Bir miting ardından bir tv konuşmasını buna bağladınız öyle mi attığınız videoyu sonuna kadar izlediğinize bile emin değilim. Orada M.Kemal Atatürk’ün imzası yoktu diyor. İstediğiniz yerden yürüyün. Herkes kararını vermiş durumda zaten. Yapmaya çalıştığınız karalamalar fayda etmez
Meclis konuşmasını bulursam onu da atarım.
Yahu video atıyorum kırpılmış kendi sözleri değil hdpnin akpden beklentisini aktarmıs ve kendi onaylamamış diyorum. "aa evet yanlış anlamışım" demiyorsunuz. Ama daha ne yapayım. Gecmiş olsun bu arada Allah şifa versin. 1 bucuk ay uzun bi süre acil şifalar dilerim.Ne güzel yazmışın barış süreci diye iyi hoş ama sonrası yazdigin laf sokma nedir yada hakaret vari lafların
Işte bozmayacak insan ne olursa olsun bozmayacak kendini ben hastanedeyim 1,5 aydır değerlerime bakıldı merak etme herşey mükemmel
Onca videoya evet bunlar dendi doğru demek yerine bana dediğine bence sen o dediklerini yap canım
Çok şükür et balık gibi şeyleri alıcak durumuzda var
Insanı nerden vuruyorsunuz ve bu hiç hoş olmuyor hanı tartışmanın seviyesi ve kalitesi düşüyor komik oluyor
Teşekkür ederim daha da kırıcı olmak istemiyorum senin gibi
Atatürk demez o,Gazi Mustafa Kemal der.Hic Atatürk dediğini duymadım.Bir miting ardından bir tv konuşmasını buna bağladınız öyle mi attığınız videoyu sonuna kadar izlediğinize bile emin değilim. Orada M.Kemal Atatürk’ün imzası yoktu diyor. İstediğiniz yerden yürüyün. Herkes kararını vermiş durumda zaten. Yapmaya çalıştığınız karalamalar fayda etmez
Kadis hanım uykusuzsunuz halde. Zira var bi tuhaflık. Meclisteki konusması hatta daha sonra Fatih Altaylının programındakı kıvırmalarını da izleyin. Ya da tamam ya en başa dönelim biz a aydı ala buladı amburleydi ab ubBir miting ardından bir tv konuşmasını buna bağladınız öyle mi attığınız videoyu sonuna kadar izlediğinize bile emin değilim. Orada M.Kemal Atatürk’ün imzası yoktu diyor. İstediğiniz yerden yürüyün. Herkes kararını vermiş durumda zaten. Yapmaya çalıştığınız karalamalar fayda etmez
Kk onu da demiyor ne yapalım şimdiAtatürk demez o,Gazi Mustafa Kemal der.Hic Atatürk dediğini duymadım.
Bak ilk kez doğru dedinAaaa dememiştir canım onlar Atatürk hayranı çünkü
Kılıçdaroğlu yazmak bu kadar zor mu ? Sürekli aldığınız eğitimden bahsediyorsunuz ama daha ana muhalefet liderinin soyadını bile düzgün yazmıyorsunuz. Yakışıyor mu bu kadar eğitimli birine
Ben değilim hasta annem hastaYahu video atıyorum kırpılmış kendi sözleri değil hdpnin akpden beklentisini aktarmıs ve kendi onaylamamış diyorum. "aa evet yanlış anlamışım" demiyorsunuz. Ama daha ne yapayım. Gecmiş olsun bu arada Allah şifa versin. 1 bucuk ay uzun bi süre acil şifalar dilerim.
Bak ilk kez doğru dedin
En azından kendi adıma diyeyim
Keşke Atatürk hayranı kendi partisi ve onu destekleyenler olsaydı adını kullanmak yerine işine gelince adını anmak yerine Atatürkün izinden gidilseydi hdp nin değil de ..
gecmis olsun parem Allah sifa versinBen değilim hasta annem hasta
Beraber kalıyoruz reFaketciyim
Ben gece yarısından sonra sisteme düşen iptalleri takip ediyorum, başka türlüsü mümkün değil çünküYa kim diyor hastanelerden randevu kolaylıkla alabiliyoruz diye ben alamıyorum
Randevu alan nasıl alıyor allah aşkına
kbb doktru bana 1 ay sonra gel dedi ..1 ay sonrya randevu alabilmek icin 10 gun sonra sisteme girip cikmam lazim 15 gun sonra bulamazsam randevu talep edecegim ..1 ay sonra bana uygun randevuyu verene kadarYa kim diyor hastanelerden randevu kolaylıkla alabiliyoruz diye ben alamıyorum
Randevu alan nasıl alıyor allah aşkına
Onlar Erdoğanın o tarihlerde kurduğu cümleleri Kılıçdaroğlu Erdoğanın cümlelerinden alıntı yapıyor...Bende böyle yapacağım demiyor. Erdoğan bunu istiyor diyor size attım ya videosunu bir izlesenizAynı mantık aynı sözler aynı fikirler herşey aynı ne fark eder tarihin kaç olduğu bence size pes hemen itiraz etmeler iyi hosta bundan 8 yil evvel dediğiyle şuan arasında fark varmı aynı şeyler aynı düşünce aynı oyunlar keşke değişeydi
Teşekkür ederim
gecmis olsun parem Allah sifa versin
Cok saolasin canım benimbende diyordum bizi kim kibliyor simdi kafam rahatdusun dusun kimseye konduramamistim