- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.453
İzledim ben ama çok sardırdım.Yarın halı ve koltuk yıkarken dinleyeceğim.
Yükseldim bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzledim ben ama çok sardırdım.Yarın halı ve koltuk yıkarken dinleyeceğim.
Sayfada bir sizin yorumu gordum; kusura bakmayin.
Baktım ya az önceIlla bi cevap yazıcaksin halen girdigin o komik halden çıkamıyorsun herkesi kendin gibi görüyorsun bence sen en iyisi bi aynaya bak kardeşim
Hahahhahhahaha puhahhahahabbaBaktım ya az önce
Videodaki ben değilmişim
Şu an size tüm samimiyetimle söylüyorum Kılıçdaroğlu seçmeninin zengini olmak yerine AKP seçmeninin fakiri olmayı tercih ediyorum durumunuz o kadar içler acısı yine tüm samimiyetimle size çok üzülüyorum....Durmak yok zengini daha zengin fakiri daha fakir yapmaya devam
İnsan maaşını rızkını bolusmeyi bu kadar çok ister mi ya hayret doğrusu sizeReis biz istediğimiz için hala iktidarda farkında mısın?Kaç seçim kazandı biz sayamıyoruz artık siz sayın yenilgileri isterseniz.
Sizin sanki başka şansınız var gibi,aşağı yukarı elinizdeki işte Kılıçdaroğlu,İnce olmadı Ekmeleddin...
Vay vay vay, siz tercih ediyorsunuz diye bedelini niye biz ödüyoruz yıllardırŞu an size tüm samimiyetimle söylüyorum Kılıçdaroğlu seçmeninin zengini olmak yerine AKP seçmeninin fakiri olmayı tercih ediyorum durumunuz o kadar içler acısı yine tüm samimiyetimle size çok üzülüyorum....
Sen de bana yazıp gerildiğin halde bana taktın niyeyseHahahhahhahaha puhahhahahabba
Taktı ben değilim videodaki diye sanki sensin diyen oldu
Iyi bak iyi bak
Bi fıkra vardı delinin biri sürekli duvardaki delikten bakıyormuş dikkat çekmiş sormuşlar nereye bakıyorsun diye demişki sende bak bakmış o kişi
Deli demişki gördün mü kimi demiş diğeri iste bende onu diyorum kimi demiş
Kendimi bildim bileli Tayyip Erdoğan'a oy verdim hiçbir zaman Allah'ın peygamberiymiş gibi davranmadım ama Kılıçdaroğlu'nun hızır Aleyhisselam soyundan geldiğine inanan seçmeni var. Kılıçdaroğlu'nun peygamber soyundan geldiğine inanan seçmeni var ne kadar saçma değil mi ve bu insanlar reise oy verirseniz çarpılırsınız diyerek etrafındakileri etkilemeye çalışıyor...İnsan maaşını rızkını bolusmeyi bu kadar çok ister mi ya hayret doğrusu size
Kocanizin kardeşinin aylık elektrik faturasıni odeseniz cildirirsiniz ama ampule gelince Allah'ın partisiymis reisinize gelince Allah'ın peygamberiymis gibi davraniyosuniz, caniniz feda
Çocuklarınız dahi feda, aklım almıyor bı insan bı lider için çocuğunu nasıl harcayabilir
Suriyelilerle çok mu mutlusunuz bu arada, gelininiz damadiniz olsunlar mi caniniza kastetsinler mi ?
Gerçi yukarıda demiştik bunun cevabını demi
Reisiniz getirdi ya canınız fedadir kastetsinler canım nolcak ki?
Peki şu turkum doğruyum caliskanim, ne mutlu türküm diyene... Andımız nolacak ?
