Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Her gördüğümüze inanıyorsak sonra işte ‘kandırıldık’ diye çıkar açıklama yaparız, değil mi?
Her şeye temkinli yaklaşmak iyidir, beri durup tüm resmi görmek gerekir.
Valla adam bahçeli ve erdoğanı takip etmek zararınıza dedi … gerisi çokta şey değil … ben bu resime hiçbir şekilde yaklaşmıyorum

Valla adam bahçeli ve erdoğanı takip etmek zararınıza dedi … gerisi çokta şey değil … ben bu resime hiçbir şekilde yaklaşmıyorum
Valla bana terör merör ayağı yapmayın, sizin milyon katınız bu uğurda zarara uğramış elini taşın altına koymuş bir aileyiz biz.
O iş bana sökmez yani, oturduğunuz yerden terör demek kolay.
90larda tayin verip ohale gönderilen, cephe çatışmasıyla görevlendirilen adamları bile terörist diyor yargılıyor iktidar…
Kim terörist?

Son düzenleme:
En uygun aday ve benim de gönlümden geçen aday o, sağ tabanlı olduğu için Cumhur’dan çok oy gelecektir, kararsız seçmenin de oy vermeye en sıcak baktığı aday olur.

En uygun aday ve benim de gönlümden geçen aday o, sağ tabanlı olduğu için Cumhur’dan çok oy gelecektir, kararsız seçmenin de oy vermeye en sıcak baktığı aday olur.
Partiden bağımsız olarak şuan gönül rahatlığı ile işte bu diyebileceğim tek aday kendisi.
Lakin istemiyor, ikna edilemeyecek ve hiç sanmıyorum 6lı masa onu çıkarsın.
Onların derdi de ayrı, ne diyeyim.
Eğer ki bu düzen değişsin isteniyorsa tek isim kendisidir, başkası değil.

Benim de gönlüm mansur'dan yana. Beyefendi tavırları, diplomatik oluşu...
En basiti göreve ilk geldiğinde makam araçlarının görev dışı kullanilmasini yasaklayıp lüks araçları satışa koymuştu. Bu benim bir siyasetciden beklediğim şey. Nefret ediyorum en k.çikirik Parti'nin gençlik başkanının yanında gezen adamın be zırhlı lüks araçlara binmesine.
Umarım aday Mansur Yavaş olur da 'chp=hedepe=terörist' diyen tayfaya da güzel bir cevap olur

Allah cumhurbaskanimiza uzun ömür versin elbette hattari vardır ama çok şükür iktidarda olduğu sürece kendimi hep güvende hissettim en azından terör ile işbirliği yapanlarla işi olmaz
Anneymişsiniz. Çocuklarınız konusunda da kendinizi güvende hissediyor musunuz? Çocukların peşinden koşup fotoğraflayan, parktan ayrılmayan mülteciler varken çocuklarınızı rahat rahat gezdirebiliyor musunuz? Çocuklarınız parktayken mesela içiniz rahat mı bir köşede eli çükünde keyiflenen çok sevgili saygılı mülteciler oradayken? Merak ettim.

Ah canım ah, şu an bilgisayarim olsa paintte aynı altyazinin KK kazen lehine cümle söylediğini yazmam bir dakikami almaz.
Gerçekten nasıl böyle asli astari olmayan şeylere inanıyorsunuz ki? Bu ülkeye çok acil internet okur yazarlığı eğitimi verilmeli.
Sizin için baktım, olayın aslı neymiş diye
teyit.org sitesinde olayın aslı var, gerçek cümleleri konuştuğu video ve altyazısi var. Başka sayfalara baktım,altyazisinin gerçek olduğunu söyleyenler var. Ki KK'da anadili Kürtçe tonla arkadaş vardır. Yanlışsa altyazı onlar doğrusunu yazabilir.

Gerçekten her duyduğunuz siyah çizgi üstüne yazılmış habere inanıyor musunuz? Bu hesapla çaycı Hüseyin 400 kere öldü:)

En azından çaycı hüseyin arada çıkıp "yaşıyorum" diye haberi yalanlıyor. Bunlar haber de yalanlamıyor işlerine geliyor çünkü. Ah be çaycı hüseyin dürüst adammışsın kıymetini bilemedik, Allah rahmet eylesin...

Bahsettiğiniz zamanlarda CHP başta değildi,zulümü CHP yapmadı,bu saatten sonra kimse de başörtüsü ile falan uğraşmaz ama AKP bir dönem daha seçilirse,bu sefer karşıt görüşlü insanların yaşam biçimleri tehlikeye girebilir.Bu başörtüsü mağduriyeti elinizdeki tek koz zaten.

Elinizdeki derken bence okumussun ama anlamamissin yazdiklarimi. Ben kendi adima birsey yazmadim burda..chp li degilsen illa ak partili mi oluyorsun halk karar verecek sonucta gorecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…