- 20 Mart 2008
- 140.653
- 210.988
- 60
Orası feci zaten arada dışardan giriş yazıyorum fanatikler resmen b8 kadar gözü körler orada işte.en son haber adlı yandaş haber sitesinin yaptığı haberlere bakın Eki Görüntüle 3244360
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası feci zaten arada dışardan giriş yazıyorum fanatikler resmen b8 kadar gözü körler orada işte.en son haber adlı yandaş haber sitesinin yaptığı haberlere bakın Eki Görüntüle 3244360
Dinçerkaristirdim caktirma iste tv ye cikan hangisiyse yani tuttuk diyen
Bir şey unutmamış mı sizce de?
Beğenmemek ve şikayet etmek için burada zaten.kathy neden beğenmedin soylu yorumumu. Az önce haberde gördüm, tiyatro diyor. Onun bu lafı etmesini beğenmedin değil mi
Gıybet yasakGene bişiler olmuş burada her zaman ki gibi kaçırdım,videolar gidenler falan filan hayırdır
ben ozelden bilgi alisverisi yaptim hanim ablamaGıybet yasak
Mesaj alınmıştırGıybet yasak
Okeydirben ozelden bilgi alisverisi yaptim hanim ablama
Yerel seçimler böyle olurdu. Genel seçimlerde bu denli rezillik inanilmaz.Su an 2019 yerel seçimlerin kopyasını yaşıyor gibiyim inşallah sonu benzemez
Hanımlar,
kiminiz benden genç kiminiz belki benimle aynı yaşlarda, siyasetin bile bir nezaketi vardı bir zamanlar.
Dilimde tüy bitti ama olsun, belki bir gün siyasetçiler de vatandaş da eski nezaketli siyasi tartışmalara geri döner, seçimlerin bir savaş, bir hırs, bir öfke patlaması değil de, halkın seçme hakkını kullanması ve seçilenin oy vermeyenleri aşağıladığı, hakaret ettiği, ötekileştirdiği değil de herkesi kucakladığı bir demokrasi eylemi olduğunu hatırlarsınız.
Tüm siyasiler bir masa etrafında toplanabiliyor, eleştirilerini de bağırmadan hakaret etmeden yapabiliyordu.
Bir tanesi hariç hepsi vefat etti, iyiydiler kötüydüler orası ayrı konu ama Allah rahmet eylesin en azından bir araya gelip hakaret etmeden tartışabilme adabına sahiptiler.
Bendede yaş 59 en yaşlılar bizizaaah mune,ben sizden de büyüğüm,belki de buradaki en yaşlı üyeyim.o günler bir başkaydı.gerçekten,seviye nedir,siyaset nedir,tartışma nedir,biz onlardan öğrendik.
bel altı vurmak,tahammülsüzlük,son 20 yılın siyaset anlayışı oldu. e haklı ya da haksız olarak,muhalefette o seviyeye indi,tartışma uslubunda.
ben umutluyum,bunlar giderse,özlediğimiz,çok sesliliğe kavuşuruz.birbirini kırmadan,bel altı vurmadan,kimseyi ayrıştırmadan,özgürce fikirlerimizi söyleyebileceğimiz günler gelecek.
Hayatımda o kadar seçim gördüm bu kadarını görmedim resmenYerel seçimler böyle olurdu. Genel seçimlerde bu denli rezillik inanilmaz.