Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.345
Kararlara uymak zorundayız uymayı taahhüt ettik. Karara uymadık diye Avrupa bize savaş açmaz veya bizi Avrupa konseyinden atmıyor evet
Ama sonuçlarını ekonomik olarak ödüyoruz
Avrupa bilim fen sanat ekonomi vs her konuda bizden ilerideyse onların istediklerine uymak zorundayız
Avrupaya göre terör bizdekinden farklı eline silah alıp eylem yapmadıysa terörist saymıyorlar

Sevinize istinaden gozardi listeme eklendiniz.

Kilosu 1500 TL olan trink para aldigim beyaz cayimi yudumlayip hayatima kalite katmak icin azicik ara veriyorum.
sizin şirketiniz mi var?ne güzel vallahi,takdir ettim bir türk kadını olarak.bunları size kimin sağladığını unutmazsınız umarım.

1500 tl lik çayınız da afiyet olsun.

verginizi dürüstçe veriyorsunuz di mi,yoksa 1500 tl lik çayı kaçırdığınız vergiden almıyorsunuzdur,peki çalışanlarınız,onlar da sizin gibi refah içinde mi?tabi ki patronları gibi kilosu 1500 tl.lik çay içemezler,ama ay sonunu getirebiliyorlardı umarım.
aksi takdirde vergi kaçırarak o çayı içiyorsanız,o çayda benim de hakkım olduğu için,haram ederim size.tıpkı reisiniz helallik istediğinde ona haram ettiğim gibi.

AİHM’e gore “Turban Politik Simge”.

Lakin su an - bazi nahos ozel sektor uygulamalari olsa da - kamu dahil serbestiyet var.

Bu durumda Millet ittifaki iktidar olursa ilgili karari uygular. Onun icin oyum RECEP TAYYİP ERDOGAN’a.

Son düzenleme:
Siz hdp ye ok diyorken sorun olmuyor ama

Hem şöyle bir şey var sırf hüdapara yaranmak için adam gidip müebbet hapis cezası alan Hizbullah üyesini çıkardı. Ama Kemal kılıçdaroğlunun kimseye yaranmak gibi bir derdi yok.

Benim nazarımda pkk ve hudapar aynı. Biri Hizbullah uzantısı.
Yani göz göre göre Hizbullah'in meclise gelmesine alet olacaksınız.
Hepsi farklı zamanlarda sırtlarını sıvazladı bunların, hepsinin eli kirli. Şimdi birbirlerine atıyorlar. Kendilerinin ak pak olduğunu iddia ediyorlar. Artık verilen sözlerde, çıkılan desteklerde de değilim açıkçası, birbirlerini suçlayıp durmalarını gülerek seyrediyorum. Kimse de kusura bakmasın yani. Benim kimseyi suçlayacak halim yok masaya oturuldu yok sözler verildi yok bilmem ne diye. Herkes kendi yapmamış gibi konuşuyor ben ona bitiyorum.

Yok ben hdp falan o konuda yorum yapmadım sen rahatsızsın ya ondan sordum ama soruma cevap vermedin ondan rahatsız değilsin yani öyle mi

Ben üst yorumlarim da hdp neyse Hüdapar benim için odur yazmiştim. İkisi de asla olmamalı. Ben cumhura verip Hüdapari desteklemiş oluyorsam sizde millete verip hdp yi desteklemiş oluyorsunuz. Hatta yetmiyor AKP eskilerini desteklemiş oluyorsunuz. Saadeti desteklemiş oluyorsunuz. Sadullah ergüne ok diyorsunuz öyle mi diye soruyorum. Aponun heykelini dikeceğiz heykelini diyen adama ok diyorsunuz yani öyle mi

Kızlar Cincap tarafından engelli olanlar daha sonra engeli kalkanlar görünce de bu arkadaşı bence cevap vermeyelim seçime kadar şu köşede oynasın 1500 TL lik beyaz çayını içsin falan. Seçimden sonra ben soğuk bişiler ısmarlıcam arkadaş

Gonulden diyorum ki tek kurus hakkiniz varsa bana haram olsun.

Kusura bakmayin bu seviyeye daha fazla vakit harcayamam.

Siz daha yasin Börü yü bilmiyorsanız çoook farkli evrenlerdeyiz. Okuyun biraz. Her hatırladiğimda aglarim.
O çocuğa ben de üzülüyorum, memleketimde oldu o olaylar, benimle yasitti. 17 yaşında ne olursa olsun bir çocuğu o şekilde katletmeyi hiçbir şey normallestiremez. Ama savunduğum için sormuyorum merakımdan soruyorum, demirtas mi bu emri vermiş, yoksa bir grup sapkın teror yandaşı kendi kendine mi yapmış?ispatlı mi. Sadece merak.

Allah rahmet eylesin.
Selahaddin demirtas mi öldürmüş.
Gezi olaylarında öldürülenlerin katili kim?
Ali İsmail korkmaz.ethem sarisuluk bunların katili kim?

Selahattin Demirtaşin çağrisiyla başlatılan ayaklanmada işkenceyle öldürüldü 16 yaşinda ki çocuk ve arkadaşlari. Ayrıntıları çok korkunç katledildi resmen ölüsüne bile eziyet edildi. Gezi olaylarini başlatan da aynı kitlenin başka versiyonu.

Çok haklısın katip, 14 mayıstan sonra ülke asla eskisi gibi olamayacak. Aynı parti kazanırsa da kaybederse de, umarım vatana millete en faydalısi kazanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…