O korkular onların bahanesi asıl korkuları usulsüz geldikleri makamlarından olacak olmaları başörtüsünü bahane ediyorlar. Onların dediği gibi olsa bir ailede bir arkadaş grubunda hem başörtülu hem başörtüsüz insan birarada olmazdiNereden biliyorsunuz ki aynısı olacağını? Jenerasyon değişti, düşünceler değişti bazı şeylerden ders alındığına adım kadar eminim. O korkudan oy verenler 5 lt yağın 200 lira olduğunun farkında mı acaba?
Ben sol görüşlü biriyim, Mansur Bey ile aynı gelenekten gelmedim, özellikle geçmişteki keskin ülkücü çizgisiyle çok zıt görüşlere sahibim. Arkadaşların gözlemlerine de katılıyorum, az konuşan, işine odaklanan, çözüm odaklı, beyefendi bir insan. Şu an HDP de kendi adayını çıkaracağını açıklamışken, fırsat bu fırsat; kesinlikle aday gösterilmeli. Çok ideal bir aday hem sol hem sağ seçmene hitap ediyor.Benim adayım da o, gözüm kapalı oy vereceğim tek adam. Ama sağ kökenli olduğundan değil, duruşundan, kararlılığından yani tamamen kişiliğinden. Gerçek demokratik anayasa ve görev dağılımını yapmak için elinden geleni çıkar gözetmeksizin yapacak tek adam olduğunu düşünüyorum. Necdet sezerin dengi hatta üstü vasıflara sahip bence
Olduğu makama kim usulsüz bir şekilde geldiyse yargılanacak, biliyorlar.O korkular onların bahanesi asıl korkuları usulsüz geldikleri makamlarından olacak olmaları başörtüsünü bahane ediyorlar. Onların dediği gibi olsa bir ailede bir arkadaş grubunda hem başörtülu hem başörtüsüz insan birarada olmazdi
Otobüste bir kıza şort giydiği için tekme atan adamın ilk duruşma sonrası salınmasının mesela sizce siyasi bir tarafı yok mu?Nasil ya? Nerde yasiyorsaniz onunla
Ilgilidir..(ha bana gore yer fark etmemeli) buyuk sehirlerde herkes sortla kropla geziyorha yasalarda eger sort yasak denirse o zaman seninde itiraz etme hakkin var zaten. Ben kisitlamaya karsi insanim arkadasim
Babannem 9 yaşında hoca olan babası tarafından dedemle evlendiriliyorHatirlamiyorum hangi konuydu..iktidarda olanlar nasil insanlarin inancini yasamasina etki ediyor, neden yani? Bu sacma zaten. Kim gelirse gelsin anayasada kisinin dini ozgurlugune karisilmamasi gerektigi yazmali, zira bu da demokrasinin bir parcasi bana gore…dayatmak guzel birsey degil ki.. dayatacakasaniz birseyleri, insanlarin kurallara uymasini dayatin..yasama yurutme yargi(!) isini iyi yapsin. Farkli birseyi savunmuyoruz aslinda ama ben hic bir partinin isini iyi yapacagini dusunmuyorum. Fark burda..
Yukarda yazdim ama
Kim gelirse gelsin bu koskoca insanlarin degisecegine mentalitenin degisecegine inanmiyorum asla.
Fetöye ne diyorsunuz?Cumhur İttifakı Tabiki, Terörle is birliği içerisinde olan kimseye oy vermem
Çok merak ediyorum,davul zurna ile karsilanirken,megri megri diye aniririlirken,siz ne yapıyordunuz?Ben çıldırıyordum daCumhur İttifakı Tabiki, Terörle is birliği içerisinde olan kimseye oy vermem
Ben de neleri neleri merak ediyorum da bir kişi çıkıp cesaret gösterip bize söylenenler bunlar bunların dışında bişey düşünüp üretemiyoruz diyemiyorÇok merak ediyorum,davul zurna ile karsilanirken,megri megri diye aniririlirken,siz ne yapıyordunuz?Ben çıldırıyordum da.
...Cumhur İttifakı Tabiki, Terörle is birliği içerisinde olan kimseye oy vermem
Yolsuzluk,adaletsizlik arşa çıkmış,ekonomi yerin dibine batmış ama elimizde sadece terör çığırtkanlığı ve başörtüsü konusu var diyebilirler mi?Diyemezler,çünkü onlar hep mağdur!.Ben de neleri neleri merak ediyorum da bir kişi çıkıp cesaret gösterip bize söylenenler bunlar bunların dışında bişey düşünüp üretemiyoruz diyemiyor
Bende onu söylüyorum işte. Bütün danışmanları fetöcü ve Pkk lı olan ülkenin bölünmesini konuşan, yakalandıklarında da "eee bilmiyorduk" "nooolmuş, hayır yani nooolmuş, üzülüyorum, kırılıyorum" diyen adamlara oy vermiyorum dedim. Bi daha anlatayım mı?Fetöye ne diyorsunuz?
Onunla kadim dostluk götürenlere?
