Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
O korkular onların bahanesi asıl korkuları usulsüz geldikleri makamlarından olacak olmaları başörtüsünü bahane ediyorlar. Onların dediği gibi olsa bir ailede bir arkadaş grubunda hem başörtülu hem başörtüsüz insan birarada olmazdi

Ben sol görüşlü biriyim, Mansur Bey ile aynı gelenekten gelmedim, özellikle geçmişteki keskin ülkücü çizgisiyle çok zıt görüşlere sahibim. Arkadaşların gözlemlerine de katılıyorum, az konuşan, işine odaklanan, çözüm odaklı, beyefendi bir insan. Şu an HDP de kendi adayını çıkaracağını açıklamışken, fırsat bu fırsat; kesinlikle aday gösterilmeli. Çok ideal bir aday hem sol hem sağ seçmene hitap ediyor.

Olduğu makama kim usulsüz bir şekilde geldiyse yargılanacak, biliyorlar.
Valla ben ülkenin İran’a dönmesinden daha çok korkuyorum, kimse laikliğin cumhuriyetin kıymetini bilmiyor.

Nasil ya? Nerde yasiyorsaniz onunla
Ilgilidir..(ha bana gore yer fark etmemeli) buyuk sehirlerde herkes sortla kropla geziyor ha yasalarda eger sort yasak denirse o zaman seninde itiraz etme hakkin var zaten. Ben kisitlamaya karsi insanim arkadasim
Otobüste bir kıza şort giydiği için tekme atan adamın ilk duruşma sonrası salınmasının mesela sizce siyasi bir tarafı yok mu?
Ya da eşini bıçaklayan adama eşi tayt giydiği için haksız tahrik indirimi yapilmasinin.
Ve daha bunun gibi nicesi, "kadının da o kıyafetle ne işi varmış" diye tecavüzculere verilen indirimler...
Açık giyinen kadınların da hedef olduğunu kabul etmek icin İlla yasa mi bekliyorsunuz 'tez elden açık giyinen kadınların kellesi vurula' diye?
Devletin görevi halkını korumaktır. Ama ne başörtülü ne başörtüsüz . Şu an hiçbir kadın korunmuyor.
Muhafazakar insanlarin genelinde nedense şey var. Bu benim annemde,çevremde de var. Kendilerine yapılan şeyi asla unutmazlar ama kendileri isteidgi şeyi yaparlar hiç de rahatsızlık duymazlar. en basiti benim annem zamanında yolda kendi halinde yürürken ona hakaret eden 'chp kadın kolları fönlü ' tayfadan nefret eder. Kendince haklıdır. Ama o da yolda crop giyen tayt giyen kadınlara söylenir,dik dik bakar. Çevresinden biriyse 'g.tunun yanağı belli! Bu ne biçim kiyafet' diye söylenir. Ya da biri muhafazakar insanın diniyle alay etsin , hemen mağdur olurlar. Ama dün epifani bayramıydi. İstanbul'un çeşitli yerlerinde ayın yapılıp denize haç atılıyor. Yaşlı yaşlı adamlar da yüzüp çıkarıyor. İsa'nın vaftinizini kutlamak için her 6 ocakta yapılan bir adet. Ama dün,bunun ne kadar salakça olduğunu, dalga geçilerek söyleyen birkaç kisi duydum. E hani dine söz söylemek kötü bir şeydi? Sen neden söylüyorsun:)
Ve daha bir sürü şey.
Kimsenin ötekine bir gram saygısı yok.malesef bizim ülkemizde 'bana ne' demek diye bir şey yok. herkes herkesi elestiriyor .
Mevcut hükümet de kimse bugün a yarın b, halkı kutuplastirmaktan her zaman zevk aliyor

