Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Biri dinci olunca, hacıyız hocayız müslümanız deyince meşrulaşıyor, te Allaam…
Benden ikisine de oy çıkmaz, hiç çıkmadı bundan sonra da çıkmayacak, herkesin dini kendisini ilgilendirir, vatan söz konusuysa, cumhuriyet ve egemenlik söz konusuysa, bayrağım söz konusuysa benim oy verme kriterlerim belli.
hdp hüdapar ve bu 2 partiyle ittifak olan hiçbir partiye oy vermem, ne şehitlerin kemiklerini sızlatırım ne de Gaffar Okkan’ın.

Nene Hatun’un memleketinden aksi beklenmezdi.

Chp ye gittiği illerde bu tarz zorluklar hep çıkartılıyor. Nedense Akp için uygun olan miting alanı Chp geleceği zaman oarası miting alanı değil şurası diyerek değiştiriliyor. Ve sizde bu durumla gurur duyuyorsunuz. Memleketim Gaziantepte de aynı olay yaşandı mesela ama gitmek isteyen gidiyor

Türkiye isminden rahatsız olduklarını açık açık itiraf ediyorlar, bir kürt olarak ben rahatsız oluyorum bu durumdan. Vatan dostu (!) cumhur ittifakı kendi menfaati için ulke ismini satacak neredeyse.
Turkum dogruyum çalışkanım ne mutlu türküm diyene!
Ben daha andimizin kaldırılmasını aşamadim...

- Biri 20 kusur yildir siddet iceren eylemde bulumazken digeri kan dokmeye devam ediyor.

- Biri mitinglerde ve secim stantlarinda Sanli Turk Bayragimizi serefle dalgalandiriyor. Digeri “Dise dis kana kan seninleyiz Ocalan” sloganlari atiyor.

- Biri sirtimizi Kandil’e dayadik diyor ve dunku mitinginde kendilerine kopruden gecerken dayi muamelesi cekiliyorsa bedel odetiriz diye tehdit savuruyor.

Sizce yok mu?

Eklentiler

• 75B9BA7B-BC50-4C5E-AD73-B20E140D4A65.png
    180,8 KB · Görüntüleme: 58
Demirtaş, Barış Pehlivan’ın “Cezaevi muhasebe yerleridir de… Bugünkü Selahattin Demirtaş’ın dışarıda yaptıklarına ya da yapamadıklarına dair ‘keşke’leri nelerdir” sorusunu şöyle yanıtladı:

* Deneyimli bir mahpus olarak cezaevini biliyorsunuz tabii Elbette yaşamın her dönemi bir muhasebeyle geçmek zorunda. Cezaevi de bunun için ‘ideal’ bir yer. Çok fazla keşkem yok açıkçası. Ancak Çözüm Süreci’nin başarılı olması için daha fazla inisiyatif alabilirdim. Her ne kadar AKP süreci istismar etse, kendine yontmaya çalışsa da. Bazı eksikleri ve yöntem hataları olsa da. Daha şeffaf, daha hukuki bir süreç yürütülmeliydi ve konuyu TBMM zeminine çekebilmeliydik diye hayıflandığım oluyor. Bir de bugün olsa kurmayacağım ya da o şekilde ifade etmeyeceğim bazı cümleler var. Örneğin ‘Başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz’ ifadesi hem bağlamından koparılmaya hem yanlış anlaşılmaya çok müsait bir ifadeydi. Ben orada, Öcalan PKK’ye silah bıraktıracak ve barışa katkı sunan hiç kimsenin yaptıkları toplum tarafından unutulmayacak demek istiyorken istismara açık bir cümle kurmuş oldum.

‘Dönemin siyasi atmosferi unutuluyor, unutturuluyor‘​

* Bir de atlanıyor ama o günlerde AKP çevreleri Erdoğan ve Öcalan’a Nobel Barış Ödülü verilmeli demekten geri durmuyorlardı. Öyle bir atmosferdi. Benim o cümleyi sarf ettiğim dönemin siyasi atmosferi unutuluyor, unutturuluyor. Aslında ben öyle heykel meraklısı biri değilimdir. Heykelini dikmeyi, mecazi anlamda kullanmıştım. Hatta aynı gün, yani o sözleri söylediğim gün, heykel meraklısı olmadığımı söylemiştim de. Ama meydan meydan dolaştırılarak aleyhime propaganda olarak kullanılan videonun devamındaki o bölümü hiç kimse yayımlamıyor. Size o kısa videoyu iletiyorum. Dikkat edilirse o meydan meydan dolaştırılan, sosyal medyada paylaşılan videonun devamıdır.

