Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
kathy neden beğenmedin soylu yorumumu. Az önce haberde gördüm, tiyatro diyor. Onun bu lafı etmesini beğenmedin değil mi
İkinci defa bana bu soru soruluyor. Ben kimseye yorumumu neden beğenip beğenmediğini ya da kahkaha emojisi attığını sormuyorum. Açıkçası ben Soylu’nun yaptığı yoruma katılıyorum ( yaralanan vatandaşlarımız için çok üzgünüm ) keşke yaşanmasaydı. Anneyim ve hiçbir evladın insanımızın böyle bir şeyin içinde kalmasını istemem Şimdi bu yorumun altına bir sürü kahkaha emojisi gelecek ama bu da beni etkilemez. Sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum daha önce de birkaç defa söyledim bir iki arkadaşa. Ayrıca beğendiğim yorumlarınız da oluyor. Fikirler paylaşılmalı saygı duyup duymamak size kalmış yeter ki küfürlü paylaşımlar olmasın

Soylu demiş ki Erzurum halkina provakator diyen İmamoglu'nun kendisi provokatördür. Bu yaşananlara sahip çıkan bir bakanın bu sözüne katılan biri yaralanan vatandaşlara üzülmesin. Bu yaşanan provokasyon değilse o çocuklar yaşlılar kadınlar niye yaralandı? Şeytan taşlayalım diye örgütleniyorlar sosyal medyada. Gerekli cezayı vereceğiz demesi gereken yerde elinde kaldırım taşı olanlara sahip çıkılır mı? Siyaseten tanıdığın bir yüze geçmiş olsun demek bu kadar mi zor? Hepimiz biliyoruz bu öfkenin sebebini. Once dünya adaleti diliyorum sonra ilahi adalet. Ağzı burnu kan içinde kalan çocuk büyüsün sorsun bunun hesabını inşallah.

Sizde erdogan a karsi olan herseye tiyatro diyodunuz
Benimde inanmamam gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…