- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
NolmusYouTube çalkalanıyor izlediniz mi..
Biz millet ittifakını desteklememizin gerekçesi olarak hüdaparı öncelikli sebep olarak sunmuyoruz da siz ve diğer cumhur ittifakı destekleyenleri nedense gerekçe olarak hep hdp yi öne sürüyor. Sonra biz diyoruz ki e hüdapara ne diyorsunuz? Cevap yok veya kem küm, mırın kırın…
Gezi olaylarında polis kurşunuyla ölmedi mi Ali İsmail Korkmaz
Polise vur emrini hükümet verdi o zaman Tayyip Erdoğan öldürdü diyebilir misiniz
Ne alakası var yani
Demirtaş’ın emriyle çıkan ayaklanmada Yasin börü öldüyse Buda aynı mantık
sizi şimdi gördüm.Ben Cumhur ittifakini gözüm kapali desteklemiyorum. Kem küm de yapmiyorum. Kılıçdaroğlu açik açik Selahattin Demirtaşi serbest bırakacağız demedi mi? Daha ne olsun diyorum Selahattin demirtaş benim için teröristtir bu kadar net. Aponun heykelini dikeceğiz heykelini diye haykırmadi mi bu adam. Üçüncü kez filan yazıyorum bunu bir kişi açiklayamadi bunu neden görmezden geliyorsunuz?
Bakanlar zaten yerlerinde değiller olmamalılar da bir çoğu deprem bölgelerinde. milletvekili adayı oldukları illere tanıtım amaçlı gidiyorlar bildiğim kadarıyla onlar aday değil Ayrıca sayın imamoğlu ve yavaş için neden illerinde değiller diyen arkadaşlara KATILMIYORUM. İstanbul ve Ankara’da olmamaları onlar açısından artı ya da eksi mi olur hep birlikte tecrübe edicez. 1 yıl sonra yerel seçimler var.T
Tarım ve içişleri bakanı gibi mi
Ben engelledim sırf boşa cevap yazmamak İçinKızlar Cincap tarafından engelli olanlar daha sonra engeli kalkanlar görünce de bu arkadaşı bence cevap vermeyelim seçime kadar şu köşede oynasın 1500 TL lik beyaz çayını içsin falan. Seçimden sonra ben soğuk bişiler ısmarlıcam arkadaş
sizi şimdi gördüm.
selahattin demirtaş,kaç kez açılan davalardan suçsuz bulunmuştur.size göre terörist,bana göre bir milletvekili.
velev ki sizin söylediğiniz gibi olsun,suçlu olsun.tek suçlu o mu?herkes önce kendi kapısının önünü süpürsün.
akp önce kendi milletvekillerine bir baksın,sonra da sıra ona gelir.
Kusura bakmayın ama hazımsızlığınız buradaYa Allah Allah. Neden cumhur ittifakı? Gidin diğer partilere verin ille de neden Cumhur ittifakı? Sanki cumhur ittifakı çok iyi,sanki onların diğerlerinden iyi anlamda bir farkı varmış gibi. Bi kendinize gelin ya. Ata ittifakına verin mesela? Cumhur ittifakının başta olmasının öcalının özgür kalmasından daha iyi olduğunu size düşündüren nedir?
Ben engelledim sırf boşa cevap yazmamak İçin
aynı safta olalım demiyorum ki,demokrasilerde çeşitlilik güzeldir.İşte bende onu milletvekili olarak görenlerle aynı safta olamam. Olay tam olarak aslinda bu.
Size ne? Benim muhatabım siz değilsiniz ki,siz neden araya giriyorsunuzKusura bakmayın ama hazımsızlığınız buradaSizin gibi cumhur ittifakına oy verecek herhangi bir arkadaşın ‘’ Allah Allah neden ya neden millet ittifakı’’ diye bağırdığını görüp duydunuz mu? Neden Ata ittifakına oy verecekmişiz. Biraz sakin olun Boşuna çırpınıyorsunuz
Ya da hiç vermeCidden ya?
Millete vermek istemiyor olabilir herkes. Ama cumhura mi verilsin milleti beğenmediği için. Ataya ver olmadi muharreme ver. Cumhur diyor hâlâ, akillanmadilar.
Arkadaşım bunlara anlatamazsınGezi olaylarini kim hangi nedenle başlatmişti? Gezi olaylari erdoğanın emriyle başlamadi fark orada. Ama yasin Börü ve arkadaşlari Demirtaşin başlattiği ayaklanmada katledildi.
Size ne? Benim muhatabım siz değilsiniz ki,siz neden araya giriyorsu