Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348

Eklentiler

• 20230508_123127.jpg
    20230508_123127.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 28
Miting alanında yapılmadı diye taşlasınlar yani öyle mi? Normal yani bir metropolün başkanına kaya fırlatmak? Otobüsünün camını indirmek, ayni mahallede oturan komşusunu yaralamak. Miting alaninda yapilmadi diye normal buluyorsunuz.

Burada yapıcaz diye inmediler. Günler öncesinden afişlerde belliydi orada yapılacağı. Belediye başkanı otobuslerle alanı kapatti. Ne sebeple kapatti da sonra ne sebeple açtı düşündünüz mü hiç?
Neden taşlasınlar tabi ki değil olmamalı. Ancak mitingi burada yapıcaz diye inmek istemelerinin sebebi ne ? Bu olaylara Erzurum insanının sebep olmadığını düşünüyorum ne olduğu çıkacaktır kameralarda. İmamoğlunu sevmem ama benim belediye başkanım saygı duyarım. Hataları olduğunu düşünüyorum (istanbul için ) bunun da cevabını sandıkta alacaklardır. İşte provokasyon olduğu düşündürten şeyler bunlar ama kimdir nedendir ? Umarım en kısa zamanda sorumlular bulunur

Neden taşlasınlar tabi ki değil olmamalı. Ancak mitingi burada yapıcaz diye inmek istemelerinin sebebi ne ? Bu olaylara Erzurum insanının sebep olmadığını düşünüyorum ne olduğu çıkacaktır kameralarda. İmamoğlunu sevmem ama benim belediye başkanım saygı duyarım. Hataları olduğunu düşünüyorum (istanbul için ) bunun da cevabını sandıkta alacaklardır. İşte provokasyon olduğu düşündürten şeyler bunlar ama kimdir nedendir ? Umarım en kısa zamanda sorumlular bulunur
Hanımefendi niye inatla ayni seyi yaziyorsunuz? Günler öncesinden zaten belliydi havuzbaşında olacağı. Kimse o anda ben vazgeçtim burada yapalim demedi.

Hayır hanımefendi olaylar miting alanında gerçekleşmemiş.
Boşa kürek çekmeyin,burda bı kesim bilmek istediğini bilir, görmek istediğini görür, anlatılmak isteneni anlamak istemez ve asla ama asla karşı tarafa hak vermez.. şimdi siz bunları yazdığınız için o kesimin saz arkadaşları toplanır beğenmeme topuna tutulursunuz bilgisizlikle suçlanır alay edilirsiniz sonra da ayrıştırıldıklarından bahsederler ve çocuklarınıza acımaya başlarlar ,ama kabul etmeliyim derslerine çok güzel çalışıyorlar... Sonra da siz buradan ayrıldıktan sonra sayfa sayfa sizin arkanızdan dedikodunuzu yaparlar ki burası en trajikomik kısmı...

Boşa kürek çekmeyin,burda bı kesim bilmek istediğini bilir, görmek istediğini görür, anlatılmak isteneni anlamak istemez ve asla ama asla karşı tarafa hak vermez.. şimdi siz bunları yazdığınız için o kesimin saz arkadaşları toplanır beğenmeme topuna tutulursunuz bilgisizlikle suçlanır alay edilirsiniz sonra da ayrıştırıldıklarından bahsederler ve çocuklarınıza acımaya başlarlar ,ama kabul etmeliyim derslerine çok güzel çalışıyorlar... Sonra da siz buradan ayrıldıktan sonra sayfa sayfa sizin arkanızdan dedikodunuzu yaparlar ki burası en trajikomik kısmı...

O taşlar kafanıza indiğinde anlayacaksınız illa dimi?

Üf sana noluyor ne biliyorsun konuyla ilgili yeliz :KK70: :KK70: :KK70: ben orada yaşıyorum onun da yeğeni yaşıyor. Germe bizi senlik bir mevzu degil.:KK70::KK70::KK70:

15 temmuzda 251 sehit oldu
Yuzlerce kisi gazi oldu
Silahlar bombalar patladi
Peki bunlara tiyatro diyen kimdi
Girme oraya, ben o geceye ait iki video izledim bu gözlerle. Birinde takım elbiseli yönetici bir bina kapısından sakince çıkıp basın mensuplarına 'halk sokağa çıksın' dedi. İkincisi cep telefonundan canlı yayında halka 'sokağa çıkın' çağrısı yaptı çaresizce aynı şeyi iki defa farklı yollarla söyleyecek vaktiniz varsa epey planlama zamanınız olmuş demektir. Ama siz buna ikna olmazsınız.

Bazı tanıdıklarım vardı cemaaten
Cemaatin sohbetlerine gider kemesler düzenler hoca efendinin! Kitaplarını okurlardı
Bu iktidara ölümüne bağlı
Birkaç defa yapmayın etmeyin dediğimde
Çok güçlüydüler ve yargıladılar suçumda belliydi
Sen zaten dinsizsin sen bilmezsin sen bizim gördüklerimizi göremiyorsun
Din iman vatan edebiyatına doyururlardı beni
Darbe oldu
Eşleri dostları hapse atıldı işten atıldı açlığa mahrum edildi intihara sürüklendi
Sonra anladılar hey hooo aslında adalet iyi birşeymiş birgün herkesin ihtiyacı olurmuş
Bugün iktidarı destekleyenlere şunu diyoorum
Adelet iyi birşeydir burgün sizinde işiniz düşer
👏👏👏

X