‘Çözüm süreci bittikten sonra AKP medyası tarafından piyasaya sürüldü‘​

* Bir de şöyle bir gerçek var; o video çözüm süreci bittikten sonra AKP medyası tarafından piyasaya sürüldü. Üç yıl boyunca kimsenin aklına bile gelmedi o konuşma. Savcı bile üç yıl sonra soruşturma açtı. Yine de istismar edilmeye açık bir cümle kullanarak ellerine koz vermiş oldum. Bu arada, Öcalan’ın kendisi de heykelinin dikilmesi meraklısı değil. O da barış olsun, demokratik çözüm olsun düşüncesindeydi. Bunu da belirtmeden olmaz. İşte bu ve benzeri bazı konuşmaları daha dikkatli yapmalıydım diye düşünüyorum. Elbette bu açıklamaların hiçbiri suç değil. Buna rağmen ben sadece konuşmalarımdan dolayı 144 soruşturma, 47 dava, 10 bin yıl ve 38 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle karşı karşıya kaldım, şu ana kadar. Altı yıldır tutukluyum ve dokuz yıl da hapis cezası verildi bana. Buna rağmen mağdur değil, mağrur olmaya ve her konuya özeleştirel yaklaşmaya gayret ediyorum.

Topikle alakasız ama (aslında çok da alakasız değil) insanlara yıllarca bağlaç olan -de’yi ayrı yazın diye baskı yaptık yaptık, en sonunda bağlaç olmayan -de’yi de ayrı yazmaya başladılarsosyal medyada falan görüyordum da resmî bir yazıda görmek beni bir tık üzdü… Acaba dilekçeyi yazan sekreter kaç puan almıştı ? Liyakat neydi? Çikolata markası mıydı?

Kusura bakmayın ama daha geçen sene açılmış bir bayrağı savunan kişileri fark var deyip birbirinden ayıramam, 2 parti de 1 gün arayla aynı olay için aynı tepkiyi göstermiş, o bayrak için tepki göstermeleri bir şey ifade etmiyorsa diyecek lafım yok.
Kanunen parti oldukları için suç kapsamına girecek sözler söyleyemem ama ikisinin de geçmişi şaibeli değil mi? Nereden geldikleri ne yaptıkları?
İçinden çıktıkları söylenen unsurların Askerimizi polisimizi şehit eden örgütler olması bir şey fark ettirmiyor mu?
Askerimizle ilgili açıklamalarını unuttuk sanırım, ki askerimizi teröristlerin kökünü kurutsun diye gönderen Türkiye Cumhuriyeti Devletidir.
Linkini verdiğim röportajda aynen şöyle bir cümle var “ister devletten gelsin ister örgütten gelsin halkın evlerine zorla girmeyi mesken ma’suniyetinin ihlali olarak gördüğümüzü ve bunu kabul edilemez bulduğumuzu özellikle belirtiyoruz.”
Devletle terör örgütü aynı kefeye konamaz, teröristler halkı katletmek için evlerine baskın yapıyor, devletimiz ise halkı korumak için orada.

Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Kürdistan Bölgesi veya Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, Irak'a bağlı, anayasal düzeyde varlığı olan özerk bir bölgedir.... Böyle geçiyor.

Arşiv mi Buraya attığınız haberlerin hangisi gazete arşivlerinden acaba ? Arşiv dediğiniz troll hesapların paylaşımı
Kaynaklarıyla yapmadığınız sürece paylaşımlar söylentiden ibarettir.

Anliyorum, saygi duyuyorum.

Evet ikisi de kanun nezdinde siyasi parti. Lakin biri fikirle, digeri kanli eylemleriyle yol aliyor.

1341 gundur PKK’nin daga kacirdigi evlatlarinin pesinde nobet tutan Diyarbakir Annelerini dusunerek oy verecegim.

Yukarida yazmistim Abim Gaffar Okkan’in bifiil ekibindeydi. Hemsehrim, ailece cenazesindeydik. Abimin oyu ile benimki ayni; bu kadarini yazayim.

Verdiginiz linki bir kac farkli kaynaktan okuyacagim, tesekkurler.

Ben size ne demişim siz nasıl cevap vermişsiniz okuyun o zaman.
Gayet seviyeli konuşmuşum da sizinki öyle değil.

Öcalanın kendisi de demokratik çözüm olsun bariş olsun düşüncesindeyi demek.. Yazık kıyamammm. Ayy kimlerle muhatap oluyorum ya şurada hadi size kolay gelsin. Binlerce askerimizin katili için kurulan cümleye bak ağzimi bozmak istemiyorum. Öcalan da demirtaş ta içerde çürürler inşallah gün yüzü göremezler

Geçen biri Kılıçdaroğlunun peygamber soyundan geldiğini söylüyordu, velev ki öyle adam bunu söylemiyor hatta gizliyorsa karşı tarafa benzemeye gerek mi var?
Bir kere bir yerde soran olmuşta söylemiş. Siz hiç mitinglerde sürekli bundan bahsettiğini duydunuz mu ? Eğer bu kişi Erdoğan olsaydı her mitingte bunu tekrarlardı. Duymayan kalmasın diye :) Hatta tv lerde bile mini bilgisel şeklinde yayınlanırdı emin olun.

Eminim ben ahahsjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…