- 18 Şubat 2018
- 11.945
- 53.326
- 44
Ama hepsini toplasan bir Roma,bir New York etmiyorE sen ne biçim muhalifsin fakir değilsin, bir de utanmadan hükumeti eleştiriyorsun
Yaranilmiyo abi şu millete
Bu ülkede yaşayan pek çok insandan çok şanslısınız. Ben yıllardır ev araba edineyim derken türkiyeyi gezmeye bile yetişemedim, dünya kadar eksiğim var. Ekonomi düzelirse de buna para ayırabilirsem karadenizden başlayacağım inşallahO kadar da ezik değil mişim kızlar ya,üşenmedim gidip magnetlerimi çektim.
Biz kim Roma paris kim hayalini kurarız anca ,sonra magnet yerizAma hepsini toplasan bir Roma,bir New York etmiyor.
Yeşil pasaportum var ama kahkaha atasım geliyor şu an. Euro bu durumdayken pasaport beni şuradan şuraya götürmez. Belgesel kanalları bedavaBide para yok derler,peh.
Kapadokya'ya,Karadeniz'e bilem gittim yakın zamanda.
Kimse ağlamasın soğan soğan diye.
Şansım tamamen Ege Bölgesinde oturmakla ilgili,yoksa benim de gitmem çok zor olurdu.Bir ara Kayseri'de oturduğum için de Erciyes ve Kapadokya'ya gittim.Şunu anlatamıyoruz,tatil bir lüks değil ihtiyaçtır.Bu ülkede yaşayan pek çok insandan çok şanslısınız. Ben yıllardır ev araba edineyim derken türkiyeyi gezmeye bile yetişemedim, dünya kadar eksiğim var. Ekonomi düzelirse de buna para ayırabilirsem karadenizden başlayacağım inşallah
Ooo, oo... ZenginsinO kadar da ezik değil mişim kızlar ya,üşenmedim gidip magnetlerimi çektim.
Hemde nasıl ihtiyaç.. o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Ama mümkün değilŞansım tamamen Ege Bölgesinde oturmakla ilgili,yoksa benim de gitmem çok zor olurdu.Bir ara Kayseri'de oturduğum için de Erciyes ve Kapadokya'ya gittim.Şunu anlatamıyoruz,tatil bir lüks değil ihtiyaçtır.
İnşallah bir fırsatını bulupta gidersin canımHemde nasıl ihtiyaç.. o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Ama mümkün değil
Seyit Onbaşı magnetim var benim deBu ülkede yaşayan pek çok insandan çok şanslısınız. Ben yıllardır ev araba edineyim derken türkiyeyi gezmeye bile yetişemedim, dünya kadar eksiğim var. Ekonomi düzelirse de buna para ayırabilirsem karadenizden başlayacağım inşallah
Gül o zamanasko üzülme kız sen üzgün emoji attıkça üzülüyorum ben ahsiskmssBorellus80
Seyit Onbaşı magnetim var benim de
Gülüyorum yaGül o zaman.
Ben de "cahille sohbeti kestim" yazan bir magnet var. Pek uyguladığım söylenemez agsudkdBenimde Hamsi magnetim var
Okuyordun sen, eğitimsiz deme kendine. Yaşın daha ne ki? Benim arkadaşım kırk yaşına yakın atandı. Umutsuz olmaİse girmek istiyorum ama malum ben eğitimsiz olduğum için kendime göre iş bulamıyorum, çocuk bakacaktim o da 5500 dedi, gerçi son dk iptal oldu da