- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.054
- 60
Yav sence okusa gelip burda böyle konuşur mu kendinizi yormayın arkadaşım gerek yokGazete haberi buyrun.
3.sayfada haberi
T24 - Gündem, Haber, Son Dakika, Köşe Yazıları, Yolsuzluk Haberleri, ...
Bağımsız İnternet Gazetesit24.com.tr
Kanıt istendi biz alışığız siyaset topiğinde ..Yav sence okusa gelip burda böyle konuşur mu kendinizi yormayın arkadaşım gerek yok
Özledim o günleri varyaHepimiz birer Eşofmanlı Şevket Hoca olmuştuk seçim zamanı burada...
Kreş değil istenilenana sınıfı,bu yetki de MEB e bağlı lütfen çok rica edeceğim gözlükleri çıkarın tek yön komik duruma düşürüyorGazete haberi buyrun.
3.sayfada haberi
T24 - Gündem, Haber, Son Dakika, Köşe Yazıları, Yolsuzluk Haberleri, ...
Bağımsız İnternet Gazetesit24.com.tr
Murat Kurum İBB başkanı olmak için seçim vaadi olarak 7/24 açık kreş sözü vermişti. O zaman yetkinin belediyede olmadığını bilmiyordu sanırım dersine çalışmamış...Ya da klasik sana yasak bana yasal nasılsa deyip öyle bir vaatte bulunmuşKreş değil istenilenana sınıfı,bu yetki de MEB e bağlı lütfen çok rica edeceğim gözlükleri çıkarın tek yön komik duruma düşürüyor
Ne fark eder ki,ha kreş ha ana sınıfı belediye harika bir icraat yapmışneden kapatılsın peki ne zararı var.Kreş değil istenilenana sınıfı,bu yetki de MEB e bağlı lütfen çok rica edeceğim gözlükleri çıkarın tek yön komik duruma düşürüyor
Cemaatler ve özel kreşler bu yorumunu beğenmedi bacımNe fark eder ki,ha kreş ha ana sınıfı belediye harika bir icraat yapmışneden kapatılsın peki ne zararı var.
Bacım haklısında kıskanıyorlar işte.Cemaatler ve özel kreşler bu yorumunu beğenmedi bacım
Olayları carpitmayin tartışılan kreş degil ana sınıfı ki bu ibb yi ilgilendirmez!Murat Kurum İBB başkanı olmak için seçim vaadi olarak 7/24 açık kreş sözü vermişti. O zaman yetkinin belediyede olmadığını bilmiyordu sanırım dersine çalışmamış...Ya da klasik sana yasak bana yasal nasılsa deyip öyle bir vaatte bulunmuş
Bir de çalışan kadını eve kapatmak içinBacım haklısında kıskanıyorlar işte.
İBB kreş açıyor ana sınıfı değil...Olayları carpitmayin tartışılan kreş degil ana sınıfı ki bu ibb yi ilgilendirmez!
Çok derin konular bunlar.Bir de çalışan kadını eve kapatmak için
Bende onu diyorum ya,olayların yönünü değiştirip ana sınıfını kreş aldı altında haber yapıyorlar..Ah sizler aklım hafsam almıyor neyi nasıl savunur bir insan,elle tutulur bir icraati yok akıl tutulması bu başka bir şey degil,bu kadar nefret belli ki gözleri kör etmiş oyle ya,yoksa 5 koca yil bir proje dahi sunmayıp hatırlamıyorum piskinligiyle nasil yol alirdi,yapılana dahi sahip cikamayip seçilen t@pınak!İBB kreş açıyor ana sınıfı değil...
Bende onu diyorum ya,olayların yönünü değiştirip ana sınıfını kreş aldı altında haber yapıyorlar..Ah sizler aklım hafsam almıyor neyi nasıl savunur bir insan,elle tutulur bir icraati yok akıl tutulması bu başka bir şey degil,bu kadar nefret belli ki gözleri kör etmiş oyle ya,yoksa 5 koca yil bir proje dahi sunmayıp hatırlamıyorum piskinligiyle nasil yol alirdi,yapılana dahi sahip cikamayip seçilen t@pınak!
Güzel günlerdi çok tatlı insanlar tanıdım buradaÖzledim o günleri varya
İBB nin açtığı kreşleri kapatana kadar sübyan ve cemaat okullarını kapatsalar keşke .İBB kreş açıyor ana sınıfı değil...