Türk mu değilsiniz? Milliyetçiliğe mi karsisiniz ? Tam olarak olayiniz nedir
Bence sizin reistir o mağaradaki delikler içinde neler gizleniyor ona bakıyordurSen de bana yazıp gerildiğin halde bana taktın niyeyse
Sizin reisi gördüğünüz delik galiba fıkradaki delik
Neyini gördünüz bu kadar savunacak hakkaten
Benim taptığım reisim yok çok şükürBence sizin reistir o mağaradaki delikler içinde neler gizleniyor ona bakıyordur
Dediğim gibi seçim sabahı özellikle bu sayfaya tekrar geleceğim ve halkı selamlamak için sizleri de buraya davet ediyorum ...nedendir bilinmez iyi dileklerim yine sizlerle olsun pes etmeyin arkadaşlar direnin diyorum muhalefet de gerekli buna kesinlikle inanıyorum...Vay vay vay, siz tercih ediyorsunuz diye bedelini niye biz ödüyoruz yıllardır
Kul hakkı korkunuz yok mu sizin ya
Allah Allah din peygamber diye ortada geziyonuz
Hani kul hakkı gozetsenize
Yolsuzlugunuzun adı mi din sadece ?
Tersi olursa ne yapacaksınız?Ya sizdeki şu egoyu,kibiri hiç anlayamıyorum.Bu kadar kendinizden eminsiniz,geleceği görmek gibi bir yetiniz mi var?Dediğim gibi seçim sabahı özellikle bu sayfaya tekrar geleceğim ve halkı selamlamak için sizleri de buraya davet ediyorum ...nedendir bilinmez iyi dileklerim yine sizlerle olsun pes etmeyin arkadaşlar direnin diyorum muhalefet de gerekli buna kesinlikle inanıyorum...
Owww sıkı sarılın sandıklara hatta üzerinde yatın Birisi yatmıştı kimdi o mahmut tanal Millet bu hizmetleri görmezden gelemiyor. Daha sakarya meydan muharebesinin sakaryada yapıldığını zanneden Kk ya, 30 sayfalık mutabakatta bir defa bu ülkenin kurucusu büyük Attaürk’ün adını geçirmeyen ittifaka oy vermem verememBütün anketler bu yönde,ben de en az %53 diyorum.Cumhur %40'i geçemiyor.Tek yapmamız gereken sandıklara sahip çıkmak.
Bütün anketler bu yönde,ben de en az %53 diyorum.Cumhur %40'i geçemiyor.Tek yapmamız gereken sandıklara sahip çıkmak.
TApmak yaradana olur Allaha olur önce bunu bilin öğrenin benceBenim taptığım reisim yok çok şükür
Ama Atatürk düşmanlarına verirsiniz değil mi?Hüdapar genel başkanı Kurdistan diye kendini yırtıyor,haberiniz olsun.Owww sıkı sarılın sandıklara hatta üzerinde yatın Birisi yatmıştı kimdi o mahmut tanal Millet bu hizmetleri görmezden gelemiyor. Daha sakarya meydan muharebesinin sakaryada yapıldığını zanneden Kk ya, 30 sayfalık mutabakatta bir defa bu ülkenin kurucusu büyük Attaürk’ün adını geçirmeyen ittifaka oy vermem veremem
Akp seçmeninin %99u Mustafa Kemal Atatürk düşmanı. Onun ilke ve inkılaplarının düşmanı. Yahu neye saldıracagnızı şaşırdınız ellam.Owww sıkı sarılın sandıklara hatta üzerinde yatın Birisi yatmıştı kimdi o mahmut tanal Millet bu hizmetleri görmezden gelemiyor. Daha sakarya meydan muharebesinin sakaryada yapıldığını zanneden Kk ya, 30 sayfalık mutabakatta bir defa bu ülkenin kurucusu büyük Attaürk’ün adını geçirmeyen ittifaka oy vermem veremem
Ama Atatürk düşmanlarına verirsiniz değil mi?Hüdapar genel başkanı Kurdistan diye kendini yırtıyor,haberiniz olsu