Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347

Meclis konuşmasını bulursam onu da atarım.
Bir miting ardından bir tv konuşmasını buna bağladınız öyle mi attığınız videoyu sonuna kadar izlediğinize bile emin değilim. Orada M.Kemal Atatürk’ün imzası yoktu diyor. İstediğiniz yerden yürüyün. Herkes kararını vermiş durumda zaten. Yapmaya çalıştığınız karalamalar fayda etmez

Yahu video atıyorum kırpılmış kendi sözleri değil hdpnin akpden beklentisini aktarmıs ve kendi onaylamamış diyorum. "aa evet yanlış anlamışım" demiyorsunuz. Ama daha ne yapayım. Gecmiş olsun bu arada Allah şifa versin. 1 bucuk ay uzun bi süre acil şifalar dilerim.

Atatürk demez o,Gazi Mustafa Kemal der.Hic Atatürk dediğini duymadım.

Ben şahsen Atatürk’ün … leri diyen ve malûm ittifaka oy vereceklerini söyleyen kişilerin ve ardından kapalı kapılar ardında kk’ya ne söylediğinizi çıkın açıklayın diyen sırrı sakıkların oy verdiği ittifaka oy vermem

Kadis hanım uykusuzsunuz halde. Zira var bi tuhaflık. Meclisteki konusması hatta daha sonra Fatih Altaylının programındakı kıvırmalarını da izleyin. Ya da tamam ya en başa dönelim biz a aydı ala buladı amburleydi ab ub

Aaaa dememiştir canım onlar Atatürk hayranı çünkü
Bak ilk kez doğru dedin

En azından kendi adıma diyeyim

Keşke Atatürk hayranı kendi partisi ve onu destekleyenler olsaydı adını kullanmak yerine işine gelince adını anmak yerine Atatürkün izinden gidilseydi hdp nin değil de ..

Kılıçdaroğlu yazmak bu kadar zor mu ? Sürekli aldığınız eğitimden bahsediyorsunuz ama daha ana muhalefet liderinin soyadını bile düzgün yazmıyorsunuz. Yakışıyor mu bu kadar eğitimli birine

Bunu Erduvan, Erduan vb yazanlara da soylemis oldugunuzu umuyorum. Zira birisi bu yorumunuzu begenenlerden.

Eklentiler

• 6B18ED1A-01B7-4BD3-B650-E5BB4E8E15AF.png
    151 KB · Görüntüleme: 71
Ben değilim hasta annem hasta
Beraber kalıyoruz reFaketciyim

demi ama
O lafı da kim demiş acaba

Mersin konuşması var kemal kilincdaroglunun dedi ki iki yıl içinde suriyeliler gidicek

Ah keşke dedim aminnnnnn dedim cidden aminnnn yani gitsinler

Ama sonrası dedi ki kul hakkı yemedim yedirmem iyide demirtasi çıkarınca onca şehidin kul hakkı o babasız kalan yavruların hakkı ana babaların hakkı ne olucak onlar kul değil mi

Ya kim diyor hastanelerden randevu kolaylıkla alabiliyoruz diye ben alamıyorum
Randevu alan nasıl alıyor allah aşkına
kbb doktru bana 1 ay sonra gel dedi ..1 ay sonrya randevu alabilmek icin 10 gun sonra sisteme girip cikmam lazim 15 gun sonra bulamazsam randevu talep edecegim ..1 ay sonra bana uygun randevuyu verene kadar

Onlar Erdoğanın o tarihlerde kurduğu cümleleri Kılıçdaroğlu Erdoğanın cümlelerinden alıntı yapıyor...Bende böyle yapacağım demiyor. Erdoğan bunu istiyor diyor size attım ya videosunu bir izleseniz

gecmis olsun parem Allah sifa versin
bende diyordum bizi kim kibliyor simdi kafam rahat dusun dusun kimseye konduramamistim
Cok saolasin canım benim amin inşallah dr bekliyoruz gelsede açıklasa artık sonucları

Ben asla wMasalw Unutmayacam o kadar etiket yaptım cevap vermedi sürekli beğenmedim.yapiyor gel diyorum anlat belki bende seni beğenmem diyorum yine yapmış

ne kibler yedimm kimbilir hahha

Belki de cocuk parkinda.

Eklentiler

• 9DDFA964-3AD1-4434-AFFD-3A2737EA7C53.jpeg
    179,7 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…