- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Çok şükür bugun bi dahiliyeciye daldıkSert siyaset yapmayı seviyorlar,kitleleri böyle.Doktor dövmekle övünen bir kitlesi var.
Yakında tedavi olmak için veterinere gideriz.Doktor kalmadı ülkedeÇok şükür bugun bi dahiliyeciye daldık
9 gün daha varVakit kalmadı, 2 hafta ne ki
daha fazla foruma göz atamam, aklım kalbim hararetli tartışmalarda yazışmalarda ama buraya takılınca işlerim aksıyor.
İzmir ozelindeki bir konuda konusuyoruz. Konu baglamindan sapmamak “en mantiklisi”.Çok keskin burnunuz var her yerden geliyor demek
35 yıldır izmirdeyim bir dönem Körfez kaynaklı koku olduğunu ben yazmıştım.
Şuan yok hatta yıllardır yok.
Ama dolanmış dilinize İzmir de İzmir.
İktidara henüz gelmemiş CHP nin yapmadıklarını konuşmak yerine, 21 senedir iktidarda olanların eksiklerini konuşmak daha mantıklı bir bilgi alışverişine neden olur diye düşünüyorum.
Onlara da dalmazsak iyiYakında tedavi olmak için veterinere gideriz.Doktor kalmadı ülkede.
Hadi bakalım hayırlısıŞu sayfaya seçim sabahı özellikle gireceğim ve yüzde 30 lk akp anketine gülüp,sizlere tekrar deneyin pes etmeyin diyeceğim arkadaşlar...
Hala aynı yerdesin.İzmir ozelindeki bir konuda konusuyoruz. Konu baglamindan sapmamak “en mantiklisi”.
Evet evet yillardir yok. İzmir’de kötü koku yurttaşları rahatsız ediyor
Bu da bonus olsun.
izmir kokusu
istanbul ve ankarada yaşyan izmirlilere göre izmir kokusu, hayatın savaş halinde yaşandığı kentlerden düş gibi yaşandığı çocuksu kente geri dönüldüğünde hatırlanan çocuksuluğun adıdır. aşk gibi, gevr…eksisozluk2023.com
İzmir b.k kokuyor ama yazları Alaçatı,Çesme'den story atmak şahaneHala aynı yerdesin.
Yıllardır yok, balkondan deniz kokusu geliyor misss gibi.
Bana da bazen sevmediğim yerler kokar. Sevmeyin siz, çok kokuyor buralar gelmeyin
9 gün daha var
Belki farklı şeyler okursun dinlersin
Hayırlısı olsun vatanımıza
Sinan oğan ın seçilme ihtimali hiç yok, ama bir dahaki seçime aday olursa değerlendirilecek bir adam kesinlikle. Şartlar farklı olsaydı şuan da verebilirdim.
Kadına neler demediler kocasını aldatıyor dediler eli değmemiştir de başka yeri değmiştir diyen zihniyetleri niye söylemiyorsun. Salak kelimesimi sizi rahatsız etti?
Haklisiniz neler neler dendi. Hatta en aydin sanatcimiz “Cek sifonu, gitsin” deyip pislik muamelesi yapti. Masadan kalktigi 2 gun boyunca ciddi hakaret ve kufur yedi. Ama bilin kimlerden?
Yaşayıp göreceğiz neyin ne olduğunu ömrümüz varsa tabikiBen sizi etkilemeye çalışmıyorum zaten,gerçekler bu yönde sadece.
Zafer işareti evrenseldir,tıpkı kurt işaretinin MHP'ye ait olmadığı,Türk dünyasına ait olduğu gibi.Ayrica Emine Erdoğan'ın da zafer işareti yaptığını gösteren bir video paylaşmıştım geçen gün.Megriciler de halay çekerken yapıyordu.Yaşayıp göreceğiz neyin ne olduğunu ömrümüz varsa tabiki
Bi gerçekte şu sadece size karşı bir kelime yada cümleye saplanıp kalıyorsunuz oraya deşip duruyorsunuz anlam yükleyip ordan vurmaya çalışıyorsunuz doğru ve gerçek yazılınca evet bu konuda haklisin demiyor aksine orası işinize gelmeyince görmezden gelip bambaşka şeyler yazıyorsunuz bunu siz ve sizin gibi düşünenler yapıyor
Mesela chp eski chp değil dedim mitinglerde pkk bayrağı apo sesleri zafer işaretleri yapıldı dedim eski chp olsaydı Atatürk zamanı gibi o parmakları koparırdı orda bayrağımız yakıldı demirtaş çıkıcak yazık ama giden şehitler aileler peki..imamoğlu zafer işareti yaptı eski chp olsaydı suan kim varsa chp de çoktan ceza aldı partiden atıldı idi iste bunlara cevap yok ama bana Akp yahudi yok olucak yok olsun anap gitti başka parti geldi akp den ayrılan parti yaptı chp lideri neler diyordu davutoğlu ve diğerlerine ha onlarda chp ye demedikleri kalmadı şuan destek veriyorlar o destek olmasa chp nin oy alma gibi bir durumu olamaz güvendiği 6 li masa ve hdp ve kandil ve yurtdışı destek buda gerçek
Akp biter başka parti gelir evet chp kalı ama hep aynı yerde buda ayrı gerçek destekle başka yerlerden gelen gazla
Aynen kesinlikle donanımlı da bir adam. Ama değerlendireceğim seçim bu seçim olamayacak. Umarım daha sonra bir yerlerde görürüz yada tekrar aday olurSinan oğanın konuşmalarını dinledim gerçekten değerlendirilecek bir aday. Sonrasında onun akıbetini merak ediyorum neler yapacak :)
Buna gulerim ben 6 li masa yan masalar var kandil 7 ve yurt disi var 8 varda var çünkü kendi başına iktidar olamıyacak ahtopot gibi her yerde eli var ve bu masalar eski akplilerI ıh onlar sizin gerçekleriniz, sizi acıtır.
Gerçekle alakası olmayan şeylerden bahsetmeniz de sıkıcı.
Bu arada 7li masa değil, 6lı masa.
Gündemi takip etmiyorsunuz bari bu kadarını bilin.