaşatıyor halka.

Kültürümüz vardı bizim, evimize, mahallemize, ilçemize, şehrimize gelen misafiri buyur eder saygıyla ağırlardık, taşlamazdık, geçmişten bugüne baktığımda kültürümüzü kaybettiğimizi görüyorum hem de her anlamda.
Mune abla ben de 90larin basindaki bir belediye secimlerde RTEyi cok seviyormusum sokakta afis gordugumde sarilmaya calisiyormusum. Tabi seküler ailem deliriyormuş. 🤣🤣🤣

X