Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Arap tabelaları, Suriye ordusu, Afgan halkı filan görmekten iyidir heralde zararsız bı heykelcik, kaç milyon teröristi besliyoruz yetiştiriyoruz şuan, buna kim sebep oldu bilmem farkindamisiniz ?

Aponun ruhu uflenecek sanki heykele, iyice sistiniz
Neyse 14 Mayıs'ta görüşeceğiz seninle

Son düzenleme:
Çalmadığımız kesin de oynuyoruz

Size ne? Benim muhatabım siz değilsiniz ki,siz neden araya giriyorsunuz
Ahhh pardon burası ortak bir platform değil miydi zira bütün diğer arkadaşlarınız benim mesajlarımın altına hemen atlıyorlar.

Çok sinirlendim vallahi. Seçime kadar eşimi de ikna edeceğim o da versin bir oy daha çiksin haha Kendisi oy kullanmayacak ama ikna ederim diye düşünüyorum bir bildirim geldi yorum yapayım dedim stres içinde buldum kendimi. Hayır birsey değil savundukları ittifakin lideri yürüyen merdivene tersten çıkan Konya ya ülke diyen adam gördükçe gülesi geliyor insanın. Sanki adam gibi aday çıktı da biz vermedik oy. Yasin Börü kim diye soran insanla ben aynı safta olmaktan utanç duyarım.

Evet haykırdı. Fakat benim sorum bu değildi. Hani siz Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılma ihtimaline karşı oyunuzu belirlediniz ya; ben de şunu diyorum, birkaç gün önce 4 azılı suçlu (isimlerini hatırlamıyorum) cb kararı ile serbest bırakılmadı mı? Bu durumda sizin argümanınız, vereceğiniz oy ile alakasız olmuyor mu? Başka sebep sunmuyorsunuz çünkü. Aslında sizin nezdinizde, sizin gibi düşünen herkese sormuştum. Bizim millet ittifakını desteklememizin sebebi, hüdaparın cumhur ittifakında olması değil. Keza hdp nin de kalır yanı yok. Ama siz ve başka arkadaşlar hdp yoluyla millet ittifakına taş atınca, biz de bu sefer diyoruz ki “ee karşı tarafta da hüdapar var, ona ne diyorsunuz?” diyoruz. Aslında siz hdp yi gerekçe olarak öne sürmeseniz biz hüdapardan bahsetmiycez zaten. (Çünkü ikisinin de kalır yanı yok.) Sebep-sonuç ilişkisi bütün olay.

Sorma saç baş yolluyorum nedeğğnnn diye
Zaten siz ancak gülebilirsiniz,anlamanızı beklemek de biraz fazla ütopik olurdu.

Sinirlerini bunlar için hoplatmaya değmez Ben arada bir girip günlük dozumu alıp çıkıyorum aksine çok gülüyorum

Neden düzenlediniz msjinizi. Az önceki haliyle yazsanıza bi. Niyetiniz açik oldu diye bir ürktünüz değil mi.

Ahhh pardon burası ortak bir platform değil miydi zira bütün diğer arkadaşlarınız benim mesajlarımın altına hemen atlıyorlar.
Ne kadar da iğrenç kelimeler kullanıyorsunuz. Yok zıplamak,yok çırpınmak,yok atlamak.

Püskürtmekten kastın nedir
cevap veremeyip, bu şekilde kalmaları yada yalan dolan videoları paylaşmalarıysa evet püskürdüler cevap veremeyip yada saldırganlaşıp gittiler.
Konuşmayı bilmek mühim mesele

Sorma saç baş yolluyorum nedeğğnnn diye
Zaten siz ancak gülebilirsiniz,anlamanızı beklemek de biraz fazla ütopik olurdu.
Yolmuşsun işte mesajı silemeyeceğine göre. Ya bu kadar hırpalamayın kendinizi

Aha zerre gördün mü bak nasıl arkadaşın hemen atladı mesajıma

Belki de Hüdaparin mitinglerinde pkk bayragi görmediğimdendir. Şu forumda benim cumhur ittifaki ile ilgili tek olumlu msjımı göremezsiniz. Normalde de en cok ben eleştiririm hatası çok. Ama diğer taraf direk pkk bağlantili. Fark burada. Ve burada da gördüm Bi kaç sayfa yorumda hakliliğimi. Neyse işim gücüm var benim çok fazla oyaliyor burasi insani size kolay gelsin

Neden kendinizin iki adayla sınırlandırıyorsunuz ki? Sanki adam gibi aday çıktı demenize istinaden yaptım yorumumu
Buyrun size doktoralı, kendini mükemmel yetiştirmiş ve geliştirmiş, genç ve dinamik dolu dolu bir CB adayı Oğan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…