Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Bildiğimiz yoldan pkk ile ilerleyelim diyorsunuz anladık

Merdivene tersten çıkmaya çalişan adam ve akp eskileri düzeltecek değil mi ülkeyi pkk ile halay çekerek 😂 böyle devam edin ne diyelim sizden hoşgörü bekleyen yok zaten siz kimsiniz oynayın kendi aranızda
Sizi şikayet ediyorum artık,buradaki üyeleri bir terör örgütü yandaşı olmakla itham edemezsiniz!.

Lütfen okuyun biraz da sizin sinirleriniz bozulsun.🥰
Sinirlendigim sey kimin kime oy verecegi degil,sizin tahammulsuzlugunuz, yani tanimadiginiz bir platformda birine kabul edemiyorum,nasil oraya oy verir tarzinda yorumlar yapabiliyorsunuz, bu ozguven nereden geliyor ya da nezaketsizlik mi demem gerekiyor.

Merdivene tersten çıkmaya çalişan adam ve akp eskileri düzeltecek değil mi ülkeyi pkk ile halay çekerek 😂 böyle devam edin ne diyelim sizden hoşgörü bekleyen yok zaten siz kimsiniz oynayın kendi aranızda
Barzani ile elele fotoğraf çektiren kk değildi! Sizin pkk sempatizanı demeye hakkınız yok bize hanımefendi.

Sizi şikayet ediyorum artık,buradaki üyeleri bir terör örgütü yandaşı olmakla itham edemezsiniz!.

Demirtaş sırtımızı kandile dayadık demedi mi? E hdp ile ben mi ortaklık yapiyorum. Neyi itham edecegim savundugunuz ittifak zaten ortak

Hic guzel caninizi sıkmayin,malesef birileri karsi tarafi hep kucuk hordugu, horladoği, halkin icinden olamadigi icin bu durumda.En buyuk gaflet tahammulsuzluktur, bu zihniyet beni de korkutuyor, kullanacagim oya bile tahammulu yoksa insanlarin ellerinden gelse baska neler nelerde yaparlar.Ayy buralari okumayayim valla sinirim bozuldu gece gece.
ha sizler çok tahammüllüsünüz karşıt fikirlere.biri demirtaş der.biri pkk eşittir hdp der.bu mudur sizin tahammül seviyeniz.
sizlerin o beğenmediği parti "hdp" mecliste temsil edilen,geçen seçimlerde %10 barajını aşan legal bir parti.beğenmediğiniz demirtaş da avukat ve bir çok davadan beraat almış bir insan.siz bunlara ne kadar saygı duyuyorsanız,bizden de onu görürsünüz.
@calpol, Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 bu sizler için de geçerli.

Size yorumumu silebilsem keşke.
Anlamsız ve gereksizmiş.

Hic guzel caninizi sıkmayin,malesef birileri karsi tarafi hep kucuk hordugu, horladoği, halkin icinden olamadigi icin bu durumda.En buyuk gaflet tahammulsuzluktur, bu zihniyet beni de korkutuyor, kullanacagim oya bile tahammulu yoksa insanlarin ellerinden gelse baska neler nelerde yaparlar.Ayy buralari okumayayim valla sinirim bozuldu gece gece.
Erzurum mitinginde de halkın taşlanması sinirinizi bozdu mu ? Sadece meraktan soruyorum. Bu durum parti üstü bir durum çünkü.

Sinirlendigim sey kimin kime oy verecegi degil,sizin tahammulsuzlugunuz, yani tanimadiginiz bir platformda birine kabul edemiyorum,nasil oraya oy verir tarzinda yorumlar yapabiliyorsunuz, bu ozguven nereden geliyor ya da nezaketsizlik mi demem gerekiyor.
Biz kimseyi göz ardı etmedik bize selametle diyip diyip göz ardı ettiler tahammülsüz niye biz olduk şimdi. Kime isterseniz ona oy verirsiniz sadece doğruları anlatmaya çalışıyoruz, şimdi anlamazsanız bir gün elbet anlayacaksınız, tıpkı fetö yü herkesin anladığı gibi.

Bunu size bile dememişken neden bu gereksiz tepkiniz? Ne derseniz deyin umurunda değil.

Siz istiyorsunuz ki Gaffar Okkan'ın katilleri düzeltsin. Sorsam en büyük vatansever olduğunuzu iddia edersiniz. Millet ittifakı masasında hdp yok ama cumhur masasında hüdapar var. Resmen var.

Bu arada biz kimsek bu kadar önemsizsek alıntı alıntı üstüne, yuhalanıyoruz diye zırlamayın. 😄

Ne merdivenmiş arkadaş :işsiz:

Okşan'la yatakta samimi pozları vardı, onları diyorlar herhalde 🙄 Amaaan, kimin kimle yok ki, boşver. Baksana Kerimcan da zevksiz çıktı. Cemil İpekçi döküldü dökülecek.
Sjdjdj biri attı, kadını ayağı ile dürtüyor 🤣🤣🤣

Siz istiyorsunuz ki Gaffar Okkan'ın katilleri düzeltsin. Sorsam en büyük vatansever olduğunuzu iddia edersiniz. Millet ittifakı masasında hdp yok ama cumhur masasında hüdapar var. Resmen var.

Bu arada biz kimsek bu kadar önemsizsek alıntı alıntı üstüne, yuhalanıyoruz diye zırlamayın. 😄
Uzun uzun yazdım bir de🥴

X