Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Suçu ve suçluyu övmek türk ceza kanına göre suçtur
En son haber yetkilileri ve yorum yapanlar hükümete güveniyor asla yargılanmayacaklarını biliyor gagaliba
Taş atanlar ceza almayacak bence, onları yönlendirenler zaten her şeyden muaf. Övenlere sıra gelmez bile.

Polis neden hiç müdahale etmedi peki
Dakikalarca polis seyretti küçücük çocukların kafası yarıldı
Biraz insaf biraz vicdan
ya birde şunu sormak istiyorum insanlara her kimin mitingi olursa olsun ben cocugumu o ortama sokmazdim
burda ne zaman yuruyus olsa yada miting vs esime katilalim dedigimde ..ortalik karisirsa cocuklari ne yapacagiz der hep..tas atan da olsa atilan da olsa cocuklarin bu ortamlarda olmasina karsiyim ben :/

Aynen katılıyorum

Aynı anda gittik diye hatırlıyorum, 1 Mayıs. Ben 4'ünde dönmüştüm, o da 5'inde döndü. Bu hafta şikayet yeme lüksümüz kalmadı Bana Diyor Nau Nau
o zaman 1 hafta vardir bu sefer cunku ceza aldikca yukseliyor gün sayisi azicik sabredin sizde ya

lutfen secik gunu burda olalim kimse banlanmasin

Kimleri takip ediyorsun çiçeğim?
Dinçer Güner, Can Aydoğmuş bu ikisi açık açık söylüyorlar. Dinçer daha derli toplu düzenli anlatir. Can arkadaşlariyla sohbet eder gibi plansiz konuşur.
Dinçer daha once Müge ile Gülşen programında programa seke seke girip canlı yayinda olduklarini bilmeyip "bu sene s*ki tuttuk" diyen adam. bu konudaki haklılığı bile yeter.
Can da geçmiş yillardaki felaketleri bilmişti. Hep. Egedeki antalyadaki yanginlari, covid 19'u falan.

yanlis anlasilmasin canin sözlerine güldüm izlemistim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…