- 30 Aralık 2009
- 4.199
- 16.012
Dün pazardan kavun aldım 52 TL verdim. Paraya kıyıp .pazarda unutmuşum .O kadar da ezik değil mişim kızlar ya,üşenmedim gidip magnetlerimi çektim.
UmutluyumOkuyordun sen, eğitimsiz deme kendine. Yaşın daha ne ki? Benim arkadaşım kırk yaşına yakın atandı. Umutsuz olma
Yirmuu beş oldummOkuyordun sen, eğitimsiz deme kendine. Yaşın daha ne ki? Benim arkadaşım kırk yaşına yakın atandı. Umutsuz olma
Çok üzüldüm ya,çok üzülüyorum ben de başıma böyle şeyler gelinceDün pazardan kavun aldım 52 TL verdim. Paraya kıyıp .pazarda unutmuşum .
Oyle magnet görünce aklıma geldi.
Yalannn iki gündür her seyi kavuna bağlıyorum.
Karpuz da 150 olmuş,Dün pazardan kavun aldım 52 TL verdim. Paraya kıyıp .pazarda unutmuşum .
Oyle magnet görünce aklıma geldi.
Yalannn iki gündür her seyi kavuna bağlıyorum.
Bugün de eziklendik çok şükür
-3Niloya kaç yaşında bilen var mı?
Hayallerimiz de bizi aşsın zatenUmutluyum
Evet okuyorum seneye sınava girecem, hayalim çok büyük benden büyük ama olacak, olmak zorundaespri yapıyorum, burda daha da emin oldum ki eğitimsiz, cahil değilim asla şükür
Çoğu paylaşımı çocuk gibi zaten şimdi de parklara taktı
Bu da var agagagga
BelgeselYeşil pasaportum var ama kahkaha atasım geliyor şu an. Euro bu durumdayken pasaport beni şuradan şuraya götürmez. Belgesel kanalları bedava(ay parmaklarım kaçtı )
Yaz gitsin ama banlanmaaaHayallerimiz de bizi aşsın zatenLaf dokundurmadan derdimi anlatmaya çalışıyorum ama çok zor Parkta yayılmaktan daha büyük düşünmeli insan
Dur dur biz seninle o kaliteli sohbeti etmeden ölmeyeceğiz parkta da konuşabilirizBelgeselizleyip ,vlog izleyip izleyip gidip edebimizle parkta çekirdek çitleyelim.
İyi ki parklar varBelgeselizleyip ,vlog izleyip izleyip gidip edebimizle parkta çekirdek çitleyelim.
İlla ban İlla ban diyordu shshsjdjdİyi ki parklar var
Eskiden tinercilerden geçilmeyen parklar. Neydi be o günler! Tinerci mi kaldı şimdi? Okul çocukları madde bağımlısı, madde yoktu eskiden... Yok devam etmeyeyim