Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimi bildim bileli Tayyip Erdoğan'a oy verdim hiçbir zaman Allah'ın peygamberiymiş gibi davranmadım ama Kılıçdaroğlu'nun hızır Aleyhisselam soyundan geldiğine inanan seçmeni var. Kılıçdaroğlu'nun peygamber soyundan geldiğine inanan seçmeni var ne kadar saçma değil mi ve bu insanlar reise oy verirseniz çarpılırsınız diyerek etrafındakileri etkilemeye çalışıyor...
Türk'üm ,lazım, kürdüm, aleviyim ...ben hepsiyim diyen bir reisimiz var.... Yıllardır ayrımcılığa son vermek için yine AK parti yine reis ... Durmak yok yola devam arkadaşlar...
Ne zaman dedi ya Allah aşkına adam alevi ve diğer türleri diye hitap ediyor peygamber soyundan geldiğine inanıyorlar tapmıyorlar en azından. Tayyip Allah diyen kesim var sizdede. Karımı kızımı feda ederim diyenler uzar gider örnekler
Akşam girdim, çok sayfa birikmiş, geçmişten dahil olmayayım diye uzaktan baktım. Ben sizin çabanıza hayret ettim. Dün taşın çiçek açmadığını suyu boşa harcayınca anlayan, buraya gelince cahillik ve hadsizlik tavan, hâlâ vır vır diye profil msjı düzenleyen ama saygı üslup muhabbeti yapan tarafsızlık iddiasındaki kişiye ne anlatıyorsunuz? Niloya da bir aşağılanma triplerinde, aptallık gırla diye çöpe ekmek atanlara diyor herhalde (!) Neva, Niloya, Pare. Baştan beri tarafı belli, oyu net, bizden hiç hoşlanmayan, kardeşlik türküsü söyleyen... Neyse...Sonuçta ben algısı bozuk olan taraf oldum,ne yiyip ne içiyorsun dedi.Ama Emine hanım daha güzel yapmış ya.
En ağırıma giden de Cincap hanımın engel listesinde olmak.Gerçi tek olmadığımı da biliyorum ama,insan çok üzülüyor işte.Akşam girdim, çok sayfa birikmiş, geçmişten dahil olmayayım diye uzaktan baktım. Ben sizin çabanıza hayret ettim. Dün taşın çiçek açmadığını suyu boşa harcadığını anlayan, buraya gelince cahillik ve hadsizlik tavan, hâlâ vır vır diye profil msjı düzenleyen ama saygı üslup muhabbeti yapan tarafsızlık iddiasındaki kişiye ne anlatıyorsunuz? Niloya da bir aşağılanma triplerinde, aptallık gırla diye çöpe ekmek atanlara diyor herhalde (!) Neva, Niloya, Pare. Baştan beri tarafı belli, oyu net, bizden hiç hoşlanmayan, kardeşlik türküsü söyleyen... Neyse...
Aa ben ahsjsjs
Kirpilmis video ühüühüğHere we go diye başlayan kimse Sibel Can dinlemez, yalan söyleme
Daha beteri var: Niloya beni engel listesinden çıkarmışEn ağırıma giden de Cincap hanımın engel listesinde olmak.Gerçi tek olmadığımı da biliyorum ama,insan çok üzülüyor işte.
En ağırıma giden de Cincap hanımın engel listesinde olmak.Gerçi tek olmadığımı da biliyorum ama,insan çok üzülüyor işte.
Komik olan herkesi engellemiş kendi çalıp kendi söylüyor. Gerçekleri duymaya tahammülü yok
Asalet öyle bir şey Beni aşar, yeteri kadar magnetim yok. Magneti olan savaşsın.Komik olan herkesi engellemiş kendi çalıp kendi söylüyor. Gerçekleri duymaya tahammülü yok
Yok sizi engellemedim.
90’larin ozeti.
En ağırıma giden de Cincap hanımın engel listesinde olmak.Gerçi tek olmadığımı da biliyorum ama,insan çok üzülüyor işte.