Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Saygı bekliyoruz diye ağladığınıza göre her ihtimalde her durumda mağdur olabilen taraf olduğunuz anlaşılıyor. 20 senedir tanıdık artık.
Ah pamuk musun nesin hic magdur edebiyati yapmadim,aglamadim da cok sukur😃 Hayir bu sinir neden onu anlamaya calisiyorum ama bosuna ugrasiyorum ve cidden hak da veriyorum,yirmi yildir desteklediginiz kisilerin basa gelmemesi sinir bozucu bir durum olsa gerek.İlk defa bir umut oldu muhalefet tarafinda,bakalim gorelim, mevlam neylerse guzel eyler.

Siz istiyorsunuz ki Gaffar Okkan'ın katilleri düzeltsin. Sorsam en büyük vatansever olduğunuzu iddia edersiniz. Millet ittifakı masasında hdp yok ama cumhur masasında hüdapar var. Resmen var.

Bu arada biz kimsek bu kadar önemsizsek alıntı alıntı üstüne, yuhalanıyoruz diye zırlamayın. 😄
Sürekli Hüdapar deyip duruyorsunuz anlamıyorum,masa ortaklarınızdan hüdapar ile görüşmeyen yok,hepsi görüşmüş.Allah var Kılıçdaroğlu kendisi görüşmemiş ama Mart 2021 de Canan Kaftancıoğlu hüdapar İstanbul il başkanını CHP il başkanlığına çaya davet etmiş hem de sosyal medya üzerinden bakarsanız görürsünüz haberlerde;e bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi size,şimdi mi kötü oldu hüdapar .
Ayrıca evet HDP sizin ittifakta yok; öyleyse niye size bu kadar parmak sallamalarına izin veriyorsunuz.Sırrı Sakık 100 yıllık Cumhuriyeti değiştireceğiz diye bağırıyor,bizim sayemizde kazanacaksınız, dediklerimizi yapmazsanız sizi indirmesini de biliriz diyorlar.Neden çıkmıyor sesiniz.
Kafanızı kuma gömüyorsunuz.

Kazanamayacaklar ondan çıldırıyorlar
Nereye saldıracaklarını şaşırdılar
Umuyorum seçim öncesi ve sonrası kaos olmaz 🙏 en büyük temennim bu 🙏
Gene yanlış ata saldırdılar yalnız, istanbul seçimindeki farkı da bu sayede arttırmıştı imamoğlu, diğerlerine yapılsa belki bu kadar dikkat çekmemişti. Şu an geleceğin başbakanını elleriyle oluşturuyorlar.

Umarım iyi bir seçim olur
Ülkem için hangisi hayırlıysa o gelsin kimsenin burnu dahi kanamasın
Kültürlü birleştiri dürüst sağlıklı babacan bir lider istiyorum
O yüzden Kemal beye sempati duyuyorum
Bizim ailede 20 ye yakın oyu var
Çokta sulandırmak istemiyorum
Herkesin özel hayatı tercihleri kendisini ilgilendirir
Deyip iyi geceler diliyorum

Her türlü hakkımla Cumhur İttifakına oy verene saygı duymuyorum. Eşim, dostum, akrabam olsa fark etmez. Masal, tüm mesajları okumadım, ben bu sayfanın saygılı üyelerinden değilim, senin oyun kime, sayfanın konusu gereği soruyorum?
Sayfanin basinda oyumu ankette kullandim,size ayrica yazmak zorunda degilim.Bizler halkiz, filler (siyasiler)tepisir her sekilde cimenler(halk) ezilir.Oyumuzu kullanalim hayirlisi kimse o olsun.

Hic guzel caninizi sıkmayin,malesef birileri karsi tarafi hep kucuk hordugu, horladoği, halkin icinden olamadigi icin bu durumda.En buyuk gaflet tahammulsuzluktur, bu zihniyet beni de korkutuyor, kullanacagim oya bile tahammulu yoksa insanlarin ellerinden gelse baska neler nelerde yaparlar.Ayy buralari okumayayim valla sinirim bozuldu gece gece.
Erzurum mitinginde de halkın taşlanması sinirinizi bozdu mu ? Sadece meraktan soruyorum. Bu durum parti üstü bir durum çünkü.....Daha önce de sormuştum ama gözünüzden kaçtı sanırım.

X