- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Ay hem bana atladı zıpladı bak yazıyorsunuz hala yazdığınızı da anlamadın diyerek savunuyorsunuz.Belki de siz anlamamışsındır mesajlara dönüp bakınız merak ettiyseniz.
Tutuklansınlar o zamanBana bilmedigim bir sey soyle.
Dedemin böyle bir açıklaması yok ben ( en azından ben göremedim ) yazayım da inanan olur belki
Yaa atarlanip, atarlanip sizin seviyenize inemem deyip yine geliyorsunuz Cincap hanım,biraz sakinlesseniz mi neAyni performans yarin sergilenir mi?
Cevabım size değildi diyorum ısrar ediyorsunuz. Yazdıklarınızı ayniyle size iade ediyorumAy hem bana atladı zıpladı bak yazıyorsunuz hala yazdığınızı da anlamadın diyerek savunuyorsunuz.
Sizin çirkin üslubunuzu merak etmiyorumki
Sadece belki yaptığınız çirkin söylemi fark edersiniz diye düşündüm ama tarzınız buysa demek hala aynı nerde konumuz.
Neyse selametle.
Bunu yapan insan olamaz ama bu eğer bir iftira ise,bu iftirayı atanların Allah belasını versin!İnsan degilsiniz!
Çaycı fırlatmış çocuğun Suriyeli olmasından rahatsızlık duyup....Hatta peşinden terlikle koşmuş...Kim yaparsa yapsın yapılan doğru değildir... Farklı gazetelerde farklı haberler var ama denildiği gibi fırlatma olayı varsa savunulacak bir yanı tabi ki olamaz.İnsan degilsiniz!
Haberin doğrusu bu mu?Çok büyük bir bilgi kirliliği var malesef.Çaycı fırlatmış çocuğun Suriyeli olmasından rahatsızlık duyup....Hatta peşinden terlikle koşmuş...Kim yaparsa yapsın yapılan doğru değildir.
Bursa gazetelerinden okuduklarım bunlar. En azından daha tarafsız yazdıklarını düşündüğüm için.Haberin doğrusu bu mu?Çok büyük bir bilgi kirliliği var malesef.
20 küsür senedir niye yapmadın diye sorarlar adama
Depremzede illerden birindeyim,burda da böyle yaptılar. Herkes evine döndü, bakalım sıradaki felaket ne?
Haberi okumadım ama başlığın doğru olduğunu annemden biliyorum. Annemin oturduğu binanın arkasında ki binanın çevresini kapatıp ağır hasarlı raporu verip yıkılmasına karar vermiş AFAD. Binayı boşaltmışlar ama yıkmamışlar da. Geçen telefonda sordum ne oldu o bina diye AFAD tekrar gelmiş sorun yok bu binada demiş. Bina sakinleri de tekrardan evlerine dönmüşler...
Seçim haftası yaptıkları şeylerle ovunmeleri20 küsür senedir niye yapmadın diye sorarlar adama.