Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
O çocuğa ben de üzülüyorum, memleketimde oldu o olaylar, benimle yasitti. 17 yaşında ne olursa olsun bir çocuğu o şekilde katletmeyi hiçbir şey normallestiremez. Ama savunduğum için sormuyorum merakımdan soruyorum, demirtas mi bu emri vermiş, yoksa bir grup sapkın teror yandaşı kendi kendine mi yapmış?ispatlı mi. Sadece merak.

Hdp nin çağrisiyla başlamadi mi ayaklanma. Daha ne kadar etkisi olabilir Demirtaşin. Umarim gün yüzü göremez.

Selahattin Demirtaşin çağrisiyla başlatılan ayaklanmada işkenceyle öldürüldü 16 yaşinda ki çocuk ve arkadaşlari. Ayrıntıları çok korkunç katledildi resmen ölüsüne bile eziyet edildi. Gezi olaylarini başlatan da aynı kitlenin başka versiyonu.
Ben gezi olaylarını kim başlattı demiyorum ki.
Ali İsmail korkmazin katili kim o zaman diyorum

Yok siz anlamadiniz uymak zorunda değiliz diyorum. Ayrıca o birleşmis milletler değil Avrupa konseyi olacak önce onu bir anlayin. Selahattin Demirtaş çıkınca ekonomi coh eyi olacaksa tabiki ciksin. Uyalım onların dediklerine.
Esas anlatmak istediğinizi yok saymiyorum. Siz onların dediklerine uyalım refah içinde yaşayalım diyorsunuz. Çünkü tarih boyunca Avrupa devletleri hep adil olmuslardir. Bizimle dosttur ❤️

Evet öyledir. Oradan çıkan her karara uymak zorunda değiliz. Siz bir hukukun h sini öğrenin sonra gelin tükürün buralarda 😁
Bakınız Google dan normlar hiyerarşisi. Anayasamız en üstün olanıdır. Anayasamızda temel hak ve özgürlüklere nasıl bakiliyorsa ona göre işlem uygulanir.
okuduğum bölümlerden birinin ilk döneminin ilk dersinde normlar hiyerarşisini öğrendim, tavsiyeniz için teşekkür ederim. Hukukun h’sini de u’sunu da k’sini de öğrendm. Bakın kendiniz yazmışsınız “Anayasamız en üstün olanıdır.” diye. Ben de diyorum ki anayasamızın 90. maddesi, hak ve özgürlükler konusunda uluslararası sözleşmelerin kararlarının öncelikli olmasıyla ilgili.

O zamanlar küçüktüm o kadarını bilmiyorum, sadece kurban bayramıydi hepimiz çok üzülmüştük. Rabbim yapanlardan sorsun hesabını.

Amin. Bir de pala vardı elinde yazmiş yukarıda birisi. Allah korkusu da yok. Kurban eti dağitirken kursunlandı yukarıdan atıldı yerlerde sürüklendi.

YouTube çalkalanıyor izlediniz mi..

Siz hdp ye ok diyorken sorun olmuyor ama
Biz millet ittifakını desteklememizin gerekçesi olarak hüdaparı öncelikli sebep olarak sunmuyoruz da siz ve diğer cumhur ittifakı destekleyenleri nedense gerekçe olarak hep hdp yi öne sürüyor. Sonra biz diyoruz ki e hüdapara ne diyorsunuz? Cevap yok veya kem küm, mırın kırın…

Pala ile de öldürülmedi ki sadece. Kursunlandı balkondan atıldı üzerinden arabayla geçildi sürüklendi. Hayvandan daha aşaği varlıklar tarafından.
Evet biliyorum taninmiyordu, cesedin fotoğrafını görmüştüm. Mekanı cennet olsun..

Gezi olaylarini başlatandir sorumlusu.
Gezi olaylarında polis kurşunuyla ölmedi mi Ali İsmail Korkmaz
Polise vur emrini hükümet verdi o zaman Tayyip Erdoğan öldürdü diyebilir misiniz
Ne alakası var yani
Demirtaş’ın emriyle çıkan ayaklanmada Yasin börü öldüyse Buda aynı mantık

Medya görecelidir.
Oyle de haberler var böyle de.
Olan çocuklara oluyor.
O tarafı bu tarafı yok bu işin.
1683359714218.png

X