Yolsuzluk konusunda millet ittifalının bir sürü belediye başkanı tutuklandı, terör konusunda danışmanları, çalışanları fetöcü, pkklı çıkanlar millet ittifakı, terör kanallarına çıkıp Ülkeyi kötüleyenler millet ittifakı, Fetöcüleri ceza evlerinden çıkaracağız diyenler millet ittifakı, Özerklik (Bölünme) isteyenler millet ittifakı, pkk cenazelerine katılanlar millet ittifakı, belediyelerde pkklılara iş verenler millet ittifakı, Yunanistan televizyonlarına çıkıp ülkeyi kötüleyenler millet ittifakı, 20 senedir tıkır tıkır çalışan belediyeleri artık borç alamaz hale getirenler millet ittifakı. Başka sayayım mı?Yolsuzluk,adaletsizlik arşa çıkmış,ekonomi yerin dibine batmış ama elimizde sadece terör çığırtkanlığı ve başörtüsü konusu var diyebilirler mi?Diyemezler,çünkü onlar hep mağdur!.
Işıd a destek veriyor dedi sizinkiler ama savcılık delil sorunca köşe bucak kaçan yine sizinkiler. Ordu suriyeye girip PKK yı Işıd ı vurunca ne işimiz var suriyede diyenler gene sizinkiler.
Ben o kadar çok şey sayarim ki,ama sizin kaynak a haber olduğu için bir işe yarayacağını düşünmüyorum.Yolsuzluk konusunda millet ittifalının bir sürü belediye başkanı tutuklandı, terör konusunda danışmanları, çalışanları fetöcü, pkklı çıkanlar millet ittifakı, terör kanallarına çıkıp Ülkeyi kötüleyenler millet ittifakı, Fetöcüleri ceza evlerinden çıkaracağız diyenler millet ittifakı, Özerklik (Bölünme) isteyenler millet ittifakı, pkk cenazelerine katılanlar millet ittifakı, belediyelerde pkklılara iş verenler millet ittifakı, Yunanistan televizyonlarına çıkıp ülkeyi kötüleyenler millet ittifakı, 20 senedir tıkır tıkır çalışan belediyeleri artık borç alamaz hale getirenler millet ittifakı. Başka sayayım mı?
Onu millet ittifakına sormak lazım, şu an yanları yöreleri fetöcü dolu.Fetöye ne diyorsunuz?
Onunla kadim dostluk götürenlere?
Hep öyle derler. Geçenlerden sizden birilerine millet ittifakına dair yaptıkları üç şey say dedim, öyle baktı suratıma. İki şey say dedim, bakmaya devam etti. Bir tek şey söyle dedim ağzından salya damladı. Sonrada çok şey sayarımda şimdi aklıma gelmiyor dedi. Neyse çay için teşekkürler..Ben o kadar çok şey sayarim ki,ama sizin kaynak a haber olduğu için bir işe yarayacağını düşünmüyorum.
Kimlermiş o fetocular,kanitlayabilir misiniz?Gerçi sizin gibi düşünmeyen herkes fetocu,vatan haini falan filan.Onu millet ittifakına sormak lazım, şu an yanları yöreleri fetöcü dolu.
Millet ittifakı iktidar da da şuan ben mi bilmiyorum, yönetimde olmayan iktidarda olmayan söz hakkı olmayan bir ittifaktan ne bekliyorsunuz karar merci onlar değil kiHep öyle derler. Geçenlerden sizden birilerine millet ittifakına dair yaptıkları üç şey say dedim, öyle baktı suratıma. İki şey say dedim, bakmaya devam etti. Bir tek şey söyle dedim ağzından salya damladı. Sonrada çok şey sayarımda şimdi aklıma gelmiyor dedi. Neyse çay için teşekkürler..
Asirilik hic bir zaman yarar getirmez, daha ay hali gormemis bir cocugu evlendirmek din adi altinda yapiliyorsa bu pedofilidir zaten bana gore. Yani deden oyle yapti diye, yani? Deden muslumanligin elcisi miBabannem 9 yaşında hoca olan babası tarafından dedemle evlendiriliyor
Ben bu olaylarla büyüdüm
o Gün size dinde bu olaylar var ve yaşanıyor diye anlatmaya çalışmıştım
Karşı çıkmıştınız neyse geçen geçmiştir
Sadece bu zihniyetin baskın olmasına başa gelmesine selefi akımına izin verilmemeli
Ve gerçek anlamda endişeliyim ülkem adına
Korkuyorum
Bugün çok ciddi ülkede selefi(işid) yapılanmaları var
Ve bunlar gözü kara insanlar
Ülke uyuşturucu cennetine dönmüş
İçişleri bakanının ne yaptığı hiç belli değil
Ülkücü mafyatik yapılanmalar çok korkutucu artık
Ülke işidin uyuşturucunun mafyanın elinde
Bunlar bir ülke için felaket demektir
Rica ediyorum ülkesini seven milketini seven çocuklarının yarınını düşünen tüm akli dengesi yerinde insanlar araştırsın ona göre oy versin
Buda elimizden giderse artık çok geç olabilir