Gitmediğin şehrin magnetiyle otur,sus.Ben de Adana ve diyarbekir var kabul mü ,adanaya gitmedim arkadaşım yollamış işte görmüş gibi olayım diye
Sen caBenim ingilizcem de yok, hem okul da okumadim çok cahilim
Hadi selametle diyip gidiyor bi bakıyorum yine burada :)Ezikleyip ezikleyip köşesine cekiliyor.
Ezikleyip ezikleyip köşesine cekiliyor.
O sayılmaz ak deniz olsa olurduÖlüdeniz var olur mu?
"Sürtük"Şunu da unutturmayalım kadın dernekleri toplantısında kız mıdır kadın mıdır bilemem demişti
Sen can.hil değilsi
Neyimize yetmiyorÖlüdeniz var olur mu?
Ağzının tadını da bilmiyor, çay dediğin 42 tirebolu, çaykur tiryaki, Lipton earl grey karışımıdırKendi parasıyla aldığı beyaz çayı.
Ağzının tadını da bilmiyor, çay dediğin 42 tirebolu, çaykur tiryaki, Lipton earl grey karışımıdır
Bu tarifi de kimseye vermem
Kaçak çay olmaz mı kilosu olmus 250Ağzının tadını da bilmiyor, çay dediğin 42 tirebolu, çaykur tiryaki, Lipton earl grey karışımıdır
Bu tarifi de kimseye vermem
Of kaçak çaya bayılırımBiz kaçak içiyoruz şimdi cincabım küçük görüp ezikleyecek beni
Bide para yok derler,peh.Neyimize yetmiyor
Aa caydasimBiz kaçak içiyoruz şimdi cincabım küçük görüp ezikleyecek beni
Ben ölemBide para yok derler,peh.
Kapadokya'ya,Karadeniz'e bilem gittim yakın zamanda.
Kimse ağlamasın soğan soğan diye.
Videodaki selahaddin eyyubi caminin boşuna yapildigini düşünüyorum, her gectigimde burayi niye yaptilar ki derim. Aşırı büyük çünkü, ki camiler zaten yeteri kadar var, insanlar acken habire cami dikilmesini doğru bulmuyorum.
Zaten uzun zamandir vardi insaati, denk geliyordum.
Bu konuda konuşmayı çok sevmiyorum ama içi boş kalan gösterişhaneler maalesef her yerde, bunlar aynı zamanda kadro israfı. Bir öğretmene 'bu çocukların hepsinden astronot yap' diyen sistem cami personeline bu cami neden boş diye sormuyor, çünkü işine gelmiyor. Siyasal islamın görsel şovu işte. Benim annem gibi hayatında namaz kılmamış insanlar da bu dindarlığa oy vererek cennete gidecek zannediyor sabırım ki böyle fanatikçe devam ediyorlarToprağın üstü her zaman altından değerlidir.
E sen ne biçim muhalifsin fakir değilsin, bir de utanmadan hükumeti eleştiriyorsunO kadar da ezik değil mişim kızlar ya,üşenmedim gidip magnetlerimi çektim.