- 17 Ocak 2020
- 27.502
- 39.714
Satilmadik kurumlarimizin satış anlaşmalarida yapıldıSorsunlar onlar seçmen değil mi ? vergi alırken vatandaş oluyorlarsa herkes kadar onların da hakkını araması lazım. Kılıçdaroğlunu biz de beğenmezsek yanlış yaparsa biz de gerekeni yaparız. Bu konuşmadan çıkan anlam anlaşma yaptıkları mı yani? Defalarca açıkladılar tek adam rejimi gitsin demokrasi gelsin diye Kılıçdaroğluna oy vereceğiz diye. İstedikleri kadar mitinglerde Öcalan çıkacak desinler bu ülkede kimse çıkarmaz ama hatırlatayım CUMHURBAŞKANIMIZ geçenlerde 71 yaşındaki bir HİZBULLAH militanını serbest bıraktı. Bence siz düşünün HÜDA-PAR la ne anlaşmalar yapıldı acaba diye!
Yasin Börü'yü bilmediği için şu tavır fazla gereksiz değil mi? Benim hemserimdi, ama çevremde adını bilmeyen tonla insan vardır. İsimlere bu kadar takılmayın derim.
Bunların varoluşu 2023 e bile yakışmazken, bugüne kadar neyimiz varsa hepsiyle sorunları var!Hudapar Atatürk dostu, ölüp bitiyor Atatürk için.
Teşekkür ederim. İlk cümleniz bile mantıklı gelmişti ama ortalarda yazmışsınız ya “fark burada” diye, size kötü bir haberim var: Hizbullah bir çikolata markası değil. Size de kolay glsin.Belki de Hüdaparin mitinglerinde pkk bayragi görmediğimdendir. Şu forumda benim cumhur ittifaki ile ilgili tek olumlu msjımı göremezsiniz. Normalde de en cok ben eleştiririm hatası çok. Ama diğer taraf direk pkk bağlantili. Fark burada. Ve burada da gördüm Bi kaç sayfa yorumda hakliliğimi. Neyse işim gücüm var benim çok fazla oyaliyor burasi insani size kolay gelsin
PKK dan kastınız HDP ise zaten meclisteler. %10 civarında da bir oyları var. Ama HÜDA-PAR ı AKP ye oy vererek siz meclise sokacaksınız bunu unutmayın.Vermiyorum kardeşim size ne ya. Bildirim geldi bi yorum bıraktim pusuda bekliyormuş milletOyu yüzde iki bile olmayan adama neden oy vereyim. Benim amacim millet ittifakının kazanamamasi zaten. En büyük rakip ata olsa gider ona oy verirdim. Kim ne hali varsa görsün diyenlerdendim ama göz göre göre de pkk nin meclise gelmesine alet olamam.
Türkiye isminden rahatsız olduklarını açık açık itiraf ediyorlar, bir kürt olarak ben rahatsız oluyorum bu durumdan. Vatan dostu (!) cumhur ittifakı kendi menfaati için ulke ismini satacak neredeyse.Bunların varoluşu 2023 e bile yakışmazken, bugüne kadar neyimiz varsa hepsiyle sorunları var!
Ve hala ulusal kanalda çıkıp yok ülke ismi yok bayrak yok kadın çocuk konuşabiliyorlar, konuşturan utansın!!!
Biz Hdp ye ok demiyoruz onlar zaten meclisteSiz hdp ye ok diyorken sorun olmuyor ama
Onların konuşmasını dinlerken kanım çekiliyorBunların varoluşu 2023 e bile yakışmazken, bugüne kadar neyimiz varsa hepsiyle sorunları var!
Ve hala ulusal kanalda çıkıp yok ülke ismi yok bayrak yok kadın çocuk konuşabiliyorlar, konuşturan utansın!!!
Ben elbette ki biliyorum kim olduğunu.Cumhur cumhur diye gezip Eren'in 'e'sini bilmeyenler de var. 6-7 Ekim filmi çıktı geçen, belki izlediniz bilmiyorum. Kayın ailesi hudaparli olan çocukluk arkadaşım/akrabam sürekli paylaştı, o da diğerleri de. Seçim zamanı olduğu için de arada paylasim yapıyorlar böyle, Eren'i asla bilmiyorlar hatta inanır mısınız umurlarında bile değildir.
Etnik kökenlerimiz hepimizin bambaşka, eşelesek türk bulamayız ki zaten.Türkiye isminden rahatsız olduklarını açık açık itiraf ediyorlar, bir kürt olarak ben rahatsız oluyorum bu durumdan. Vatan dostu (!) cumhur ittifakı kendi menfaati için ulke ismini satacak neredeyse.
Din üzerinden siyaset hep ise yaradı, çünkü halk cahil. Niyet o yani, ne gerek var öyle bile olsa adam söylememiş bunu ortaya atmanın mantığı ne. Din ve vatan kavramlarının bu denli istismar edildiği başka bir ülke var mı merak ediyorum.Etnik kökenlerimiz hepimizin bambaşka, eşelesek türk bulamayız ki zaten.
Misal anne tarafım göçmen, berikinin bilmem nerden gelmiş sülalesi vs.
Çok mozaikli, rengarenk, bu vatana gönül vermiş, ekmeğini yemiş suyunu içmiş insanlarız sadece.
Biz vatan bildiysek, ucuz siyaset malzemesi olmamalı, kalkıp şu leş numaralarla özellikle gençlerin akıllarını bulamalarına sinir oluyorum ya.
Geçen biri Kılıçdaroğlunun peygamber soyundan geldiğini söylüyordu, velev ki öyle adam bunu söylemiyor hatta gizliyorsa karşı tarafa benzemeye gerek mi var?
Bakın biz de dindarız işte efendim yok şöyle vatanseveriz gibi sidik yarışına döndü ortalık.
Ben Gezi olaylarına katılmış biriyim dediğiniz gibi olmadı o işler! Biz başlatmadık biz sadece barışçıl bir şekilde eylem yapma hakkımızı kullandık!Selahattin Demirtaşin çağrisiyla başlatılan ayaklanmada işkenceyle öldürüldü 16 yaşinda ki çocuk ve arkadaşlari. Ayrıntıları çok korkunç katledildi resmen ölüsüne bile eziyet edildi. Gezi olaylarini başlatan da aynı kitlenin başka versiyonu.
16 17 yaşındaydı sanmıyorum böyle olduğunuYasin börününde hizbullah veya işidçi olduğunu duymuştum
Sadece duydum kesin bilmiyorum
Kim?Gezi olaylarini başlatandir sorumlusu.
Bilmiyorum kesin ama öyle olduğunu duydum16 17 yaşındaydı sanmıyorum böyle olduğunu