- 20 Mart 2008
- 140.658
- 210.991
- 60
Kesinlikle öyleolsun,ruhumuz genç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle öyleolsun,ruhumuz genç
Sağduyulu erzurumlular utanç içinde. Onlar da bir avuçlar zaten. Şeytan taşladık gözüyle bakıyor diğerleri. Kara bir lekeydi dün olanlar.Hayatımda o kadar seçim gördüm bu kadarını görmedim resmen
Hakaret içermeyen mesajdan hakaret sebebiyle banlanmışım. Daha kimseye laf etmemAynı anda gittik diye hatırlıyorum, 1 Mayıs. Ben 4'ünde dönmüştüm, o da 5'inde döndü. Bu hafta şikayet yeme lüksümüz kalmadı Bana Diyor Nau Nau
Ben ve canım kendimle konuşurum diyorsunHakaret içermeyen mesajdan hakaret sebebiyle banlanmışım. Daha kimseye laf etmem
Tarihe geçecek bir gündü,birileri hayatı kaybetseydi o anda bunun vebalini nasıl öderlerdi.Sağduyulu erzurumlular utanç içinde. Onlar da bir avuçlar zaten. Şeytan taşladık gözüyle bakıyor diğerleri. Kara bir lekeydi dün olanlar.
Evet. Arşivimi paylaşırımBen ve canım kendimle konuşurum diyorsun
Soylu da çıkmış Ekrem İmamoğlu gelmiş geçmiş en büyük sahtekarlardan biri demişTarihe geçecek bir gündü,birileri hayatı kaybetseydi o anda bunun vebalini nasıl öderlerdi.
Umurlarında mı abla? Miting alaninda yaptıkları yetmedi, araçlarla apartman taşladılar.Tarihe geçecek bir gündü,birileri hayatı kaybetseydi o anda bunun vebalini nasıl öderlerdi.
Valla itiraf edeyim Erzurumluyum. Utandım yazamadımSağduyulu erzurumlular utanç içinde. Onlar da bir avuçlar zaten. Şeytan taşladık gözüyle bakıyor diğerleri. Kara bir lekeydi dün olanlar.
İkinci defa bana bu soru soruluyor. Ben kimseye yorumumu neden beğenip beğenmediğini ya da kahkaha emojisi attığını sormuyorum. Açıkçası ben Soylu’nun yaptığı yoruma katılıyorum ( yaralanan vatandaşlarımız için çok üzgünüm ) keşke yaşanmasaydı. Anneyim ve hiçbir evladın insanımızın böyle bir şeyin içinde kalmasını istemem Şimdi bu yorumun altına bir sürü kahkaha emojisi gelecek ama bu da beni etkilemez. Sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum daha önce de birkaç defa söyledim bir iki arkadaşa. Ayrıca beğendiğim yorumlarınız da oluyor. Fikirler paylaşılmalı saygı duyup duymamak size kalmış yeter ki küfürlü paylaşımlar olmasınkathy neden beğenmedin soylu yorumumu. Az önce haberde gördüm, tiyatro diyor. Onun bu lafı etmesini beğenmedin değil mi
O kadar iyi anlıyorum ki. Memlekete mâl etmemek lazim bu işi ama insan yapamiyor. Kendini vatansever ilan eden milliyetçi sayan insanların bu yaptığı korkunç.Valla itiraf edeyim Erzurumluyum. Utandım yazamadım
Soylu demiş ki Erzurum halkina provakator diyen İmamoglu'nun kendisi provokatördür. Bu yaşananlara sahip çıkan bir bakanın bu sözüne katılan biri yaralanan vatandaşlara üzülmesin. Bu yaşanan provokasyon değilse o çocuklar yaşlılar kadınlar niye yaralandı? Şeytan taşlayalım diye örgütleniyorlar sosyal medyada. Gerekli cezayı vereceğiz demesi gereken yerde elinde kaldırım taşı olanlara sahip çıkılır mı? Siyaseten tanıdığın bir yüze geçmiş olsun demek bu kadar mi zor? Hepimiz biliyoruz bu öfkenin sebebini. Once dünya adaleti diliyorum sonra ilahi adalet. Ağzı burnu kan içinde kalan çocuk büyüsün sorsun bunun hesabını inşallah.İkinci defa bana bu soru soruluyor. Ben kimseye yorumumu neden beğenip beğenmediğini ya da kahkaha emojisi attığını sormuyorum. Açıkçası ben Soylu’nun yaptığı yoruma katılıyorum ( yaralanan vatandaşlarımız için çok üzgünüm ) keşke yaşanmasaydı. Anneyim ve hiçbir evladın insanımızın böyle bir şeyin içinde kalmasını istemem Şimdi bu yorumun altına bir sürü kahkaha emojisi gelecek ama bu da beni etkilemez. Sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum daha önce de birkaç defa söyledim bir iki arkadaşa. Ayrıca beğendiğim yorumlarınız da oluyor. Fikirler paylaşılmalı saygı duyup duymamak size kalmış yeter ki küfürlü paylaşımlar olmasın
Değil elbette amaç kaos çıkarmak ortamı germek zaten.Umurlarında mı abla? Miting alaninda yaptıkları yetmedi, araçlarla apartman taşladılar.
Bi cumhurunkiler gerçek ve samimi zaten geri kalanlar hep tiyatro size göre. Biz biliyoruz tiyatroyu da gerçeği de. vali, belediye başkanı ve iç işleri bakanının verdiği zıt cevaplar her şeyi açıklıyor. Sizin de gerçekleri görebilmenizi temenni ederim.
Chp bunlari goze almis demekkiPolis neden hiç müdahale etmedi peki
Dakikalarca polis seyretti küçücük çocukların kafası yarıldı
Biraz insaf biraz vicdan