Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.345
Okuyordun sen, eğitimsiz deme kendine. Yaşın daha ne ki? Benim arkadaşım kırk yaşına yakın atandı. Umutsuz olma
Umutluyum
Evet okuyorum seneye sınava girecem, hayalim çok büyük benden büyük ama olacak, olmak zorunda espri yapıyorum, burda daha da emin oldum ki eğitimsiz, cahil değilim asla şükür

Umutluyum
Evet okuyorum seneye sınava girecem, hayalim çok büyük benden büyük ama olacak, olmak zorunda espri yapıyorum, burda daha da emin oldum ki eğitimsiz, cahil değilim asla şükür
Hayallerimiz de bizi aşsın zaten Laf dokundurmadan derdimi anlatmaya çalışıyorum ama çok zor Parkta yayılmaktan daha büyük düşünmeli insan

Yeşil pasaportum var ama kahkaha atasım geliyor şu an. Euro bu durumdayken pasaport beni şuradan şuraya götürmez. Belgesel kanalları bedava (ay parmaklarım kaçtı )
Belgesel izleyip,vlog izleyip izleyip gidip edebimizle parkta çekirdek çitleyelim.

Hayallerimiz de bizi aşsın zaten Laf dokundurmadan derdimi anlatmaya çalışıyorum ama çok zor Parkta yayılmaktan daha büyük düşünmeli insan
Yaz gitsin ama banlanmaaa
Üzülüyordum ben öylelerine ama artık vazgeçtim üzülmekten, insan kendi tercihlerini yaşarmış. Şu çağda elimizde telefon, şehrimizde kutuphane varsa bir şekilde gelişebiliriz. Bunları yaptıkça daha fazla şey isteyeceğiz, videolar izleyip, kitap okumakla başlar, bir bakarsın hiç ummadığın yerlerdesin. Hem öğrenmek, gelişmekten daha güzel bir şey var mı, nefis nefis

Belgesel izleyip,vlog izleyip izleyip gidip edebimizle parkta çekirdek çitleyelim.
İyi ki parklar var

Eskiden tinercilerden geçilmeyen parklar. Neydi be o günler! Tinerci mi kaldı şimdi? Okul çocukları madde bağımlısı, madde yoktu eskiden... Yok devam etmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…