- 26 Şubat 2015
- 1.908
- 4.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahsettiğiniz şey Avrupa konseyi olabilir mi?şöyle düşün varlıklı bir Fransızsın yatırım yapacaksın Türkiye çok cazip ama uluslarası mahkeme kararlarını tanımıyor
Yarın Türkiye, Fransa ile ilişkimiz bozuldu tüm Fransızların mal varlığına el koyuyorum dediğinde gidebileceğiniz bir mahkeme yok!
Bu ülkeye yatırım yapar mıydınız?
Ekonomik krizin temel sebebi hükümetin hukuk tanımamazlığıdır
O yüzden tüm ekonomistler önce hukuk reformu yapılsın yapandı yatırımcı ancak o zaman gelir diyor
Akp ilk iktidara geldiğinde ülkeye yabancı yatırımcı akın akın gelmişti çünkü Tayyip AB uyum müzakereleri imzaladı hukuk reformu yaptı zinayı suç olmaktan çıkardı idamı kaldırdı yabancıya güven verdi
Anlatabiliyor muyum
Birleşmiş Milletler, Avrupa konseyi , AİHM bağlantısını açıklar mısınız? AİHM birleşmiş milletlere mi bağlı?Daha hukukun abc’sini bilmeyenlere kuvvetler ayrılığı falan anlatmaya çalışıyoruz biz de burada. Hey yavrum hey… Tükürüyorum, öyleyse özgürüm.
Siz benim söylemek istediğimi anladınız mı uluslararası mahkeme kararlarına uyulmadığı için ekonomik kriz yaşıyoruzBirleşmiş Milletler, Avrupa konseyi , AİHM bağlantısını açıklar mısınız? AİHM birleşmiş milletlere mi bağlı?
Birleşmiş milletlere üye olmamızla başlayan süreç buBirleşmiş Milletler, Avrupa konseyi , AİHM bağlantısını açıklar mısınız? AİHM birleşmiş milletlere mi bağlı?
Cidden ya?Ya Allah Allah. Neden cumhur ittifakı? Gidin diğer partilere verin ille de neden Cumhur ittifakı? Sanki cumhur ittifakı çok iyi,sanki onların diğerlerinden iyi anlamda bir farkı varmış gibi. Bi kendinize gelin ya. Ata ittifakına verin mesela? Cumhur ittifakının başta olmasının öcalının özgür kalmasından daha iyi olduğunu size düşündüren nedir?
“Avrupa insan hakları mahkemesi bizim yüksek mahkemelerimizin kararının üstünde değildir.”Birleşmiş Milletler, Avrupa konseyi , AİHM bağlantısını açıklar mısınız? AİHM birleşmiş milletlere mi bağlı?
Some kararsızlık problemsCidden ya?
Millete vermek istemiyor olabilir herkes. Ama cumhura mi verilsin milleti beğenmediği için. Ataya ver olmadi muharreme ver. Cumhur diyor hâlâ, akillanmadilar.
ShshshsSome kararsızlık problems
Sizin gördüğünüz trol kaynakları izlemiyorum,kime verirseniz verin o sizin özgür iradeniz. Aynen öyle herkesin özgür iradesi. Hep trol zaten aponun heykelini dikeceğiz heykelini diyen adami serbest birakacagını söyleyen kılıçdaroğluda montajdır.
Benim de kafam karıştı galiba apk 'ye vericem.Shshshs
Kararsız olup cumhura vermek normal gelmiyor bana.
Zaten veresi varmış derim
Zaten veresin varmış katipBenim de kafam karıştı galiba apk 'ye vericem.
Yok siz anlamadiniz uymak zorunda değiliz diyorum. Ayrıca o birleşmis milletler değil Avrupa konseyi olacak önce onu bir anlayin. Selahattin Demirtaş çıkınca ekonomi coh eyi olacaksa tabiki ciksin. Uyalım onların dediklerine.Siz benim söylemek istediğimi anladınız mı uluslararası mahkeme kararlarına uyulmadığı için ekonomik kriz yaşıyoruz
Esas anlatmak istediğimi niye yok sayıyorsunuz
Evet öyledir. Oradan çıkan her karara uymak zorunda değiliz. Siz bir hukukun h sini öğrenin sonra gelin tükürün buralarda“Avrupa insan hakları mahkemesi bizim yüksek mahkemelerimizin kararının üstünde değildir.”
Şu cümlenize istinaden yazdım. Avrupa insan hakları sözleşmesinin taraflarından biriyiz, anayasamıza göre temel hak ve özgürlükler konusunda uluslararası sözleşmeler daha önceliklidir.
Ben Erdoğan ile ilgili bir şey yazmadım ki siz seloya özgürlük verilsin dediniz ona istinaden yazdım Erdoğan ne alaka ?Jawlensky peki size sorayım ülkemizde hukukun üstünlüğü var mı
Bir mahkeme Erdoğan aleyhinde veya sözüne aykırı bir karar verebilir mi
Veya hukuk olan ülkede içişleri bakanı mahkemeye talimat vererek Avrupa mahkemesinin kararını tanımayacaksın diyebilir mi
Mahkeme hakiminin hayır ben kararı tanıyorum dediğinde ertesi gün görevden ihraç edilir mi
Cidden ya?
Millete vermek istemiyor olabilir herkes. Ama cumhura mi verilsin milleti beğenmediği için. Ataya ver olmadi muharreme ver. Cumhur diyor hâlâ, akillanmadilar.
Ben cevap verebilirim.Jawlensky peki size sorayım ülkemizde hukukun üstünlüğü var mı
Bir mahkeme Erdoğan aleyhinde veya sözüne aykırı bir karar verebilir mi
Vermiyorum kardeşim size ne ya. Bildirim geldi bi yorum bıraktim pusuda bekliyormuş millet Oyu yüzde iki bile olmayan adama neden oy vereyim. Benim amacim millet ittifakının kazanamamasi zaten. En büyük rakip ata olsa gider ona oy verirdim. Kim ne hali varsa görsün diyenlerdendim ama göz göre göre de pkk nin meclise gelmesine alet olamam.
Hüdaparada ok diyorsunuz yani
Benim nazarımda pkk ve hudapar aynı. Biri Hizbullah uzantısı.Vermiyorum kardeşim size ne ya. Bildirim geldi bi yorum bıraktim pusuda bekliyormuş millet Oyu yüzde iki bile olmayan adama neden oy vereyim. Benim amacim millet ittifakının kazanamamasi zaten. En büyük rakip ata olsa gider ona oy verirdim. Kim ne hali varsa görsün diyenlerdendim ama göz göre göre de pkk nin meclise gelmesine alet olamam.