Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Satilmadik kurumlarimizin satış anlaşmalarida yapıldı
Seçim sonrası tamamlanacak, yeniden secilirlerse

Hanımlar,
defalarca yazdım ama seçim haftası topiğin iyice kaynayacağını bildiğimden tekrar edeyim, demokrasi demek çok seslilik demek, herkesin özgür iradesiyle seçme hakkını kullanması demek.

Seçimler bir savaş değildir, farklı adaylara partilere oy verenler de düşmanınız değil.

Herkes istediği adayı destekler ve gider oyunu verir, sandıktan çıkacak sonuç düşmanın mağlubiyeti veya galibiyeti gibi değerlendiriliyorsa, bunu bir güç gösterisi olarak görüyorsanız hepiniz seçimleri, demokrasiyi yanlış anlıyorsunuz demektir.

Desteklediğiniz liderlerin üslubu ne olursa olsun sizler bu toprakların evlatları olduğunuzu unutmayın, birbirinizi ötekileştirmeyin.

Siyaset Meydanı bölümünde aşağılama, hakaret vb olmadığı sürece polemik serbest, adaylara, Atatürk’e, makamlara veya birbirinize hakaret edemezsiniz, üslupsuz yazamazsınız.

Siyaseti 5 yaş çocuğu gibi tartışmayın rica ediyorum, çok çok okumak istemediğiniz mesajlar için göz ardı et butonunu kullanırsınız.

Yasin Börü'yü bilmediği için şu tavır fazla gereksiz değil mi? Benim hemserimdi, ama çevremde adını bilmeyen tonla insan vardır. İsimlere bu kadar takılmayın derim.

Gezide ölen gençleri isim isim sayıp yasin Börü kim derse sonra hepsine çok üzüldüm derse kusura bakmayın ama sadece gülerim.

Teşekkür ederim. İlk cümleniz bile mantıklı gelmişti ama ortalarda yazmışsınız ya “fark burada” diye, size kötü bir haberim var: Hizbullah bir çikolata markası değil. Size de kolay glsin.

PKK dan kastınız HDP ise zaten meclisteler. %10 civarında da bir oyları var. Ama HÜDA-PAR ı AKP ye oy vererek siz meclise sokacaksınız bunu unutmayın.

Bunların varoluşu 2023 e bile yakışmazken, bugüne kadar neyimiz varsa hepsiyle sorunları var!
Ve hala ulusal kanalda çıkıp yok ülke ismi yok bayrak yok kadın çocuk konuşabiliyorlar, konuşturan utansın!!!
Türkiye isminden rahatsız olduklarını açık açık itiraf ediyorlar, bir kürt olarak ben rahatsız oluyorum bu durumdan. Vatan dostu (!) cumhur ittifakı kendi menfaati için ulke ismini satacak neredeyse.

Siz hdp ye ok diyorken sorun olmuyor ama
Biz Hdp ye ok demiyoruz onlar zaten mecliste Hdp tek adam gitsin demokrasi gelsin dediği için dedeme ok diyor. Çünkü zamanında Akp onlara demokrasi sözü verdi ama uygulamadı. Seçime girmesine ve seçilmesine izin verdiği belediye başkanlarını görevden alıp kayyum atadı. Madem o kişiler terörist idi neden YSK seçime girmesine ve hatta seçilmesine izin verdi?

Bunların varoluşu 2023 e bile yakışmazken, bugüne kadar neyimiz varsa hepsiyle sorunları var!
Ve hala ulusal kanalda çıkıp yok ülke ismi yok bayrak yok kadın çocuk konuşabiliyorlar, konuşturan utansın!!!
Onların konuşmasını dinlerken kanım çekiliyor

Ben elbette ki biliyorum kim olduğunu.
O ve arkadaşlarını da.
Hatta teyit etmek için soruyorum da dedim.
Ev sahibi de cok farkli soylemlerde bulunmus.
google ma yetenegim var.
Herkesi kendi kapasitelerinde görüyorlar maalesef.
Ama beklediğim yorum bu idi.
o da sizden geldi teşekkür ederim.
Medya yanlı sonuçta.
Bu çocuk hudapar adına orada idi.
Yazık değil mi bu gencecik canlara kiydirdilar,kıydılar.

Türkiye isminden rahatsız olduklarını açık açık itiraf ediyorlar, bir kürt olarak ben rahatsız oluyorum bu durumdan. Vatan dostu (!) cumhur ittifakı kendi menfaati için ulke ismini satacak neredeyse.
Etnik kökenlerimiz hepimizin bambaşka, eşelesek türk bulamayız ki zaten.
Misal anne tarafım göçmen, berikinin bilmem nerden gelmiş sülalesi vs.
Çok mozaikli, rengarenk, bu vatana gönül vermiş, ekmeğini yemiş suyunu içmiş insanlarız sadece.
Biz vatan bildiysek, ucuz siyaset malzemesi olmamalı, kalkıp şu leş numaralarla özellikle gençlerin akıllarını bulamalarına sinir oluyorum ya.
Geçen biri Kılıçdaroğlunun peygamber soyundan geldiğini söylüyordu, velev ki öyle adam bunu söylemiyor hatta gizliyorsa karşı tarafa benzemeye gerek mi var?
Bakın biz de dindarız işte efendim yok şöyle vatanseveriz gibi sidik yarışına döndü ortalık.

Din üzerinden siyaset hep ise yaradı, çünkü halk cahil. Niyet o yani, ne gerek var öyle bile olsa adam söylememiş bunu ortaya atmanın mantığı ne. Din ve vatan kavramlarının bu denli istismar edildiği başka bir ülke var mı merak ediyorum.

Ben Gezi olaylarına katılmış biriyim dediğiniz gibi olmadı o işler! Biz başlatmadık biz sadece barışçıl bir şekilde eylem yapma hakkımızı kullandık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…