Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
Kreş değil istenilenana sınıfı,bu yetki de MEB e bağlı lütfen çok rica edeceğim gözlükleri çıkarın tek yön komik duruma düşürüyor 😏
Murat Kurum İBB başkanı olmak için seçim vaadi olarak 7/24 açık kreş sözü vermişti. O zaman yetkinin belediyede olmadığını bilmiyordu sanırım dersine çalışmamış...Ya da klasik sana yasak bana yasal nasılsa deyip öyle bir vaatte bulunmuş

Murat Kurum İBB başkanı olmak için seçim vaadi olarak 7/24 açık kreş sözü vermişti. O zaman yetkinin belediyede olmadığını bilmiyordu sanırım dersine çalışmamış...Ya da klasik sana yasak bana yasal nasılsa deyip öyle bir vaatte bulunmuş
Olayları carpitmayin tartışılan kreş degil ana sınıfı ki bu ibb yi ilgilendirmez!

İBB kreş açıyor ana sınıfı değil...
Bende onu diyorum ya,olayların yönünü değiştirip ana sınıfını kreş aldı altında haber yapıyorlar..Ah sizler aklım hafsam almıyor neyi nasıl savunur bir insan,elle tutulur bir icraati yok akıl tutulması bu başka bir şey degil,bu kadar nefret belli ki gözleri kör etmiş oyle ya,yoksa 5 koca yil bir proje dahi sunmayıp hatırlamıyorum piskinligiyle nasil yol alirdi,yapılana dahi sahip cikamayip seçilen t@pınak!

Bende onu diyorum ya,olayların yönünü değiştirip ana sınıfını kreş aldı altında haber yapıyorlar..Ah sizler aklım hafsam almıyor neyi nasıl savunur bir insan,elle tutulur bir icraati yok akıl tutulması bu başka bir şey degil,bu kadar nefret belli ki gözleri kör etmiş oyle ya,yoksa 5 koca yil bir proje dahi sunmayıp hatırlamıyorum piskinligiyle nasil yol alirdi,yapılana dahi sahip cikamayip seçilen t@pınak!

Okursanız anlarsınız belki konu kreşler zaten...İBB nin açtığı bir anaokulu yok zaten olmayan şeyi nasıl kapatacaklar.

X