- 17 Ocak 2020
- 27.502
- 39.714
Arap tabelaları, Suriye ordusu, Afgan halkı filan görmekten iyidir heralde zararsız bı heykelcik, kaç milyon teröristi besliyoruz yetiştiriyoruz şuan, buna kim sebep oldu bilmem farkindamisiniz ?Ben Cumhur ittifakini gözüm kapali desteklemiyorum. Kem küm de yapmiyorum. Kılıçdaroğlu açik açik Selahattin Demirtaşi serbest bırakacağız demedi mi? Daha ne olsun diyorum Selahattin demirtaş benim için teröristtir bu kadar net. Aponun heykelini dikeceğiz heykelini diye haykırmadi mi bu adam. Üçüncü kez filan yazıyorum bunu bir kişi açiklayamadi bunu neden görmezden geliyorsunuz?
Çalmadığımız kesin de oynuyoruzArkadaşım bunlara anlatamazsınBaksana nasıl zıplıyorlar ‘’ neden ya neden cumhur ittifakı’’ diye gerçekten bu halleri acayip eğlenceli geliyor. Gülerek okuyorum bütün mesajlarını En fazla 6 kişiler kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Bütün cumhur ittifakına oy verecekleri püskürtmüşler kendilerince
Ahhh pardon burası ortak bir platform değil miydiSize ne? Benim muhatabım siz değilsiniz ki,siz neden araya giriyorsunuz
Çok güzel karikatürler biliyorum da yassaaak
Ali ismail onu ilgilendirmiyor, berkin elvan onu ilgilendirmiyor..Allah rahmet eylesin.
Selahaddin demirtas mi öldürmüş.
Gezi olaylarında öldürülenlerin katili kim?
Ali İsmail korkmaz.ethem sarisuluk bunların katili kim?
Arkadaşım bunlara anlatamazsınBaksana nasıl zıplıyorlar ‘’ neden ya neden cumhur ittifakı’’ diye gerçekten bu halleri acayip eğlenceli geliyor. Gülerek okuyorum bütün mesajlarını En fazla 6 kişiler kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Bütün cumhur ittifakına oy verecekleri püskürtmüşler kendilerince
Evet haykırdı. Fakat benim sorum bu değildi. Hani siz Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılma ihtimaline karşı oyunuzu belirlediniz ya; ben de şunu diyorum, birkaç gün önce 4 azılı suçlu (isimlerini hatırlamıyorum) cb kararı ile serbest bırakılmadı mı? Bu durumda sizin argümanınız, vereceğiniz oy ile alakasız olmuyor mu? Başka sebep sunmuyorsunuz çünkü. Aslında sizin nezdinizde, sizin gibi düşünen herkese sormuştum. Bizim millet ittifakını desteklememizin sebebi, hüdaparın cumhur ittifakında olması değil. Keza hdp nin de kalır yanı yok. Ama siz ve başka arkadaşlar hdp yoluyla millet ittifakına taş atınca, biz de bu sefer diyoruz ki “ee karşı tarafta da hüdapar var, ona ne diyorsunuz?” diyoruz. Aslında siz hdp yi gerekçe olarak öne sürmeseniz biz hüdapardan bahsetmiycez zaten. (Çünkü ikisinin de kalır yanı yok.) Sebep-sonuç ilişkisi bütün olay.Ben Cumhur ittifakini gözüm kapali desteklemiyorum. Kem küm de yapmiyorum. Kılıçdaroğlu açik açik Selahattin Demirtaşi serbest bırakacağız demedi mi? Daha ne olsun diyorum Selahattin demirtaş benim için teröristtir bu kadar net. Aponun heykelini dikeceğiz heykelini diye haykırmadi mi bu adam. Üçüncü kez filan yazıyorum bunu bir kişi açiklayamadi bunu neden görmezden geliyorsunuz?
