Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.346
Arkadaşlar ben telefon değiştirdim (zengin değilim ahshdn) klavyesine alisamadim normalde hızlı ve daha düzgün yazarım ama son 1 haftadır zorlanıyorum, sonra bu ne biçim yazıyor demeyin sakın 🤣

Ağzının tadını da bilmiyor, çay dediğin 42 tirebolu, çaykur tiryaki, Lipton earl grey karışımıdır :KK70:
Bu tarifi de kimseye vermem :sus:

Biz kaçak içiyoruz şimdi cincabım küçük görüp ezikleyecek beni ☹️

O kadar da ezik değil mişim kızlar ya,üşenmedim gidip magnetlerimi çektim🙄.

Eklentiler

• 20230505_234652.jpg
    20230505_234652.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu gün okumaya yetişemedim, yine kıyım yaşanmış buralarda. Ülke gerçekleri yerine bekaa sorununa bağlamışız her seçim öncesi olduğu gibi, eldeki argüman yine aynı parti. Masadaki terör örgütü uzantısını yok sayıp masaya oturmamış olanı zorla yamamaya çalışma zirve yapmış. Yok avrupa desteği, yok masanın altına saklanmış parti. Göze görüneni görmezden gelip bir hayalle insanları damgalamak ne kadar kolay. Hizbullahın liderini kararnameyle salan o masaya diğeriyle otursa imralıdakine de çıkaracaktı o kararnameyi bunun farkında değilmiş gibi yapmak işlerine geliyor.

Videodaki selahaddin eyyubi caminin boşuna yapildigini düşünüyorum, her gectigimde burayi niye yaptilar ki derim. Aşırı büyük çünkü, ki camiler zaten yeteri kadar var, insanlar acken habire cami dikilmesini doğru bulmuyorum.
Zaten uzun zamandir vardi insaati, denk geliyordum.

Toprağın üstü her zaman altından değerlidir.
Bu konuda konuşmayı çok sevmiyorum ama içi boş kalan gösterişhaneler maalesef her yerde, bunlar aynı zamanda kadro israfı. Bir öğretmene 'bu çocukların hepsinden astronot yap' diyen sistem cami personeline bu cami neden boş diye sormuyor, çünkü işine gelmiyor. Siyasal islamın görsel şovu işte. Benim annem gibi hayatında namaz kılmamış insanlar da bu dindarlığa oy vererek cennete gidecek zannediyor sabırım ki böyle fanatikçe devam ediyorlar

X