Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.345
1994’de Cizre’de henuz evleneli 6 ay olmamisken PKK ile girdigi catismada 25 yasinda sehit olan dayimin oglu; annemin ilk yegeni genc degil miydi?

12 yasimda dugun sevinci yasarken beni olumle tanistirdiginizda ben cocuk degil miydim? Dilerim omrunun sonuna kadar gun isigi gorme! Selahattin Demirtas teroristtir!

Nasil bir soz verildi ki bu kadar asikar cigirmaya basladilar?

Screenshot_20230506_012926.jpg

Vaktiyle dediginde de yapmistik. Tarih tekerruden ibaret; yine yapacagiz.

Seni icerden cikarmayacagiz!

Sayfada arada bir gorunur yapmak icin biri kalmaliydi. 🥲 Selametle. (Ben buradayim; sizi ugurluyorum. Cunku canim kendim. 😌)
Çok özür diliyorum ama bir şey sormak istiyorum sadece meraktan, bunu da belirteyim.
Chp yi hdp hatta terörizm ile ilişkilendirip iktidarı savunuyorsunuz da bunca zaman iktidarın verdiği sözlerle parti kurduklarını, açılımları, faili meçhul cinayetlerin yargılamalarını, kürtçe kanalları neden saymıyorsunuz?
Şimdi kürt türk meselesi başka, terörizm başka.
Eğer ki chp teröristlerle işbirliği içinde ise 22 senedir vaadedilen her şeyin gerçekleşmesi bu iktidar partisi sebebiyle oldu, onlar sözlerini tuttu da biz bugün bunları konuşuyoruz.
Bunlar teröristse ulusal kanalda ne işleri var, değilse chp neden terörist, açıklayabilir misiniz?

X