- 26 Şubat 2015
- 1.908
- 4.422
Kararlara uymak zorundayız uymayı taahhüt ettik. Karara uymadık diye Avrupa bize savaş açmaz veya bizi Avrupa konseyinden atmıyor evetYok siz anlamadiniz uymak zorunda değiliz diyorum. Ayrıca o birleşmis milletler değil Avrupa konseyi olacak önce onu bir anlayin. Selahattin Demirtaş çıkınca ekonomi coh eyi olacaksa tabiki ciksin. Uyalım onların dediklerine.
Esas anlatmak istediğinizi yok saymiyorum. Siz onların dediklerine uyalım refah içinde yaşayalım diyorsunuz. Çünkü tarih boyunca Avrupa devletleri hep adil olmuslardir. Bizimle dosttur
Evet öyledir. Oradan çıkan her karara uymak zorunda değiliz. Siz bir hukukun h sini öğrenin sonra gelin tükürün buralarda
Bakınız Google dan normlar hiyerarşisi. Anayasamız en üstün olanıdır. Anayasamızda temel hak ve özgürlüklere nasıl bakiliyorsa ona göre işlem uygulanir.
Siz hdp ye ok diyorken sorun olmuyor ama
sizin şirketiniz mi var?ne güzel vallahi,takdir ettim bir türk kadını olarak.bunları size kimin sağladığını unutmazsınız umarım.Sevinize istinaden gozardi listeme eklendiniz.
Kilosu 1500 TL olan trink para aldigim beyaz cayimi yudumlayip hayatima kalite katmak icin azicik ara veriyorum.
Siz hdp ye ok diyorken sorun olmuyor ama
Yasin Börü kim?Selahattin Demirtaş umarim gün yüzü göremez. Avrupa kendi işine baksin. Yasin Börü nün katilidir kendisi ve daha birçok masum gencin. Şu yorumunuzla kararımda doğru olduğumu birkez daha farkettim. Tesekkürler.
Hepsi farklı zamanlarda sırtlarını sıvazladı bunların, hepsinin eli kirli. Şimdi birbirlerine atıyorlar. Kendilerinin ak pak olduğunu iddia ediyorlar. Artık verilen sözlerde, çıkılan desteklerde de değilim açıkçası, birbirlerini suçlayıp durmalarını gülerek seyrediyorum. Kimse de kusura bakmasın yani. Benim kimseyi suçlayacak halim yok masaya oturuldu yok sözler verildi yok bilmem ne diye. Herkes kendi yapmamış gibi konuşuyor ben ona bitiyorum.Benim nazarımda pkk ve hudapar aynı. Biri Hizbullah uzantısı.
Yani göz göre göre Hizbullah'in meclise gelmesine alet olacaksınız.
Çözüm sürecini başlatan ve hdpnin bu kadar büyümesine sebep olan sizin oy verdiğiniz parti. Madem bu parti pkk ile birlikte tüm yetki kapatabilecek güç hukumette neden kapatmıyor?göz göre göre de pkk nin meclise gelmesine alet olamam.
bu kadar bilgi birikimli,entellektüel birisinin,devletle hükümeti karıştırması da ne bileyim???1999’da ikna odalarinda dahi devletime guvenmekten vazgecmedim. Sevgiler.
Yok ben hdp falan o konuda yorum yapmadım sen rahatsızsın ya ondan sordum ama soruma cevap vermedin ondan rahatsız değilsin yani öyle mi
6-7 Ekim olaylarında öldürüldü.Yasin Börü kim?
Selahaddin demirtas bizzat mi öldürmüş?
Yasin Börü kim?
Selahaddin demirtas bizzat mi öldürmüş?
sizin şirketiniz mi var?ne güzel vallahi,takdir ettim bir türk kadını olarak.bunları size kimin sağladığını unutmazsınız umarım.
1500 tl lik çayınız da afiyet olsun.
verginizi dürüstçe veriyorsunuz di mi,yoksa 1500 tl lik çayı kaçırdığınız vergiden almıyorsunuzdur,peki çalışanlarınız,onlar da sizin gibi refah içinde mi?tabi ki patronları gibi kilosu 1500 tl.lik çay içemezler,ama ay sonunu getirebiliyorlardı umarım.
aksi takdirde vergi kaçırarak o çayı içiyorsanız,o çayda benim de hakkım olduğu için,haram ederim size.tıpkı reisiniz helallik istediğinde ona haram ettiğim gibi.
Allah rahmet eylesin.6-7 Ekim olaylarında öldürüldü.
O çocuğa ben de üzülüyorum, memleketimde oldu o olaylar, benimle yasitti. 17 yaşında ne olursa olsun bir çocuğu o şekilde katletmeyi hiçbir şey normallestiremez. Ama savunduğum için sormuyorum merakımdan soruyorum, demirtas mi bu emri vermiş, yoksa bir grup sapkın teror yandaşı kendi kendine mi yapmış?ispatlı mi. Sadece merak.Siz daha yasin Börü yü bilmiyorsanız çoook farkli evrenlerdeyiz. Okuyun biraz. Her hatırladiğimda aglarim.
Pkkliler öldürdü çocuğu ve arkadaşlarını, kurban eti dağıtırken. Demirtas mi yaptı bilmiyorum.Allah rahmet eylesin.
Selahaddin demirtas mi öldürmüş.
Gezi olaylarında öldürülenlerin katili kim?
Ali İsmail korkmaz.ethem sarisuluk bunların katili kim?
Allah rahmet eylesin.
Selahaddin demirtas mi öldürmüş.
Gezi olaylarında öldürülenlerin katili kim?
Ali İsmail korkmaz.ethem sarisuluk bunların katili kim?
Ben kim olduğunu biyorum.Siz daha yasin Börü yü bilmiyorsanız çoook farkli evrenlerdeyiz. Okuyun biraz. Her hatırladiğimda aglarim.
Çok haklısın katip, 14 mayıstan sonra ülke asla eskisi gibi olamayacak. Aynı parti kazanırsa da kaybederse de, umarım vatana millete en faydalısi kazanır.Hepsi farklı zamanlarda sırtlarını sıvazladı bunların, hepsinin eli kirli. Şimdi birbirlerine atıyorlar. Kendilerinin ak pak olduğunu iddia ediyorlar. Artık verilen sözlerde, çıkılan desteklerde de değilim açıkçası, birbirlerini suçlayıp durmalarını gülerek seyrediyorum. Kimse de kusura bakmasın yani. Benim kimseyi suçlayacak halim yok masaya oturuldu yok sözler verildi yok bilmem ne diye. Herkes kendi yapmamış gibi konuşuyor ben ona bitiyorum.