Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.345
20 yıl sonra Suriyeli Afgan kardeşlerinle mutluluklar sana ülkede azınlık kalıp referandumla ülke şeriatla yönetilen Arap ülkesine dönüşecek nasıl olsa
Çarşaf ve burka gitmeye şimdiden başla bence alıştırma olsun

Ben hiç görmedim merak ettim atar mısın o fotoları
Görmek istemediğiniz için olabilir. Ufak bir googla aramasında görebilirsiniz. Dedim gibi hdp ya da hudapar benim için aynı Bi farklari yok. Cumhur ittifakına da bayılmiyorum savunucusu değilim. Ama kötünün iyisi diyerek vereceğim oyumu.

Böyle şaçmalık olabilir mi bahsettiğiniz Cumhuriyet Halk Partisi
Atatürk’ün partisi vatan bayrak ülke için canını vereceklerin partisi
Hdp ile işbirliği içinde evet çünkü başka türlü kazanma şansı yok köprüyü geçene kadar böyle hdp ye hiç bir şey vaat etmiyor belki Selahattin Demirtaş hapisten çıkar çünkü çıkmalı adam Avrupa insan hakları mahkemesinden beraat aldı ama bizim mahkemeler içişleri bakanlığının kararıyla kararı tanımadı hukuk herşeyin üstündedir beraat ettiyse çıkmalıdır
Atatürk’ü düşünün milli mücadeleye başlarken sarayı padişahı da kurtaracağız demişti milli mücadeleyi kazanınca ilk işi saltanatı kaldırıp cumhuriyeti ilan etmek oldu aynı mantık yani şuan işbirliği yapmak zorundayız

Evet, ulasim da emniyetin sorumlulugunda. Teknofest’e bile katilanlarin ulasimini guclestirmek icin sefer iptali yapan, yolculari yari yolda indirip kilometrelerce yuruten de benim.
Belediye başkanı bizzat mı sürecek otobüsü, resmi izin kullanmasıyla bunun ne ilgisi var. Ulaştırmayla belediyenin ulaştırma birimi ilgilenir başkanı değil. Ayrıca dediğim gibi başkan yoksa başkan vekili var üzerine düşen bir şey varsa o yapacaktır. İlla ki tek adamın yol göstermesi gerekmez. Her birimin görevi ve görevine göre komut verme yetkisi vardır. Belediye başkanları cumhurbaşkanımız gibi her şeye bizzat icazet vermek zorunda değildir.

Evet evet İHA, SİHA, KAAN, HURKUS vb hep secim donemi yapildi. Evet ucamiyor.

Evet damat olmasa yapamazdi.

Selahattin Demirtaş umarim gün yüzü göremez. Avrupa kendi işine baksin. Yasin Börü nün katilidir kendisi ve daha birçok masum gencin. Şu yorumunuzla kararımda doğru olduğumu birkez daha farkettim. Tesekkürler.

Hukuk devletiysek mahkeme kararlarına uyulmak zorundadır
Yarın bir haksızlığa uğrayıp mahkemelere düşerseniz hukuk devletininbe kadar önemli olduğunu anlarsınız ama iş işten geçecek bu gidişle

Hayır söylüyorsunuz ya çok net eminsiniz ya siz gönderin işte, iddia ettiğiniz şeyin arkasında durun gösterin bize haklısınız diyelim

Kopruyu gecene kadar ayiya dayi diyeceklere Ahmet Turk dunku mitingden selam yollamis.

Avrupa insan hakları mahkemesinden beraat aldı ama bizim mahkemeler içişleri bakanlığının kararıyla kararı tanımadı hukuk herşeyin üstündedir beraat ettiyse çıkmalıdır
Avrupa insan hakları mahkemesi bizim yüksek mahkemelerimizin kararının üstünde değildir. Ve elbette onun serbest kalması için karar verecektir.

Avrupa insan hakları mahkemesi bizim yüksek mahkemelerimizin kararının üstünde değildir. Ve elbette onun serbest kalması için karar verecektir.
Birleşmiş milletlere üye olduğumuz için Avrupa insan hakları mahkemesinin üst mahkeme olduğunu kabul etmiş durumdayız
hem Avrupa mahkeme kararlarını tanımıyoruz hemde Ülkeye yabancı yatırımcı gelsin istiyoruz mahkeme kararını tanımayan bir Ülkeye kimse güvenip para getirmez
Sonra da niye ekonomik kriz patladı

Evet Cumhur’u destekleyenler Tayyip’e peygamber muamelesi yapiyor.

Ahmet Turk fetva vermis. Bunu da arsiv paylasimlarina ekleyelim bakalim.

şöyle düşün varlıklı bir Fransızsın yatırım yapacaksın Türkiye çok cazip ama uluslarası mahkeme kararlarını tanımıyor
Yarın Türkiye, Fransa ile ilişkimiz bozuldu tüm Fransızların mal varlığına el koyuyorum dediğinde gidebileceğiniz bir mahkeme yok!
Bu ülkeye yatırım yapar mıydınız?
Ekonomik krizin temel sebebi hükümetin hukuk tanımamazlığıdır
O yüzden tüm ekonomistler önce hukuk reformu yapılsın yapandı yatırımcı ancak o zaman gelir diyor
Akp ilk iktidara geldiğinde ülkeye yabancı yatırımcı akın akın gelmişti çünkü Tayyip AB uyum müzakereleri imzaladı hukuk reformu yaptı zinayı suç olmaktan çıkardı idamı kaldırdı yabancıya güven verdi
Anlatabiliyor muyum

Daha hukukun abc’sini bilmeyenlere kuvvetler ayrılığı falan anlatmaya çalışıyoruz biz de burada. Hey yavrum hey… Tükürüyorum, öyleyse özgürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…