Babannem 9 yaşında hoca olan babası tarafından dedemle evlendiriliyor
Ben bu olaylarla büyüdüm
o Gün size dinde bu olaylar var ve yaşanıyor diye anlatmaya çalışmıştım
Karşı çıkmıştınız neyse geçen geçmiştir
Sadece bu zihniyetin baskın olmasına başa gelmesine selefi akımına izin verilmemeli
Ve gerçek anlamda endişeliyim ülkem adına
Korkuyorum
Bugün çok ciddi ülkede selefi(işid) yapılanmaları var
Ve bunlar gözü kara insanlar
Ülke uyuşturucu cennetine dönmüş
İçişleri bakanının ne yaptığı hiç belli değil
Ülkücü mafyatik yapılanmalar çok korkutucu artık
Ülke işidin uyuşturucunun mafyanın elinde
Bunlar bir ülke için felaket demektir
Rica ediyorum ülkesini seven milketini seven çocuklarının yarınını düşünen tüm akli dengesi yerinde insanlar araştırsın ona göre oy versin
Buda elimizden giderse artık çok geç olabilir

Çok merak ediyorum,davul zurna ile karsilanirken,megri megri diye aniririlirken,siz ne yapıyordunuz?Ben çıldırıyordum da.
Ben de neleri neleri merak ediyorum da bir kişi çıkıp cesaret gösterip bize söylenenler bunlar bunların dışında bişey düşünüp üretemiyoruz diyemiyor

Ben de neleri neleri merak ediyorum da bir kişi çıkıp cesaret gösterip bize söylenenler bunlar bunların dışında bişey düşünüp üretemiyoruz diyemiyor
Yolsuzluk,adaletsizlik arşa çıkmış,ekonomi yerin dibine batmış ama elimizde sadece terör çığırtkanlığı ve başörtüsü konusu var diyebilirler mi?Diyemezler,çünkü onlar hep mağdur!.

Fetöye ne diyorsunuz?
Onunla kadim dostluk götürenlere?
Bende onu söylüyorum işte. Bütün danışmanları fetöcü ve Pkk lı olan ülkenin bölünmesini konuşan, yakalandıklarında da "eee bilmiyorduk" "nooolmuş, hayır yani nooolmuş, üzülüyorum, kırılıyorum" diyen adamlara oy vermiyorum dedim. Bi daha anlatayım mı?

Yolsuzluk,adaletsizlik arşa çıkmış,ekonomi yerin dibine batmış ama elimizde sadece terör çığırtkanlığı ve başörtüsü konusu var diyebilirler mi?Diyemezler,çünkü onlar hep mağdur!.
Yolsuzluk konusunda millet ittifalının bir sürü belediye başkanı tutuklandı, terör konusunda danışmanları, çalışanları fetöcü, pkklı çıkanlar millet ittifakı, terör kanallarına çıkıp Ülkeyi kötüleyenler millet ittifakı, Fetöcüleri ceza evlerinden çıkaracağız diyenler millet ittifakı, Özerklik (Bölünme) isteyenler millet ittifakı, pkk cenazelerine katılanlar millet ittifakı, belediyelerde pkklılara iş verenler millet ittifakı, Yunanistan televizyonlarına çıkıp ülkeyi kötüleyenler millet ittifakı, 20 senedir tıkır tıkır çalışan belediyeleri artık borç alamaz hale getirenler millet ittifakı. Başka sayayım mı?

Ben o kadar çok şey sayarim ki,ama sizin kaynak a haber olduğu için bir işe yarayacağını düşünmüyorum.

Ben o kadar çok şey sayarim ki,ama sizin kaynak a haber olduğu için bir işe yarayacağını düşünmüyorum.
Hep öyle derler. Geçenlerden sizden birilerine millet ittifakına dair yaptıkları üç şey say dedim, öyle baktı suratıma. İki şey say dedim, bakmaya devam etti. Bir tek şey söyle dedim ağzından salya damladı. Sonrada çok şey sayarımda şimdi aklıma gelmiyor dedi. Neyse çay için teşekkürler..

Millet ittifakı iktidar da da şuan ben mi bilmiyorum, yönetimde olmayan iktidarda olmayan söz hakkı olmayan bir ittifaktan ne bekliyorsunuz karar merci onlar değil ki

Asirilik hic bir zaman yarar getirmez, daha ay hali gormemis bir cocugu evlendirmek din adi altinda yapiliyorsa bu pedofilidir zaten bana gore. Yani deden oyle yapti diye, yani? Deden muslumanligin elcisi mi kendisini oyle goruyor olabilir tabii.. ama kisiler yapinca neden dine yontuluyor onu anlamiyorum. Deden yanlis seyler yapmis babanneme yazik
Olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…