Her gördüğümüze inanıyorsak sonra işte ‘kandırıldık’ diye çıkar açıklama yaparız, değil mi?Ben duydum ama Kürtçe bilmiyorum ki alt yazıya inandık
Valla adam bahçeli ve erdoğanı takip etmek zararınıza dedi … gerisi çokta şey değil … ben bu resime hiçbir şekilde yaklaşmıyorumHer gördüğümüze inanıyorsak sonra işte ‘kandırıldık’ diye çıkar açıklama yaparız, değil mi?
Her şeye temkinli yaklaşmak iyidir, beri durup tüm resmi görmek gerekir.
Valla bana terör merör ayağı yapmayın, sizin milyon katınız bu uğurda zarara uğramış elini taşın altına koymuş bir aileyiz biz.Valla adam bahçeli ve erdoğanı takip etmek zararınıza dedi … gerisi çokta şey değil … ben bu resime hiçbir şekilde yaklaşmıyorum
En uygun aday ve benim de gönlümden geçen aday o, sağ tabanlı olduğu için Cumhur’dan çok oy gelecektir, kararsız seçmenin de oy vermeye en sıcak baktığı aday olur.Ahan da buyrun, hdp den açıklama geldi.
Adaylığa karşı çıktıkları tek isim ‘Mansur Yavaş’.
Mansur başkanım tüm siyasileri rahatsız ediyor sağı solu farketmeksizin.
Herkes biliyor çünkü o adamın karşısında durulamayacağını, onun biat etmeyeceğini…
Partiden bağımsız olarak şuan gönül rahatlığı ile işte bu diyebileceğim tek aday kendisi.En uygun aday ve benim de gönlümden geçen aday o, sağ tabanlı olduğu için Cumhur’dan çok oy gelecektir, kararsız seçmenin de oy vermeye en sıcak baktığı aday olur.
Benim de gönlüm mansur'dan yana. Beyefendi tavırları, diplomatik oluşu...En uygun aday ve benim de gönlümden geçen aday o, sağ tabanlı olduğu için Cumhur’dan çok oy gelecektir, kararsız seçmenin de oy vermeye en sıcak baktığı aday olur.
Anneymişsiniz. Çocuklarınız konusunda da kendinizi güvende hissediyor musunuz? Çocukların peşinden koşup fotoğraflayan, parktan ayrılmayan mülteciler varken çocuklarınızı rahat rahat gezdirebiliyor musunuz? Çocuklarınız parktayken mesela içiniz rahat mı bir köşede eli çükünde keyiflenen çok sevgili saygılı mülteciler oradayken? Merak ettim.Allah cumhurbaskanimiza uzun ömür versin elbette hattari vardır ama çok şükür iktidarda olduğu sürece kendimi hep güvende hissettim en azından terör ile işbirliği yapanlarla işi olmaz
Ah canım ah, şu an bilgisayarim olsa paintte aynı altyazinin KK kazen lehine cümle söylediğini yazmam bir dakikami almaz.
En azından çaycı hüseyin arada çıkıp "yaşıyorum" diye haberi yalanlıyor. Bunlar haber de yalanlamıyor işlerine geliyor çünkü. Ah be çaycı hüseyin dürüst adammışsın kıymetini bilemedik, Allah rahmet eylesin...Ah canım ah, şu an bilgisayarim olsa paintte aynı altyazinin KK kazen lehine cümle söylediğini yazmam bir dakikami almaz.
Gerçekten nasıl böyle asli astari olmayan şeylere inanıyorsunuz ki? Bu ülkeye çok acil internet okur yazarlığı eğitimi verilmeli.
Sizin için baktım, olayın aslı neymiş diye
teyit.org sitesinde olayın aslı var, gerçek cümleleri konuştuğu video ve altyazısi var. Başka sayfalara baktım,altyazisinin gerçek olduğunu söyleyenler var. Ki KK'da anadili Kürtçe tonla arkadaş vardır. Yanlışsa altyazı onlar doğrusunu yazabilir.
