Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Biliyorum o yüzden yazdım zaten tarih kitabı mı yazıyorlar da Atatürk ten bahsedecekler diye. Önce ülkeyi Akp nin vermiş olduğu zarardan kurtarmak lazım ki bazılarının maalesef geri dönüşü yok Mevcut iktidar Atatürk ün adının olduğu kurumları bir bir yok ediyor farkında bile değilsiniz. Benim sorduğum soruya hala cevap vermediniz " İki ayyaşın yaptığı anayasa... " cümlesini duyduğunuz da ne hissettiniz? Başkası söylese umurumda olmaz ama bunu söyleyen kişi Türkiyenin yönetiminde olan kişi.

kbb doktru bana 1 ay sonra gel dedi ..1 ay sonrya randevu alabilmek icin 10 gun sonra sisteme girip cikmam lazim 15 gun sonra bulamazsam randevu talep edecegim ..1 ay sonra bana uygun randevuyu verene kadar
Ben hastanedeyim ramazandan bu yana aynen benim kulakta alerji vardır kaşınır kaşırım ve alerjik durum olur kulak kapanir yara olur
Randevu aldım bir hafta sonrasına ilaç verdi gliserin kulak kiri yumusasin gel dedi salı günü gittim randevuya gittim cuma gel dedi cuma gittim olmamış dedi
Cumartesi serviste nöbetim var oraya gel dedi oraya gittim bu arada geniz akıntısı var dedim ki dr hanim bi ilaç yazın dedi ki kulağını halledelim yazarız peki dedim git dedi salı gel dedi salı günü gittim yok yerinde sekretere sordum bugün ameliyat günü dedi peki dedim yarın geleyim dedim bana bayram iznine gidicek dedi ve benim kulak duruyor asistanların elinde annemde bende oyuncak olduk hastanedeyim gidip geldim odamıza ya evde olsaydım bin dolmuşa git gel umurlarında değil lanet olsun dedim ve yine diyorum hastanedeyim ve lanet olsun Allah düşürmesin annemi her bölüme gönderdiler her bölüm için kimbilir devletten ne kadar para aldılar zehir olsun ve biz sadece fizik için geldik annem hastalandı yürüyemez hale geldi sağlık sistemi yok heleki tip fakültelerinde kobaysın

Katılıyorum...

Bunu Erduvan, Erduan vb yazanlara da soylemis oldugunuzu umuyorum. Zira birisi bu yorumunuzu begenenlerden.
Yoo söylemiyorum o kişilerin başkalarının o şekilde kullandığını vurgulamak için yazdığını biliyorum. Ama siz kendi adınıza o şekilde yazıyorsunuz ve iyi eğitim almış birisiniz. O yüzden size yakıştıramadım.

Hayırlı olsun hakkında bilgim yok Sinan Oğan
n sanki Muharrem İnce sosyal medyada ondan bı tık önde...

Hayırlı olsun hakkında bilgim yok Sinan Oğan
n sanki Muharrem İnce sosyal medyada ondan bı tık önde...
Çok teşekkür ederim Vatanımız Milletimiz için en hayırlısı olsun
sizden ve burada ki tüm Kadın arkadaşlarımdan ricam olsun
araştıralım Sayın Sinan OĞANI
zaten kazanamaz diye görmemezlikten gelmeyelim
az önce de yazdım 2 ana aday var elbette ama ikisi de al birini vur ötekine biri iktidardaysa diğeri gerçekten muhalefet yapamadığı içindir kocaman 20 sene ama ikisi aynı koltuk sevdası denecek çok şey var çoook

Daha ne olucak buda mi montaj diyecekler ki bu şu yılda dendi ne fark eder arkadaşlar şimdi bu adam demiyor kişi gitti ise fikir aynı kaldı başka birileri aynı şeyi diyor ve chp destek veriyor Atatürkün partisi ne yazık ne içler acısı

Erduvan yazanlar egitimsiz yani. Oyle olsa da oyumuz bir sorun yok benim acimdan.

Twitter’da arama yapabildiginizi dusunuyorum. Bir bakin isterseniz.

Ben de size Erduvan diyenleri begenmeyi yakistiramadim. Neticede Atamizin okudugundan 3,5 kat fazla kitaba sahipsiniz.

