- 18 Şubat 2018
- 11.945
- 53.325
- 44
En yakınındakiler bile satmaya başladı,büyük maceralar bekliyor bizi ileriki günlerde.hasan yeşildağın kardeşi,ali yeşildağ açıklamalarından sonra,erdoğanın attığı twit,ortamı yumuşatma çabası,neden ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En yakınındakiler bile satmaya başladı,büyük maceralar bekliyor bizi ileriki günlerde.hasan yeşildağın kardeşi,ali yeşildağ açıklamalarından sonra,erdoğanın attığı twit,ortamı yumuşatma çabası,neden ki
Adamlar gemi batmadan önce kurtulmak istiyor benceEn yakınındakiler bile satmaya başladı,büyük maceralar bekliyor bizi ileriki günlerde.
Benden 1 ay küçüktü genç yaşta öldürülen çocuklara çok üzülüyorumUmut kervanı tarzı yerlerdir, hudapara bağlı olmayanlar da yardım için katiliyor bazen. Tek niyeti kurban eti dagitmakti bence çocuğun
Bahsettiğim siz değilsiniz mesajlara bakarsanız anlarsınızBen size ne demişim siz nasıl cevap vermişsiniz okuyun o zaman.
Gayet seviyeli konuşmuşum da sizinki öyle değil.
Ortalık çok karışacak gibi,bu adam Erdoğan'ın yediği içtiği ayrı gitmeyen birisi.Buna da montaj desinler,hadi bekliyoruz.O yalan,bu iftira bugünlere bu şekilde geldiler işte.Gemi çoktan delikti,zulasini dolduran kaçıp gidecek,olan bizim gibi gariban vatandaşa olacak.Adamlar gemi batmadan önce kurtulmak istiyor bence
Seçim gününe kadar olur böyle şeyler daha
Yok siz beni anlamadınız. Bak arkadaşın nasıl atladı lafını kimin için dedinizBahsettiğim siz değilsiniz mesajlara bakarsanız anlarsınız
Bundan sonrası iyi olsun inşallah ne diyelim kiOrtalık çok karışacak gibi,bu adam Erdoğan'ın yediği içtiği ayrı gitmeyen birisi.Buna da montaj desinler,hadi bekliyoruz.O yalan,bu iftira bugünlere bu şekilde geldiler işte.Gemi çoktan delikti,zulasini dolduran kaçıp gidecek,olan bizim gibi gariban vatandaşa olacak.
Gazete haber linkini de atar mısınız lütfen
Kendim için hiç bir beklentim yok,bir şekilde yaşıyorum,bu günlere geldim.Hee kendi adıma sadece huzur istiyorum bu saatten sonra ama benim çocuklarımın güzel bir geleceği olmalı,onlar için her sey.Bundan sonrası iyi olsun inşallah ne diyelim ki
Olacak inşallahKendim için hiç bir beklentim yok,bir şekilde yaşıyorum,bu günlere geldim.Hee kendi adıma sadece huzur istiyorum bu saatten sonra ama benim çocuklarımın güzel bir geleceği olmalı onlar için her sey.
17 25 külliyen yalan ve iftiraymis,öyle diyollaar.ya daha 128 milyonun,ayakkabı kutularının hesabını vermemişler.bir de bu 1 milyon dolar patladı.ama olsun,başörtümüze karışmıyordu.hülooooğ reis.
Belki de siz anlamamışsındır mesajlara dönüp bakınız merak ettiyseniz.Yok siz beni anlamadınız. Bak arkadaşın nasıl atladı lafını kimin için dediniz
Kim atladı zıpladı sizin deyiminizle
Eğer beni kastetmediyseniz cümlede hata var
Biliyorum ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum gerçektenYasin Börü'nün öldürülmesi - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Hüda-par bünyesinde olan bir dernek adına kurban eti dağıtıyormuş.
Akp nin çözüm süreci barış süreci değil miydi zaten ? Ben yapmışım gibi bana kızıyorsunuz Ben başlatmadım o görüşmeleri şuan oy vermeyi düşündüğünüz parti başlattı. Bu söylemlerinizi bana değil şuan ki hükümete söylemeniz daha doğru olur.Öcalanın kendisi de demokratik çözüm olsun bariş olsun düşüncesindeyi demek.. Yazık kıyamammm. Ayy kimlerle muhatap oluyorum ya şurada hadi size kolay gelsin. Binlerce askerimizin katili için kurulan cümleye bak ağzimi bozmak istemiyorum. Öcalan da demirtaş ta içerde çürürler inşallah gün yüzü göremezler
Büyük ihtimalleUmut kervanı tarzı yerlerdir, hudapara bağlı olmayanlar da yardım için katiliyor bazen. Tek niyeti kurban eti dagitmakti bence çocuğun
Barış sürecinde verilen tavizler,şehit olan asker ve polisler,bunlar çok çabuk unutuldu.Cok şükür bir kısım balık hafızalı değil.Akp nin çözüm süreci barış süreci değil miydi zaten ? Ben yapmışım gibi bana kızıyorsunuz Ben başlatmadım o görüşmeleri şuan oy vermeyi düşündüğünüz parti başlattı. Bu söylemlerinizi bana değil şuan ki hükümete söylemeniz daha doğru olur.
Dengeler çok karışık inanın hiç göründüğü gibi değilUmut kervanı tarzı yerlerdir, hudapara bağlı olmayanlar da yardım için katiliyor bazen. Tek niyeti kurban eti dagitmakti bence çocuğun