Sorma saç baş yolluyorum nedeğğnnn diyeArkadaşım bunlara anlatamazsınBaksana nasıl zıplıyorlar ‘’ neden ya neden cumhur ittifakı’’ diye gerçekten bu halleri acayip eğlenceli geliyor. Gülerek okuyorum bütün mesajlarını En fazla 6 kişiler kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Bütün cumhur ittifakına oy verecekleri püskürtmüşler kendilerince
Sinirlerini bunlar için hoplatmaya değmezÇok sinirlendim vallahi. Seçime kadar eşimi de ikna edeceğim o da versin bir oy daha çiksin hahaKendisi oy kullanmayacak ama ikna ederim diye düşünüyorum bir bildirim geldi yorum yapayım dedim stres içinde buldum kendimi. Hayır birsey değil savundukları ittifakin lideri yürüyen merdivene tersten çıkan Konya ya ülke diyen adam gördükçe gülesi geliyor insanın. Sanki adam gibi aday çıktı da biz vermedik oy. Yasin Börü kim diye soran insanla ben aynı safta olmaktan utanç duyarım.
Arap tabelaları, Suriye ordusu, Afgan halkı filan görmekten iyidir heralde zararsız bı heykelcik, kaç milyon teröristi besliyoruz yetiştiriyoruz şuan, buna kim sebep oldu bilmem farkindamisiniz ?
Aponun ruhu uflenecek sanki heykele, iyice sistiniz
Neyse 14 Mayıs'ta görüşeceğiz seninle
Ne kadar da iğrenç kelimeler kullanıyorsunuz. Yok zıplamak,yok çırpınmak,yok atlamak.Ahhh pardon burası ortak bir platform değil miydizira bütün diğer arkadaşlarınız benim mesajlarımın altına hemen atlıyorlar.
Püskürtmekten kastın nedirArkadaşım bunlara anlatamazsınBaksana nasıl zıplıyorlar ‘’ neden ya neden cumhur ittifakı’’ diye gerçekten bu halleri acayip eğlenceli geliyor. Gülerek okuyorum bütün mesajlarını En fazla 6 kişiler kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Bütün cumhur ittifakına oy verecekleri püskürtmüşler kendilerince
Yolmuşsun işteSorma saç baş yolluyorum nedeğğnnn diye
Zaten siz ancak gülebilirsiniz,anlamanızı beklemek de biraz fazla ütopik olurdu.
Aha zerre gördün mü bak nasıl arkadaşın hemen atladı mesajımaPüskürtmekten kastın nedir
cevap veremeyip,bu şekilde kalmaları yada yalan dolan videoları paylaşmalarıysa evet püskürdüler cevap veremeyip yada saldırganlaşıp gittiler.
Konuşmayı bilmek mühim mesele
ııyyyAha zerre gördün mü bak nasıl arkadaşın hemen atladı mesajıma
Evet haykırdı. Fakat benim sorum bu değildi. Hani siz Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılma ihtimaline karşı oyunuzu belirlediniz ya; ben de şunu diyorum, birkaç gün önce 4 azılı suçlu (isimlerini hatırlamıyorum) cb kararı ile serbest bırakılmadı mı? Bu durumda sizin argümanınız, vereceğiniz oy ile alakasız olmuyor mu? Başka sebep sunmuyorsunuz çünkü. Aslında sizin nezdinizde, sizin gibi düşünen herkese sormuştum. Bizim millet ittifakını desteklememizin sebebi, hüdaparın cumhur ittifakında olması değil. Keza hdp nin de kalır yanı yok. Ama siz ve başka arkadaşlar hdp yoluyla millet ittifakına taş atınca, biz de bu sefer diyoruz ki “ee karşı tarafta da hüdapar var, ona ne diyorsunuz?” diyoruz. Aslında siz hdp yi gerekçe olarak öne sürmeseniz biz hüdapardan bahsetmiycez zaten. (Çünkü ikisinin de kalır yanı yok.) Sebep-sonuç ilişkisi bütün olay.
Neden kendinizin iki adayla sınırlandırıyorsunuz ki? Sanki adam gibi aday çıktı demenize istinaden yaptım yorumumuÇok sinirlendim vallahi. Seçime kadar eşimi de ikna edeceğim o da versin bir oy daha çiksin hahaKendisi oy kullanmayacak ama ikna ederim diye düşünüyorum bir bildirim geldi yorum yapayım dedim stres içinde buldum kendimi. Hayır birsey değil savundukları ittifakin lideri yürüyen merdivene tersten çıkan Konya ya ülke diyen adam gördükçe gülesi geliyor insanın. Sanki adam gibi aday çıktı da biz vermedik oy. Yasin Börü kim diye soran insanla ben aynı safta olmaktan utanç duyarım.
Çok seviyesiz tarzınız varAha zerre gördün mü bak nasıl arkadaşın hemen atladı mesajıma
Kürdistan diye geçer orası.