- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.926
Dinlene dinlene dinlerim.Severim de sabredemem o kadar süredeğmez gibi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dinlene dinlene dinlerim.Severim de sabredemem o kadar süredeğmez gibi geliyor
Benim engelleme huyum olmadı hiçBilmiyorum ki,dün geceden beri bize zavallı engelliler muamelesi yapıyor.
Aynen,benim de engel listem yok.Dediginiz gibi diğer türlüsü kendi kendimize çalıp oynamamız olurdu.Benim engelleme huyum olmadı hiç
Engellesem herkesi ne anlamı varki buranın
Tamamını dinleyesim geldi şu anDinlene dinlene dinlerim.
Ama sen çok dolusun ya
Videodaki ben değilim vallahi bak
Akrabam değil evde çekim yapılmadı
Kendi seçmenine diyor ben demiyorum.
Ben bilgilendirme için paylaştım
Güzel günler olacak allahın izniyle
Sonbahar olmasında gelen...Sadece siz istediniz diye değil beğenmediğiniz hdp ile de görüşülüp anlaşıldı zamanında.
Umuyorum insanlar artık farkında pek çok şeyin bahar gelecek ülkeme
Engel listemde 2 yıldır tek kişi var o da 2 yıldır girmemiş zaten. Kimseyi o kadar ciddiye alamıyorum.Benim engelleme huyum olmadı hiç
Engellesem herkesi ne anlamı varki buranın
yok niloya ,parkta çekirdek çitleyip,dolaşmaya devam edecek.bir de market market dolaşıp,fiyat araştırması yapacak,bunlardan başka şeylere fırsat kalmaz.Neyse niloya parktan havuza oradan da hastaneye doğru gelişim gösterdi. 1 haftaya kalmaz ülkenin gelişimine doğru ilerler. Ben inanıyorum.
İşsizler derneği adına,sevgi ve şükranlarımı sunuyorum değerli katkılarınız için,kalın sağlıcakla.Sonbahar olmasında gelen...
Sabah akşam sizin gibi burada öldürecek vaktim yok benim arkadaşlar,akşamdan beri meşgul ettiniz beni.Kalın sağlıcakla
Yorumunu okuyunca sen de farkedeceksin komik olduğunuKeşke böyle dalgaya almak yerine aaa ben miyim belki sensin belki onun kılığına girdim aynaya bakayım gibi gibi deyip yuvarlayıp kıvırıp yazacak bir şey bulamayıp dur bakalım ıki kelime yazmış olayım demek yerine
Düzgünce yazsanız
Işine gelmeyince yazacak bir şey olmayınca yapılan taktik dalga geç tiiye al yana yıkıl gül
Hepsi bu
komik oluyorsunuz
yok canım ne bol para vermesi.eşinin verdiği para ancak,parkda çekirdek çitlemeye yetiyor.hani nerde bunu antep fıstığı,fındığı,kajusu.Sen çalışıyor musun ki yağ alma hakkinda konusuyorsun, eski konularina baktim da, " çalışmıyorum, esim parami bol bol veriyor sag olsun" yazmissin ha bir de seni sevmiyormuş, neyse konumuz bu değil.
Size birileri birseyleri versin yeter, hayat hakkinda bir bilginiz yok ki.
Bir kilo patatesi 100 liraya alacaksin neredeyse, zoruna gitmiyorsa ne desek boş.
Kara kıştan iyidir sonbaharSonbahar olmasında gelen...
Sabah akşam sizin gibi burada öldürecek vaktim yok benim arkadaşlar,akşamdan beri meşgul ettiniz beni.Kalın sağlıcakla
Sinan abimiz yakisikliymis, arada reklamlarda o da çıkıyor, tabi reis buralar benim dedigi için goremiyoz fazla Sinan abimiziiDinlene dinlene dinlerim.
Yarın halı ve koltuk yıkarken dinleyeceğim.Tamamını dinleyesim geldi şu an
Illa bi cevap yazıcaksin halen girdigin o komik halden çıkamıyorsun herkesi kendin gibi görüyorsun bence sen en iyisi bi aynaya bak kardeşimYorumunu okuyunca sen de farkedeceksin komik olduğunu
Onun gençliği çok daha iyiydi,bayağı yaşlanmış adam.Sinan abimiz yakisikliymis, arada reklamlarda o da çıkıyor, tabi reis buralar benim dedigi için goremiyoz fazla Sinan abimizii