Seninle sohbetDur dur biz seninle o kaliteli sohbeti etmeden ölmeyeceğiz parkta da konuşabiliriz
Bursada bi park vardı niloya adres versin orda edin sohbetinizi litfen.Seninle sohbet
Mekan önemsiz
Bide şey.İyi ki parklar var
Eskiden tinercilerden geçilmeyen parklar. Neydi be o günler! Tinerci mi kaldı şimdi? Okul çocukları madde bağımlısı, madde yoktu eskiden... Yok devam etmeyeyim
O kadar da değil.Bursada bi park vardı niloya adres versin orda edin sohbetinizi litfen.
Ben de susamıyorumİyi ki parklar var
Eskiden tinercilerden geçilmeyen parklar. Neydi be o günler! Tinerci mi kaldı şimdi? Okul çocukları madde bağımlısı, madde yoktu eskiden... Yok devam etmeyeyim
Gökdere vadisi parkı, Çin seddi bu kadar övülmedi, gidip bakıcam ben ne varmışBursada bi park vardı niloya adres versin orda edin sohbetinizi litfen.
Neden olmasın? Olmalı! Seçimlere darbe muamelesi yapanlar kazanacaksa
Halt etmiş Çin seddi...Gökdere vadisi parkı, Çin seddi bu kadar övülmedi, gidip bakıcam ben ne varmış
Eskiden çay da yoktu, çay atti y- pardon dilim sürçtü çay yapti ,reis sayesinde sohbetlerimize renk geldi hakkını odeyemeyizHalt etmiş Çin seddi...
Eskiden park mı vardı.Park önemli.
Bursa nın en güzel parkları, en temiz sokakları Nilüfer ilçesindedir, chp de şuan ilçe, ayrıca park yapmak belediye başkanlarının görevidir cb nın değil, ben kendisine bunu yazdım ama bana cevap vermediHalt etmiş Çin seddi...
Eskiden park mı vardı.Park önemli.
Ölmeden önce gezilecek yerler listemdeBursada bi park vardı niloya adres versin orda edin sohbetinizi litfen.
Belediye hizmetlerine yorumum tektir.(parti ayırmadan)Bursa nın en güzel parkları, en temiz sokakları Nilüfer ilçesindedir, chp de şuan ilçe, ayrıca park yapmak belediye başkanlarının görevidir cb nın değil, ben kendisine bunu yazdım ama bana cevap vermedi
Şiir ve kitaplar hakkında 2020'de insanı melankoliye sürüklüyor bunlar gibi bir konuşması var ama.Eskiden çay da yoktu, çay atti y- pardon dilim sürçtü çay yapti ,reis sayesinde sohbetlerimize renk geldi hakkını odeyemeyiz
Sabahattin Ali, Nazım Hikmet'i falan konuşuruzŞiir ve kitaplar hakkında 2020'de insanı melankoliye sürüklüyor bunlar gibi bir konuşması var ama.
Şiir ve şair konuşamayacağız.
Psikolojik destek alacak param yok hocam