Eklentiler

• 517298E0-CF76-4D97-BC9E-573B49D02EFF.png
    395,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 8C33ABCB-9276-4002-A47B-9A5DFCF16164.png
    162,7 KB · Görüntüleme: 56
Bunun için cevabımı yazdım bir daha tekrar etmeyeceğim ancak orada ki ‘’ altında M. Kemal’in imzası yok’’ cevabı yeterli kesilip kırpılmış (sizin için demiyorum) videolarla ilgilenmiyorum Benim oyum belli sizlere de saygı duyuyorum bu saatten sonra kimse kimsenin fikrini değiştiremz. Ancak ya sizin ya bizim başımıza taş düşmesi lazım hayırlısı diyelim mi

Ben hastanedeyim ramazandan bu yana

Çok geçmiş olsun MssPARE, hem annene hem sana acil şifalar diliyorum
Allah ne eksikliğini göstersin ne muhtaç etsin ama maalesef devlet hastanelerinde hele de İstanbul gibi bir metropolde yaşıyorsan randevu alman imkansız, daha doğrusu hemen randevu bulman imkansız, usg mr gibi görüntülemelerde de 1 yıl sonrasına bile gün veren hastaneler var, ben direkt İstanbul için yazıyorum zira en iyi İstanbul’u biliyorum hem orada doğmuş büyümüş biri olarak hem de ailemin hala İstanbul’da yaşaması sebebiyle.
Annem kronik hastalıkları olan bir kadın, tansiyon şeker koah ne yazık ki birçok hastalığı var, o yüzden bir ayağı hep hastanede çektiği zorlukları biz biliyoruz, göz kbb kardiyoloji vb bölümlere 1 ay içinde randevu bulabilirseniz şanslısınız, mr usg vb görüntülemeler için 5 aydan önce randevu bulabilirseniz yine şanslısınız.

Anneme öyle tarihlere randevu veriyorlar ki kadın mecburen özele gidiyor, aldığı ilaçlar ve koah nedeniyle kansızlık sorunu var onun tespiti için kolonoskopi ve endoskopi istediler randevu bulsa gidecek bulamayınca yine özele gitti.

Ne güzel bazı hastanelerde her şey 4/4’lükmüş bundan memnuniyet duyuyorum halkımız en iyi sağlık hizmetlerine layık çünkü ama bazı hastanelerde ekg bile yok ya da var ama arızalı. 2019’da annemi hastaneye yatırdığımızda İstanbul’daki bir araştırma hastanesinde bizzat yaşadığım bir durum ekg için başka hastaneye götürülmemiz.

Erduvan yazanlar egitimsiz yani. Oyle olsa da oyumuz bir sorun yok benim acimdan.
Burada Erduvan diye yazanlara eğitimsiz demiyorum o çıkarımı siz yapıyorsunuz.
Twitter’da arama yapabildiginizi dusunuyorum. Bir bakin isterseniz.

Ben de size Erduvan diyenleri begenmeyi yakistiramadim. Neticede Atamizin okudugundan 3,5 kat fazla kitaba sahipsiniz.
Aldığınız eğitimi vurgulayıp sürekli Kılışlar yazdığınız için yazdığımı biliyorsunuz. Evet hepsini okumadığımı önceden belirtmiştim zaten konusu açıldığında 13 bine yakın kitabım var. O yüzden elimde her türden kitap mevcut.

Gecen gün Almanya'da yaşayan bir hanım ablamız,Erduvan rejimini devirmek isteyenlerin Çorum'da bir yere tonlarca sovan döktüğünü ifşa etmeye çalışıyordu.O kadar kendinden emin ve konuya hakimdi ki taaa Almanya'dan,sen kalmışsın Makro egonomi falan diyorsun [IMG alt="theblackswan"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1012/1012545.jpg?1676991208[/IMG] theblackswan ..... Mesaj buymuş evet beğendim. Ama ben hiç bir zaman Erduvan yazmam. Siz bilinçli olarak yazıyorsunuz o yüzden yakıştıramadım.

Bilincli yaziyorum. Tipki diger bilincli yazanlar gibi.

Okudum deseniz de inanmam; matematik ortada.

Gerisi sizin tasarrufunuzda.

Çelik, "Tamamen sözün gelişi olarak söylenmiş bir sözdür. Ahmet'i veya Mehmed'i, şu veya bu şahsı, A veya B devlet adamını kastederek söylenmiş bir söz değildir. Sözün gelişi söylenmiştir. Altında derin manalar, farklı isimler aramanın bir manası yoktur.... Sanki o dönemde önüne gelen anayasa yapıyormuş gibi bu tarz bir açıklama yapmaya çalıştılar Erdoğanın arkasını toplamak için....Atatürk ün içki içtiğini dünya alem biliyor iki ayyaş diye bahsettiği sizce kim olabilir? Atatürk ün kurmuş olduğu Cumhuriyet sayesinde o meclise girmiş Başbakan sonra da Cumhurbaşkanı olmuş biri bu sözleri söyleyemez!...Cesaret edemediği içinde iki ayyaş dedi zaten üstü kapalı.

Son düzenleme:
Esi degildir bence. Oyleyse; aylik minimum 100.000 kusur lira geliri olan esinin yillarca o mutfakta yemek yapiyor olmanin pismanligi icine oturur.

Esi degildir bence. Oyleyse; aylik minimum 100.000 kusur lira geliri olan esinin yillarca o mutfakta yemek yapiyor olmanin pismanligi icine oturur.

O degil de; hem esi hem kuzeni tarafindan aldatilmis olur.

Kamu spotunu da verelim: Akraba evliligine hayir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…