Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Kürdistan diye geçer orası.

IKBY Diye biliyorum ben de öyle değil mi?
Hatta bir gün hocamın birine kuzey ırak şeklinde başlayan bir soru sorduğumda bana kızmıştı. Orası Irak’ın kuzeyi, Kuzey Irak şeklinde tanımladığında kurulmak istenen terör devletini meşrulaştırır şekilde konuşmuş olursun demişti

Çok seviyesiz tarzınız var
Hanımefendi burada herkes istediği mesajı yorumlayabilir sen ne karışıyorsun benim muhatabım sen değilsin gibi yorumlar yapılmamalı. Bir kullanıcaı bunu bana söyledi. Ayrıca diğer kullanıcılar benim mesajlarımın altına yazabiliyorsa ben de yazabiliri. Seviye seviyeli bir şekilde konuşabilenlere gösterilir

Şimdi ben a dedim siz z dediniz.
Ben hdp den bahsettim, siz geçmiş süreçlerden terör eylemlerinden, partilerin evrimleşmesinden.

Bu ülkenin cumhurbaşkanının Barzani ile görüşmesini, iş birliği yapmasını hiçe sayıyorsunuz.
Barzani kimdir, benden iyi bilirsiniz herhalde.
Davul zurnayla ülkeye soktuklarımızı unutmuşsunuz.
Terörizmi sadece niye birkaç isme yakıştırıyorsunuz, onu hele hiç anlamıyorum.
2000 li yıllarda hizbullahın yaptıklarını da biliyorsunuzdur, kusura bakmayın ben açık açık yazamam sizin gibi:)
Sizin tanışıklığınız kadar benim ahbaplığım var diyeyim, siz anlayın.
En en en basiti, bu ülkenin vatanı için canını vermeye hazır subayları bir bir terörist diye yargılandı mı, bahsettiğiniz Gaffar Okan’ın silah arkadaşları terörist ilan edildi.
Bunu anlayabiliyor musunuz?
Çözüm süreci adı altında şereflerine, namuslarına kara çalındı, dayanamayıp kafasına sıkanları unuttunuz mu? O işte ateşkes değildi, birçok kelleyi alacaklarının sözüydü ve andım olsun, ben o günlerin acısına bin oyum olsa binini de bu iktidara vermem!
Şimdi sizin açınızdan siz terör karşısında dururken, benim manzaramdan ise siz tam da orada görünüyorsunuz, üzgünüm.
Şehite kelle derken örgüt başına sayın diyen lideri, ben çok da vatan millet sakarya göremiyorum:)

Peki.

C calpol Size uzun bir yorum yaziyordum. O esnada farkli bir mesaji alintiladigim icin silmis bulundum. Firsat bulunca tekrar yazarim. Lakin izahla ugrasmayin gitsin. Kendileri calip kendileri oynuyor; Cumhur’u destekleyen yazmasin istiyorlar. Ben arsiv niteliginde paylasima devam edecegim. Yasin’den Eren’den bihaber olanlara bir sey izah edilmez.

Kopruyu gecene kadar ayiya dayi diyeceklere Ahmet Turk dunku mitingden selam yollamis.

Sorsunlar onlar seçmen değil mi ? vergi alırken vatandaş oluyorlarsa herkes kadar onların da hakkını araması lazım. Kılıçdaroğlunu biz de beğenmezsek yanlış yaparsa biz de gerekeni yaparız. Bu konuşmadan çıkan anlam anlaşma yaptıkları mı yani? Defalarca açıkladılar tek adam rejimi gitsin demokrasi gelsin diye Kılıçdaroğluna oy vereceğiz diye. İstedikleri kadar mitinglerde Öcalan çıkacak desinler bu ülkede kimse çıkarmaz ama hatırlatayım CUMHURBAŞKANIMIZ geçenlerde 71 yaşındaki bir HİZBULLAH militanını serbest bıraktı. Bence siz düşünün HÜDA-PAR la ne anlaşmalar yapıldı acaba diye!

Avrupa insan hakları mahkemesi bizim yüksek mahkemelerimizin kararının üstünde değildir. Ve elbette onun serbest kalması için karar verecektir.
Bizim mahkemelerimizde aynı kararı verdi.

Anayasa Mahkemesi (AYM), eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın tutukluluk süresinin azami süreyi aşması ve tutukluluk incelemesinin yapılmamasıyla ilgili başvurusunda hak ihlali kararı verdi.

Tutukluluğun makul süreyi aşması nedeniyle Anayasa'nın 19. Maddesiyle güvence altına alınan kişi hürriyeti ve güvenliği hakkının ihlal edildiğini kararlaştıran mahkeme, Demirtaş’a 50 bin lira manevi tazminat ödenmesine hükmetti.

Tutukluluk incelemesinin yapılmaması dolayısıyla kişi hürriyeti ve güvenliğinin ihlal edildiği iddiasının “konu bakımında yetkisizlik” gerekçesiyle kabul edilemez olduğuna hükmedilen kararda, tahliye talepleri ve tutukluluğa itirazların karara bağlanmamasının ihlal olduğu başvurusu ise “süre aşımı” nedeniyle kabul edilemez bulundu.

AYM, kararın örneklerini bilgi için Adalet Bakanlığı ve Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.

Cumhur cumhur diye gezip Eren'in 'e'sini bilmeyenler de var. 6-7 Ekim filmi çıktı geçen, belki izlediniz bilmiyorum. Kayın ailesi hudaparli olan çocukluk arkadaşım/akrabam sürekli paylaştı, o da diğerleri de. Seçim zamanı olduğu için de arada paylasim yapıyorlar böyle, Eren'i asla bilmiyorlar hatta inanır mısınız umurlarında bile değildir.

Gencecik yavrularımızın kanı yerde kalmasın sebep olanlar bir bir yargılansın ancak bir isim mevzusunu bu kadar buyutmemek lazım, benim için hepsi bu vatanın evladı, hepsi için üzülüyorum ama sizinle aynı fikirde olup Eren'i, Berkin'i de bilmeyen nice insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…