Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.346
O kadar da ezik değil mişim kızlar ya,üşenmedim gidip magnetlerimi çektim.
Bu ülkede yaşayan pek çok insandan çok şanslısınız. Ben yıllardır ev araba edineyim derken türkiyeyi gezmeye bile yetişemedim, dünya kadar eksiğim var. Ekonomi düzelirse de buna para ayırabilirsem karadenizden başlayacağım inşallah

Bide para yok derler,peh.
Kapadokya'ya,Karadeniz'e bilem gittim yakın zamanda.
Kimse ağlamasın soğan soğan diye.
Yeşil pasaportum var ama kahkaha atasım geliyor şu an. Euro bu durumdayken pasaport beni şuradan şuraya götürmez. Belgesel kanalları bedava (ay parmaklarım kaçtı )

Şansım tamamen Ege Bölgesinde oturmakla ilgili,yoksa benim de gitmem çok zor olurdu.Bir ara Kayseri'de oturduğum için de Erciyes ve Kapadokya'ya gittim.Şunu anlatamıyoruz,tatil bir lüks değil ihtiyaçtır.

Şansım tamamen Ege Bölgesinde oturmakla ilgili,yoksa benim de gitmem çok zor olurdu.Bir ara Kayseri'de oturduğum için de Erciyes ve Kapadokya'ya gittim.Şunu anlatamıyoruz,tatil bir lüks değil ihtiyaçtır.
Hemde nasıl ihtiyaç.. o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Ama mümkün değil

İse girmek istiyorum ama malum ben eğitimsiz olduğum için kendime göre iş bulamıyorum, çocuk bakacaktim o da 5500 dedi, gerçi son dk iptal oldu da

Seyit Onbaşı magnetim var benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…