PKK'nın CHP ve İyi Parti’ye destek açıkladığı iddiası - Teyit
PKK, CHP ve İyi Parti’ye destek açıklayıp oy istemedi. Cemil Bayık, muhalefet partilerinin iktidarla yürümeleri halinde kaybedeceklerini öne sürüyor.teyit.org
Gerçekten her duyduğunuz siyah çizgi üstüne yazılmış habere inanıyor musunuz? Bu hesapla çaycı Hüseyin 400 kere öldü:)
Bahsettiğiniz zamanlarda CHP başta değildi,zulümü CHP yapmadı,bu saatten sonra kimse de başörtüsü ile falan uğraşmaz ama AKP bir dönem daha seçilirse,bu sefer karşıt görüşlü insanların yaşam biçimleri tehlikeye girebilir.Bu başörtüsü mağduriyeti elinizdeki tek koz zaten.Kk yine bildigimiz gibi.. oturup objektif bakmaya niye kimse yanasmiyor, anlamsiz..
Yani gercekten balik hafizaliyiz, burda yazilan seylerde ispati…90 larda bir basortu zulmu oldu mu? Oldu.. o zaman gercekten insanlr kapaliydi ama.. simdiki gibi ikoncanlar gibi degil..simdikilere cok rahatlik verildigi icin mokunu cikardilar, cunku zorluk yasamadilar..yasayan insanlar korkuyolar tekrar o gunlerin gelmesinden, insanlari korkulari var diye suclayamayiz dimi? Insanlarin bu zayif yonu yeri gelince kotuye kullanildi mi? Bence evet.
Ha biri yazmis biri gelip basortumu mu cekecek diye.. evet aynen oyle olacak.. simdi bile bazi (!) yerlere gittiginizde laf atan hakaret eden kisi/ler olacaktir ki bunu haberlerdede gorduk kac keZ. Gecen gun kizin birinin videosunu izledim kafenin birinde nerdeyse kovmuslar kapali olduklari icin. Yani bu bu yil oluyor 20 yil once degil. Chp gelse hepsi yine gelecek emin olabilirsiniz.. cunku ozgurluk dusmani bunlar. Carsaf yirtanda bunlar carsafliyla poz verende..kisaca menfaati nerdeyse oraya..
Burda hep demisimdir kotunun iyisiydi ak parti, o da erdogan yuzundendi.. siz saniyor musunuz
Millet ak partiye bayiliyor? Feto olayi patlayinca istifa etmesi gerekirdi o ayri..
Daha onceki postumda yazdim guc degistiren taraf degisiyor, tek fark bu. Ak parti belediyesinj kendi adamlariyla doldurdu chp yapmadi mi? Yapti yani hem adami ise aliyolar belediyede hemde 10 tane uye bul bize diye darliyorlar.. Hepside kendi menfaatine gore hareket ediyor, hortumluyor torpil yapiyor, gucunu kotuye kullaniyor. Akp li yapiyor chp li yapmiyor mu acaba? Siyaset hic bir yerde duzgun degil, siyaset kirli istir
Ama Turkiyede siyaset mide bulandirici.
Elinizdeki derkenBahsettiğiniz zamanlarda CHP başta değildi,zulümü CHP yapmadı,bu saatten sonra kimse de başörtüsü ile falan uğraşmaz ama AKP bir dönem daha seçilirse,bu sefer karşıt görüşlü insanların yaşam biçimleri tehlikeye girebilir.Bu başörtüsü mağduriyeti elinizdeki tek koz zaten.
Cehape zulmü yine olur diyen siz değil miydiniz?Yoksa ironi mi yaptınız?Elinizdeki derkenbence okumussun ama anlamamissin yazdiklarimi. Ben kendi adima birsey yazmadim burda..chp li degilsen illa ak partiki mi oluyorsun halk karar verecek sonucta gorecegiz
Kelepir köprü var elimde sıfır kullanılmamış. Almak isterseniz özel mesaja gelin, uygun fiyata satıyorum. Allah’ınızı severseniz Facebook’ta orada burada her gördüğünüze inanıp gelip buraya atmayın.
Ben de bunu anlatmaya çalışmıştım,80 yıllık zulüm deniyor ya,80 yıldır sağ ağırlıklı partiler iktidarda zatenCHP en son ne zaman tek başına iktidardaydı
Tabiiki bunu biliyorum ama kafa ayni bana gore.. ayrica insanlarin korkularini yazdim..degilse diger turlusunu ispat etmelerini umut ediyorum.Cehape zulmü yine olur diyen siz değil miydiniz?Yoksa ironi mi yaptınız?