- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya adamın kılığına girdiysen ha nerden bilicez?Ama sen çok dolusun ya
Videodaki ben değilim vallahi bak
Akrabam değil evde çekim yapılmadı
Kendi seçmenine diyor ben demiyorum.
Ben bilgilendirme için paylaştım
Güzel günler olacak allahın izniyle
Ahahah yoksa ben miyim oYa adamın kılığına girdiysen ha nerden bilicez?
Gerçek şu, benim seçeneğim şah senin seçeneğin mat.... farklı yani ,ama tabi ki mecbur değilsin gerçeği görmeye . Biz durmak yok yola devam diyoruz....Yaw sizin önünüzede yıllardır Tayyibi koyuyorlar başka aday yokki sizde mecbur onu seçiyorsunuz ozaman o nasıl bir savunmadır :) babamın oğlu mu mecbur muyum vermeye kılıçdaroğluna düşünceleri hoşuma gitti veriyorum. Ne anlarsınız siz demokrasiden tek elden yöneten adamın gönülden bağlıları
Durmak yok sömürmeye devam da diyebilirsin aynısı nasılsaGerçek şu, benim seçeneğim şah senin seçeneğin mat.... farklı yani ,ama tabi ki mecbur değilsin gerçeği görmeye . Biz durmak yok yola devam diyoruz....
Gebelik planlayanlardan buraya nasıl düştüm bilmiyorumben de çıkamıyorum, çıktığım zaman da gelip hepsini okuyorumBen kahvalti yapip köye gidecem nişanimiz var ayol buraya takildim, gideyim de stres atayım biraz
Gerçek şu, benim seçeneğim şah senin seçeneğin mat.... farklı yani ,ama tabi ki mecbur değilsin gerçeği görmeye . Biz durmak yok yola devam diyoruz....
Dolar 50 tl olana kadar devamkeDurmak yok sömürmeye devam da diyebilirsin aynısı nasılsa
Sayfada bir sizin yorumu gordum; kusura bakmayin.
Sayfada bir sizin yorumu gordum; kusura bakmayin.
Bir şey yazacaktim ama hemen bize mi dedin diyecekler diye demiyorumGebelik planlayanlardan buraya nasıl düştüm bilmiyorumben de çıkamıyorum, çıktığım zaman da gelip hepsini okuyorum
Gerçek şu, benim seçeneğim şah senin seçeneğin mat.... farklı yani ,ama tabi ki mecbur değilsin gerçeği görmeye . Biz durmak yok yola devam diyoruz....
Kendi kendine konuşmak çok sıkıcı değil midir yaAhahahahah herkesi engelleyip,üç beş kişiye hitap etmekte güzelmiş.
Bilmiyorum ki,dün geceden beri bize zavallı engelliler muamelesi yapıyor.Kendi kendine konuşmak çok sıkıcı değil midir ya
İç sesi gibi
Reis biz istediğimiz için hala iktidarda farkında mısın?Kaç seçim kazandı biz sayamıyoruz artık siz sayın yenilgileri isterseniz.Yaw sizin önünüzede yıllardır Tayyibi koyuyorlar başka aday yokki sizde mecbur onu seçiyorsunuz ozaman o nasıl bir savunmadır :) babamın oğlu mu mecbur muyum vermeye kılıçdaroğluna düşünceleri hoşuma gitti veriyorum. Ne anlarsınız siz demokrasiden tek elden yöneten adamın gönülden bağlıları
Severim de sabredemem o kadar süredeğmez gibi geliyorNası yaa ben âşık olcaktım az kalsın Karizması güzel adam
#sinanogan
Reis artık yürümekte ve konuşmakta zorluk çekiyor,emekli etmek lazım bence.Reis biz istediğimiz için hala iktidarda farkında mısın?Kaç seçim kazandı biz sayamıyoruz artık siz sayın yenilgileri isterseniz.
Sizin sanki başka şansınız var gibi,aşağı yukarı elinizdeki işte Kılıçdaroğlu,İnce olmadı Ekmeleddin...
Sadece siz istediniz diye değil beğenmediğiniz hdp ile de görüşülüp anlaşıldı zamanında.Reis biz istediğimiz için hala iktidarda farkında mısın?Kaç seçim kazandı biz sayamıyoruz artık siz sayın yenilgileri isterseniz.
Sizin sanki başka şansınız var gibi,aşağı yukarı elinizdeki işte Kılıçdaroğlu,İnce olmadı Ekmeleddin...