Eeee yani bana niye Akp tarihini kuruluşunu anlatıyorsun ki biliyorum bu videoyu
Ben akp ile görüşümü dedim zaten dünde bütün gün yazdım yanlış kişiye diyorsun ve halen dayatıyorsunuz ve bu neyin dayatması anlamış değilim
Akp böyle kurulmuş parti olmuş keşke ama keşke chp de ilk kurulduğu düşüncede kalsaydı Atatürkün düşüncesi ve ideallerinin olduğu geleceği parlak o ilk haliyle ilkesi vatansever ileri görüş fikirleriyle kalsaydı şuan ki chp bambaşka bir sekle girdi karmancorban her çeşit var sec beğen
sırf birinden kurtulmak için 6 li masa ve hdp yurt dışı destek ve ağızlarından çıkan sözler teröre destek lafları
bu ülkeyi kuran Atatürkün partisi bu ülkeyi bölmek için özerklik lafları eden şuan ki hali
Vah ki vah
Eğer cidden ilk kurulduğu haliyle o düşünce ve ülke için aydınlık gelecek ilkeleriyle kalsaydı chp oyumu verirdim yada çok daha lider vasfi olan kimseye bağlı kalmayan birilerinin desteğine ihtiyacı olmayan cesur ve cesaretli biri olsaydı doğuya gidip pkk bayrakları altinda zafer işaretleri yapılan mitingler yerine bunlara yasak getiren demirtaş yazık deyip onca şehidi harcayan bunların yok etmek yerine onlara sırtını dayayan biri yerine ülkeye düzen getirmek ve düşmanlardan uzak etmek için ugrasan Atatürk gibi biri olsaydı oyum yine chp olurdu..