Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.345
Belki de siz anlamamışsındır mesajlara dönüp bakınız merak ettiyseniz.
Ay hem bana atladı zıpladı bak yazıyorsunuz hala yazdığınızı da anlamadın diyerek savunuyorsunuz.
Sizin çirkin üslubunuzu merak etmiyorumki
Sadece belki yaptığınız çirkin söylemi fark edersiniz diye düşündüm ama tarzınız buysa demek hala aynı nerde konumuz.
Neyse selametle.

İzmit’te evim yok. Olsaydi haram zikkim olsun derdim.

Ama İstanbul icin bu hakkimi yarina sakliyorum.

Cevabım size değildi diyorum ısrar ediyorsunuz. Yazdıklarınızı ayniyle size iade ediyorum
Selametle

İnsan degilsiniz!

Çaycı fırlatmış çocuğun Suriyeli olmasından rahatsızlık duyup....Hatta peşinden terlikle koşmuş...Kim yaparsa yapsın yapılan doğru değildir... Farklı gazetelerde farklı haberler var ama denildiği gibi fırlatma olayı varsa savunulacak bir yanı tabi ki olamaz.

Ali Yeşildağ’ın videosunu dinlemeden önce, malûm şahsın 100 milyar $ nakiti var dediklerinde, bunu çok fazla abartı bulurdum; ama şimdi normal geliyor. Rüşvet çarkındaki parasal büyüklüğü okuyunca Bayburt’a bile havaalanı yapma konusundaki aşırı motivasyonu(!) daha iyi anladım.

Sözde yerli ve milli diye hırsıza çalıyor;ama çalışıyor(!) denmez. Hırsızlık alçakça bir suçtur. Çocuğunun okul kıyafetine parası yetmeyen babanın intihar etmesi de, mama parası bulamayan annenin feryat etmesi de hırsızlık nedeniyledir. Depremde mezar olan binalardan, ameliyat malzemesi alınamayan hastahanelere kadar, hepsinin sebebi yöneticilerin hırsızlığıdır.

5 Milyar $ teklif eden Çelebi Holding'i belgen eksik diyerek ihâleden eleyip 3 milyar $ ihale bedeli +1 Milyar $ rüşvet alıp; devleti 2 Milyar $ dolandıranlar UMARIM HESAP VERECEK!

Haberi okumadım ama başlığın doğru olduğunu annemden biliyorum. Annemin oturduğu binanın arkasında ki binanın çevresini kapatıp ağır hasarlı raporu verip yıkılmasına karar vermiş AFAD. Binayı boşaltmışlar ama yıkmamışlar da. Geçen telefonda sordum ne oldu o bina diye AFAD tekrar gelmiş sorun yok bu binada demiş. Bina sakinleri de tekrardan evlerine dönmüşler...

Depremzede illerden birindeyim,burda da böyle yaptılar. Herkes evine döndü, bakalım sıradaki felaket ne?
İnsanlar ders alır felaketlerden, biz de daha büyük felakete zemin hazırlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…